View Full Version : Swing
Pictures
2005 Jul. 27., 01:37
Mind a swing zene, mind a swing tanc ertoi, erdeklodoi irjanak ide!
Pictures
2005 Jul. 27., 02:32
Az a velemenyem, hogy kulturalis szempontbol, bar fekete zenen alapul, lenyeget tekintve a swing, feher zene.
Pictures
2005 Jul. 27., 03:11
Az a velemenyem, hogy a swing tanc igazan dogos es latvanyos valtozata, az eredeti, harlemi, fekete savoy swing. Ugy gondolom, hogy a nyugati parton "kifeheritett" hollywood swing jelentosen veszitett, eredeti lukteto es szabad stilusabol.
Pictures
2005 Jul. 27., 03:14
http://www.savoyplaque.org/plaque.jpg
csillus
2005 Jul. 27., 11:55
http://www.swingdance.kiev.ua/
Punker-
2005 Jul. 27., 22:40
Egyszer voltam Cherry Poppin' Daddies koncerten.
Erdész
2005 Jul. 27., 22:43
Mázlista!
Tom Alien
2005 Jul. 28., 01:21
Hol?
Pedro
2005 Jul. 28., 02:23
http://swing.lap.hu/
Pictures
2005 Jul. 28., 02:27
http://swing.lap.hu/
Es innem mit szeretnel kozolni velunk, a swinggel kapcsolatban?
Pictures
2005 Jul. 28., 02:35
Neked tetszik ez a zenekar? En nem nagyon ismerem oket. A Zoot Suit Riot szamukon kivul nem ismerek olyan felvetelt toluk, ami engem magaval ragadott volna.
Pedro
2005 Jul. 28., 02:37
Es innem mit szeretnel kozolni velunk, a swinggel kapcsolatban?
Közölni majd az a rengeteg oldal fog, amit Ivett feltett az oldalra.
Érdemes nézegetni, sokmindent megtud6unk a swingről!
Pictures
2005 Jul. 28., 02:41
Közölni majd az a rengeteg oldal fog, amit Ivett feltett az oldalra.
Érdemes nézegetni, sokmindent megtud6unk a swingről!
Azt hiszem, mindenki tisztaban van vele, hogy a vilagegyetem szamtalan pontjan elerheto a swing, mint tema. Orulnek neki, ha az altalad fontosnak tartott velemenyt, tapasztalatot is megosztanad a topic olvasoival. Link linkjevel linkelni, nem tul erdekfeszito. Szivesen olvasnam, te mit gondolsz, tudsz, vagy kerdeznel a temaval kapcsolatban.
Pedro
2005 Jul. 28., 03:03
Azt hiszem, mindenki tisztaban van vele, hogy a vilagegyetem szamtalan pontjan elerheto a swing, mint tema. Orulnek neki, ha az altalad fontosnak tartott velemenyt, tapasztalatot is megosztanad a topic olvasoival. Link linkjevel linkelni, nem tul erdekfeszito. Szivesen olvasnam, te mit gondolsz, tudsz, vagy kerdeznel a temaval kapcsolatban.
Szerintem meg nagyon érdekfeszítő azt a sok linket megnyitni és azokból egyéni véleményt alkotni.
De ha már most elmentem aludni és sikerül kipihennem magam, vagy nem, akkor a swingről, mint kedvenc műfajomról értekezni fogok.
Sajnos nem tudok róla annyit, mint másik kedvencemről a rock & rollról, mert csak 2000 januárja óta rajongok érte, de azért igyexem hasonlóan elmélyülni benne is.
Pictures
2005 Jul. 28., 03:11
Szerintem meg nagyon érdekfeszítő azt a sok linket megnyitni és azokból egyéni véleményt alkotni.
De ha már most elmentem aludni és sikerül kipihennem magam, vagy nem, akkor a swingről, mint kedvenc műfajomról értekezni fogok.
Sajnos nem tudok róla annyit, mint másik kedvencemről a rock & rollról, mert csak 2000 januárja óta rajongok érte, de azért igyexem hasonlóan elmélyülni benne is.
Jo! En erre kivancsi vagyok.
A linkeket egyebkent, koszonom!
Punker-
2005 Jul. 28., 10:01
Hol?
1998 Vans Warped Tour budapesti állomásán a Euro Parkban. Volt még akkor: Bad Religion, Toten Hosen, MXPX, Lagwagon, No Use For A Name....stb.
Punker-
2005 Jul. 28., 10:03
Neked tetszik ez a zenekar? En nem nagyon ismerem oket. A Zoot Suit Riot szamukon kivul nem ismerek olyan felvetelt toluk, ami engem magaval ragadott volna.
2 lemezt hallottam tőlük. Abból a swing válogatás a jó! A másik az rockos lemez.
Punker-
2005 Jul. 28., 10:04
Mázlista!
Ráadásul nagyon jó kis produkció volt! Az egész fesztivál ropta!
Vikcsi
2005 Jul. 28., 10:04
1998 Vans Warped Tour budapesti állomásán a Euro Parkban. Volt még akkor: Bad Religion, Toten Hosen, MXPX, Lagwagon, No Use For A Name....stb.
Ezek voltak itt Magyarországon? :eek: :eek: :eek:
Na ezekről is lemaradtam :(
Punker-
2005 Jul. 28., 11:33
Ezek voltak itt Magyarországon? :eek: :eek: :eek:
Na ezekről is lemaradtam :(
Igen. Utána még átjött európába még egyszer a tour. De kishazánkat elkerülte.
Na mi van? Nem megy ez a Topic!
:st ;) :cnevetes1 :ccrazya: :cpapakacs :cmf1: :1:
Pictures
2005 Jul. 28., 12:43
Na mi van? Nem megy ez a Topic!
:st ;) :cnevetes1 :ccrazya: :cpapakacs :cmf1: :1:
Milyen jo volt az a swinges after party, multkor, Bells koncert utan! Jol nyomtad! :)
Milyen jo volt az a swinges after party, multkor, Bells koncert utan! Jol nyomtad! :)
Csak próbáltam utánozni, MESTER!
csillus
2005 Jul. 28., 13:12
Fly!
Tutti az avatarod! ;)
Melvis
2005 Jul. 28., 13:21
Fly!
Tutti az avatarod! ;)
Ez csak a Komár kottám hatása lehet!
De remek! :D
Melvis
2005 Jul. 29., 20:17
Ez csak a Komár kottám hatása lehet!
De remek! :D
De már elmúlt!
Lizzie
2005 Jul. 31., 18:54
Igen-igen! Kedden megismételhetnénk! Mit gondoltok? :cwave:
Nagyon tetszett a swing, amit roptatok Fórumtalin!! :cnevetes1
Pictures
2005 Aug. 16., 19:28
Koszonjuk!
Nagyon jo dolog swinget tancolni! Probaljatok ki! Nagyon vidam dolog!
(Azert ram ferne egy kis gyakorlas...) :st
Pictures
2005 Aug. 16., 19:30
Igen-igen! Kedden megismételhetnénk! Mit gondoltok? :cwave:
Hol lehet mostanaban probalkozni ilyesmivel?
Kelly
2005 Aug. 16., 19:30
Koszonjuk!
Hát ha Éviék találnak helyet, akkor ott leszek, és igyekszem megtanulni táncolni :D
Pictures
2005 Aug. 16., 19:36
Hát ha Éviék találnak helyet, akkor ott leszek, és igyekszem megtanulni táncolni :D
Ez a beszed! A jo dolgokat csinalni kell! :)
lasse
2005 Aug. 16., 19:43
:felh1: Ez a beszed! A jo dolgokat csinalni kell! :)
Bizony ha lenne hely akkor már mennék is.
Pictures
2005 Aug. 16., 19:46
:felh1:
Bizony ha lenne hely akkor már mennék is.
Nekem mondod? Alig varom, hogy kezdodjon valami!
Koszonjuk!
Igen, már próbáltam. Sajnos leragadtam a kipróbálás szintjén :( , pedig tényleg jó dolog, :) és már négy éve mozgok swingesek között, de az ő szintjükre sajnos még nem jutottam el :cszomoru2 ...De nem adom fel, majd az egyetem végeztével (még 1 év :confused: ) több időt szakítok erre a műfajra is :ccircling :)
Pictures
2005 Aug. 16., 20:41
Igen, már próbáltam. Sajnos leragadtam a kipróbálás szintjén :( [...]
Hadd ne idezzek mar egy oreg Jedi mestert! :st
Hadd ne idezzek mar egy oreg Jedi mestert! :st
OK! Nem kötelező!!! :o :)
Ottawa
2005 Aug. 17., 21:26
Én is alig várom, hogy elkezdődjön az oktatás! Nekem nagyon tetszik a swing! Közel áll a lelkemhez, szeretem a látványos elemei miatt, pont jó lesz a rongylábaimnak! :p
Köszönjük szépen, remélem egyszer látsz egy kicsit összeszedettebb produkciót is! :rolleyes:
Menjetek minnél többen Swinget tanulni,akit egyszer elkap az nem tud utána szabadulni tőle,és nem is akar :D :D :D Ez benne a jó, és még sok minden más is! :p
Kelly
2005 Aug. 22., 09:45
Köszönjük szépen, remélem egyszer látsz egy kicsit összeszedettebb produkciót is! :rolleyes:
Menjetek minnél többen Swinget tanulni,akit egyszer elkap az nem tud utána szabadulni tőle,és nem is akar :D :D :D Ez benne a jó, és még sok minden más is! :p
Van valami infó már arról, hogy hol és mikor?
Kriszta
2005 Aug. 22., 11:04
Valami Swing fesztivál lesz 26-28.
Pictures
2005 Aug. 22., 12:38
Valami Swing fesztivál lesz 26-28.
Hol? Mi?
Kriszta
2005 Aug. 22., 14:08
Hol? Mi?
http://www.mozi.hu/pls/fe/festival.festival_page?i_festival_id=105&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_cntry_id=
Van valami infó már arról, hogy hol és mikor?
Az Évitől kellene megkérdezni meg ha felmentek a www.swing.lap.hu honlapjára akkor szerintem ott is találtok infókat mit ,mikor, és hol.... még képlékeny ameddig nincs konkrét hely és órarend, de az Évi többet tudna mondani. Rajta van már a dolgon :D :D :D
Pictures
2005 Sep. 02., 20:27
Info a most indulo swing tanfolyamokrol (http://www.keepswinging.hu)
Info a most indulo swing tanfolyamokrol (http://www.keepswinging.hu)
A Mizu-t bárkinek ajánlom! Kedves ismerősök :) és nagyon értenek a swinghez ;) , azért merek ajánlkozni... :D
Pictures
2005 Sep. 03., 14:36
Ma 15:10-kor a Duna TV-n!
Ma 15:10-kor a Duna TV-n!
Nagyon rá voltam készülve tegnap,picit másra számítottam!!! Reméltem hogy lesz tánc is.............Nem volt:( :cnemtudom
Pictures
2005 Sep. 05., 00:14
Nagyon rá voltam készülve tegnap,picit másra számítottam!!! Reméltem hogy lesz tánc is.............Nem volt:( :cnemtudom
Karo volt! Nagyon! En is jobbat vartam.
Karo volt! Nagyon! En is jobbat vartam.
Na de sebaj,lesz még jobb is! Úgy érzem a média nagyon elhanyagolja ezt a témát,pedig többet érdemelne,meg azok az emberek is akik részesei:( Tenni kéne valamit, úgy érzem,vagy rosszul? Vagyunk elegen ahhoz hogy megismertessük az országgal mi is az a Rock and Roll, Swing és barátai :D :cnevetes1 :cnevetes1 :cnevetes1
chevy
2005 Sep. 05., 09:49
Sziasztok!
Én is láttam a műsort, de nem dobott fel túlzottan. Az ilyen műsorokban mindig a jazzhez közeli műfajokat helyezik előtérbe, pedig az igazából nem tükrözi a swing világát. Szerintem. És ahogy említettétek a táncot meg sem említették, a divatról stb. nem is beszélve. Ráadásul, amikor a Just a Gigolót énekelték, majdnem kikapcsoltam a TV-t, mert olyan szar volt.
Luxi17
2005 Sep. 08., 09:16
Na de sebaj,lesz még jobb is! Úgy érzem a média nagyon elhanyagolja ezt a témát,pedig többet érdemelne,meg azok az emberek is akik részesei:( Tenni kéne valamit, úgy érzem,vagy rosszul? Vagyunk elegen ahhoz hogy megismertessük az országgal mi is az a Rock and Roll, Swing és barátai :D :cnevetes1 :cnevetes1 :cnevetes1
Engem is nagyon elszomorít ez! Néha úgy érzem, talán én születtem rossz korba. Miért van az, hogy bárkinek megmutatom ezeket a zenéket, táncot, stb., azt mondja, nagyon tetszik, mindenki szereti az ismertebb rock and roll számokat (hiszen még egy lepusztult discóban is játszák őket a hangulat fokozására), de amikor találkozom egy ismeretlennel és elmesélem neki, hogy boogi woogit táncolok, csak mered rám, hogy az meg mi :confused:
Csodabogárnak tartanak mert nekem már szinte csak ilyen zenéim vannak, ezeket hallgatom, és ezt hallgattatom - amikor mellettem vannak - a barátaimmal is.
Nagyon elkeserítő volt látni azt, hogy itt Pécsen annyi próbálkozásunk volt egy-egy rock and roll-os rendezvény összehozására, és az érdeklődés mindig nagyon gyér volt. Voltam olyan Fenyő koncerten a sportcsarnokban, ahol 50 ember volt. Majdnem sírtam. HÁt mit hallgatnak az emberek?
Arról ne is beszéljünk, hogy hányan tudnak táncolni. :cszomoru1
Azért szerintem Budapesten ennél jobb a helyzet. Ezért én is sokszor felugrom egy-egy buliba.
Nem tudom, mit lehetne tenni. Talán az a baj, hogy ez most itt nem divat?
chevy
2005 Sep. 08., 14:15
Sziasztok!
Biztos, hogy rossz korban születtünk, mert ez a mai világ olyan távol áll ( legalábbis tőlem), mint Makó Jeruzsálemtől. De ez nem csak a zenei irányzatokra vonatkozik, hanem a divatra, az erkölcsre, a kocsikra, meg még sorolhatnám.
De az a jó, hogy talán mi, akik ezzel a műfajjal foglalkozunk legalább néha összetartunk. Igaz, hogy ez is eléggé távol áll már a régi Te+Én - es időszaktól.
De akkor sem fogok műfajt váltani!!!!!! :cboxer:
Én még mindig azt mondom, hogy Rock'n'Roll forever!!! :)
Kedden este 11-re értünk haza, úgyhogy sajnos a Mizunak lőttek... :crinya:
Pedro
2005 Sep. 08., 19:02
Ma este 9, fél 10 körül kezdünk a CLUB 66-ben és igen sok swinget fogunk újra játszani!
Aki jönne, várjuk szeretettel, belépőmentesen!
(no és a swingen kívül sok rock&rollal és rockabillyvel!
lasse
2005 Sep. 08., 21:58
Sziasztok!
Biztos, hogy rossz korban születtünk, mert ez a mai világ olyan távol áll ( legalábbis tőlem), mint Makó Jeruzsálemtől. De ez nem csak a zenei irányzatokra vonatkozik, hanem a divatra, az erkölcsre, a kocsikra, meg még sorolhatnám.
De az a jó, hogy talán mi, akik ezzel a műfajjal foglalkozunk legalább néha összetartunk. Igaz, hogy ez is eléggé távol áll már a régi Te+Én - es időszaktól.
De akkor sem fogok műfajt váltani!!!!!! :cboxer:
Én még mindig azt mondom, hogy Rock'n'Roll forever!!! :)
Tarts ki az elveid mellett. Nem vagy egyedül. Örülök,hogy rajtatok keresztül megismerkedtem ezzel az életérzéssel!!!!!!!!!!!!
Én már ott tartok ,hogy inkább elmondom mindenkinek hogy mi is ez valójában ha kell ezerszer (az én szemszögömből),hogy legalább valami fogalma legyen az illetőnek,mert én is nap mint nap azt tapasztalom,hogy bárki megkérdezi mi ez a zene és mi a Swing csak néz rám bambán.Ha már 10 emberből egynek felkeltettem az érdeklődédét,már megérte koptatni a számat !!!:)
Kelly
2005 Sep. 09., 13:57
Én már ott tartok ,hogy inkább elmondom mindenkinek hogy mi is ez valójában ha kell ezerszer (az én szemszögömből),hogy legalább valami fogalma legyen az illetőnek,mert én is nap mint nap azt tapasztalom,hogy bárki megkérdezi mi ez a zene és mi a Swing csak néz rám bambán.Ha már 10 emberből egynek felkeltettem az érdeklődédét,már megérte koptatni a számat !!!:)
Hát abban a pillanatban, amikor megláttalak téged a Pictures-el táncolni, nem gondolkodtam tovább, hogy megyek-e majd tanulni az Évihez :D
Hát abban a pillanatban, amikor megláttalak téged a Pictures-el táncolni, nem gondolkodtam tovább, hogy megyek-e majd tanulni az Évihez :D
Azt hiszem lassan össze kell magamat szednem,és valamit tényleg mutatni de ebben Szabolcs partner lesz,ha végre tudunk találkozni és egy nagyot táncolni.Sajnos múltkor eléggé szét voltunk esve :o
Aki tud,szombaton gyertek Gödörbe,ott aztán lesz minden,és tényleg minden :cnevetes1 :cnevetes1 :cnevetes1
Pictures
2005 Sep. 09., 22:51
Engem is nagyon elszomorít ez! Néha úgy érzem, talán én születtem rossz korba. Miért van az, hogy bárkinek megmutatom ezeket a zenéket, táncot, stb., azt mondja, nagyon tetszik, mindenki szereti az ismertebb rock and roll számokat (hiszen még egy lepusztult discóban is játszák őket a hangulat fokozására), de amikor találkozom egy ismeretlennel és elmesélem neki, hogy boogi woogit táncolok, csak mered rám, hogy az meg mi :confused:
Csodabogárnak tartanak mert nekem már szinte csak ilyen zenéim vannak, ezeket hallgatom, és ezt hallgattatom - amikor mellettem vannak - a barátaimmal is.
Nagyon elkeserítő volt látni azt, hogy itt Pécsen annyi próbálkozásunk volt egy-egy rock and roll-os rendezvény összehozására, és az érdeklődés mindig nagyon gyér volt. Voltam olyan Fenyő koncerten a sportcsarnokban, ahol 50 ember volt. Majdnem sírtam. HÁt mit hallgatnak az emberek?
Arról ne is beszéljünk, hogy hányan tudnak táncolni. :cszomoru1
Azért szerintem Budapesten ennél jobb a helyzet. Ezért én is sokszor felugrom egy-egy buliba.
Nem tudom, mit lehetne tenni. Talán az a baj, hogy ez most itt nem divat?
Igen.
Pictures
2005 Sep. 09., 22:55
Eleg nagy swing megmozdulasnak igerkezik a szombati Godor buli. Akit erdekel egy kicsit is a mufaj, mar gyulekezzen delutan negytol! Deak ter, a jaro szint alatti placcon. Keep swingin'!
Pictures
2005 Sep. 10., 22:33
Nagyon jol sikerult a mai swing party! Remek bemutatok es tanc orrverzesig! Jo volt nezni! :)
Nagyon jol sikerult a mai swing party! Remek bemutatok es tanc orrverzesig! Jo volt nezni! :)
Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni... :( :csir:
Kriszta
2005 Sep. 12., 09:13
Pictures-en kivül nem volt más ezen a bulin?????
chevy
2005 Sep. 12., 09:36
Sziasztok!
Valóban nagyon állat volt a szombati swing buli. Sajnos nagyon kevesen voltak jelen a jampik közül. Sajnálhatják, akik nem látták!
Teljesen beleszerelmesedtem a Balboa nevű táncba. Tánciskola lesz a vége! :cool:
Kriszta
2005 Sep. 12., 10:02
Sziasztok!
Valóban nagyon állat volt a szombati swing buli. Sajnos nagyon kevesen voltak jelen a jampik közül. Sajnálhatják, akik nem látták!
Teljesen beleszerelmesedtem a Balboa nevű táncba. Tánciskola lesz a vége! :cool:
Örülök, hogy azért voltatok néhányan, ha mi nem is tudtunk elmenni.
Kriszta
2005 Sep. 12., 10:03
Pictures, nem vetted fel? :D
chevy
2005 Sep. 12., 10:44
Nekünk is teljesen véletlen volt, hogy tudomást szerztünk a buliról, mert a fórumon nem tűnt fel, hogy lesz. A lizzy hívott minket, amikor a Pedrofonon találkoztunk vele. Örülök, hogy nem hagytam ki. Köszönet Lizzynek.
Örülök, hogy azért voltatok néhányan, ha mi nem is tudtunk elmenni.
Kriszta
2005 Sep. 12., 10:58
Nekünk is teljesen véletlen volt, hogy tudomást szerztünk a buliról, mert a fórumon nem tűnt fel, hogy lesz. A lizzy hívott minket, amikor a Pedrofonon találkoztunk vele. Örülök, hogy nem hagytam ki. Köszönet Lizzynek.
Én csütörtökön vagy szerdán olvastam a fórumon, de szombaton Bécsbe mentünk, ezért nem tudtunk swingre menni
Pictures
2005 Sep. 12., 10:58
Pictures, nem vetted fel? :D
Csak alltam es tatottam a szam. :)
Kriszta
2005 Sep. 12., 10:59
Csak alltam es tatottam a szam. :)
ahelyett, hogy tartottál volna valami kamerát is :D
Kriszta
2005 Sep. 12., 12:34
Sziasztok!
OKTOGON tánc centrum: Balboa Új kezdő Vezeti: Tóth Ivett, Radnai Zsolt
Első óra: 2005. 09. 14. Bérlet: 6 000 Ft / 8 alkalom; Óradíj: 1 200 Ft / alkalom
Szerda 21.00 - 22.00 (Balett terem)
chevy
2005 Sep. 12., 13:15
Köszönöm az infót. Szerintem ott leszek szerdán. :)
Bizony feltünt a fórumon! A RoPe Drága ;) közhírré tette nekünk az Üzenetekben még 7-én! :crolleyes
chevy
2005 Sep. 13., 09:39
Biztos igazad van, csak még kezdő vagyok a fórumon. :)
Bizony feltünt a fórumon! A RoPe Drága ;) közhírré tette nekünk az Üzenetekben még 7-én! :crolleyes
Nézegessétek a www.keepswinging.hu oldalt ott minden ilyen buli, és tanfolyam megtalálható! A szombat este tényleg fergeteges volt,sikerült rádöbbennem mennyire le vagyok maradva. :o
Biztos igazad van, csak még kezdő vagyok a fórumon. :)
Akkor elnézem Neked! :D ;)
Pictures
2005 Sep. 13., 21:42
Na, en nem birtam ki, elkezdtem swing orakra jarni. A szombati buli utan, annyian jottek, hogy lassan az egesz varos swingelni fog! :)
Na, en nem birtam ki, elkezdtem swing orakra jarni. A szombati buli utan, annyian jottek, hogy lassan az egesz varos swingelni fog! :)
Nagyon ,nagyon HELYES! Csak élnénk már meg ezt a pillanatot:) Hamar Hamar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ctaps: :cnevetes1 :cnevetes1 :cnevetes1
chevy
2005 Sep. 14., 08:46
Te egy tündér vagy! ;)
Akkor elnézem Neked! :D ;)
chevy
2005 Sep. 14., 08:48
Szia Pictures! Hova jársz swingelni? Én ma nézem meg az Oktogonban a balboa órát. Annyira bejött, hogy meg kell tanulnom.
Kelly
2005 Sep. 14., 09:39
Én megvárom azt, hogy az Évi mit mond.... :D
Pictures
2005 Sep. 14., 11:09
Szia Pictures! Hova jársz swingelni? Én ma nézem meg az Oktogonban a balboa órát. Annyira bejött, hogy meg kell tanulnom.
A Mizu nevu tanciskolaba. A Csanady utcaban van, a Lehel ternel. A tanar, Bobis Laszlo. O az, aki bekonferalta szombaton a sok akrobatikus figurat bemutato csapatot, amiben tancolt is. Nezz utana az orarendben egy neked tetszo tanfolyamnak, es gyorsan csatlakozz. :)
Swing tanfolyamok (http://www.keepswinging.hu/pageCreator.php?PHPSESSID=2b9c8c173fb291142e7da721 87116ff0&fw_pageid=8)
Pictures
2005 Sep. 14., 11:11
Én megvárom azt, hogy az Évi mit mond.... :D
Azt en is varom! :st
Kelly
2005 Sep. 14., 11:12
Azt en is varom! :st
Hát ha csak fele annyian jönnek táncolni, mint amennyien mondták, akkor is rengetegen leszünk :rolleyes:
chevy
2005 Sep. 14., 12:01
Köszi! Megnéztem és csatlakozni is fogok, de egyelőre maradok a balboánál, aztán majd szépen sorban... :)
Egyébként magamban azon röhögtem szombaton a swing bulin, hogy régen röhögtem/tünk az úgy nevezett tánciskolásokon, most meg megőrültem, hogy mennyire tetszenek ezek a stílusok is.
A Mizu nevu tanciskolaba. A Csanady utcaban van, a Lehel ternel. A tanar, Bobis Laszlo. O az, aki bekonferalta szombaton a sok akrobatikus figurat bemutato csapatot, amiben tancolt is. Nezz utana az orarendben egy neked tetszo tanfolyamnak, es gyorsan csatlakozz. :)
Swing tanfolyamok (http://www.keepswinging.hu/pageCreator.php?PHPSESSID=2b9c8c173fb291142e7da721 87116ff0&fw_pageid=8)
Pictures
2005 Sep. 14., 13:03
Köszi! Megnéztem és csatlakozni is fogok, de egyelőre maradok a balboánál, aztán majd szépen sorban... :)
Egyébként magamban azon röhögtem szombaton a swing bulin, hogy régen röhögtem/tünk az úgy nevezett tánciskolásokon, most meg megőrültem, hogy mennyire tetszenek ezek a stílusok is.
Ja, emlekszem, hogy alig vartuk a Radayban, mikor fordul nekunk egy tanciskolas par, es mar mehet is a bunyo! :)
Bar swing akkor meg nem volt Magyarorszagon, ugyhogy kenytelenek voltunk boogie-woogie tancosokkal kotozkodni. :D
Te egy tündér vagy! ;)
:) ;) :cpuszis:
Akkor Te kifogtad a Bóbis Lacit! Ő nagyon tuti ebben! :)
Ticktack
2005 Sep. 15., 09:39
"A swing világa" - 1928-1939
magyar ismeretterjesztő filmsorozat, 3. rész, 45 perc, 2004
rendező: Szegő Mihály
operatőr: Reich László
narrátor: Bács Ferenc
Benkó Sándor jazztörténeti sorozata "A jazz születésétől napjainkig", elérkezett a swing világába. A swing 1928-1939-ig volt a jazz muzsika uralkodó irányzata. A közreműködő művészek ezúttal is a legjobbak közül kerülnek ki. Például: Pege Aladár, Ferewnczy György, Micheller Myrtill, Mike Vax.
Vetítik:
DUNA TELEVÍZIÓ: szeptember 17. Szombat, 00:00
szeptember 23. Péntek, 23:35
szeptember 24. Szombat, 00:00
chevy
2005 Sep. 15., 09:41
Tegnap megnéztem a balboa tanfolyamot. Nagyon tetszik, de nincsenek szabad csajszik.
Ha van olyan vállalkozó kedvű lány, akit érdekel a balboa tánc, akkor gyertek minél többen jövőhét szerdán (09.21-én) az oktogon tánc centrumba!!!!!!! :)
Tegnap megnéztem a balboa tanfolyamot. Nagyon tetszik, de nincsenek szabad csajszik.
Ha van olyan vállalkozó kedvű lány, akit érdekel a balboa tánc, akkor gyertek minél többen jövőhét szerdán (09.21-én) az oktogon tánc centrumba!!!!!!! :)
Lehet hogy elmegyek megnézni. az időpont is jónak tűnik. :)
chevy
2005 Sep. 15., 10:35
Király vagy! Illetve ööööööö Királylány! :D
Lehet hogy elmegyek megnézni. az időpont is jónak tűnik. :)
Pedro
2005 Sep. 15., 19:01
Ma este a JAM pubban swing & rock & roll bili lesz a Pedrofonnal belépőmentesen és tánctérrel! :)
Mammut II este 9-től 11-ig!
...bili...
:eek: Szerintem inkább buli lesz!!! :st :)
Manyi
2005 Sep. 15., 21:17
:eek: Szerintem inkább buli lesz!!! :st :)
Szerintem a bili is elképzelhető... :st
Pictures
2005 Sep. 17., 22:34
Ma voltam a Sing-Sing-ben kicsit swinget tancolni. Remek buli volt! Ajanlom mindenkinek aki szeret swingre, boogie-woogie-ra vagy rock and roll-ra mozogni. Rockabilly is akad elvetve a zenek kozott, de az nem igazan jellemzo!
Minden szombat este Sing-Sing! Let's Dance the Swing! :)
lasse
2005 Sep. 17., 23:11
Ma voltam a Sing-Sing-ben kicsit swinget tancolni. Remek buli volt! Ajanlom mindenkinek aki szeret swingre, boogie-woogie-ra vagy rock and roll-ra mozogni. Rockabilly is akad elvetve a zenek kozott, de az nem igazan jellemzo!
Minden szombat este Sing-Sing! Let's Dance the Swing! :)
Hol található a Sing-Sing????
Pictures
2005 Sep. 17., 23:28
Hol található a Sing-Sing????
XIII. Forgách u. 9/a
Azt hiszem, pont az elso sarok a Vaci ut felol. Ez a Sing-Sing egy tancklub.
lasse
2005 Sep. 18., 10:01
XIII. Forgách u. 9/a
Azt hiszem, pont az elso sarok a Vaci ut felol. Ez a Sing-Sing egy tancklub.
Köszönöm.
Pictures
2005 Sep. 18., 15:46
Köszönöm.
Nincs mit! Nagyon szivesen!
Szerdán az óra 9kor kezdődik ha jól láttam, viszont pontos címet nem tudok (nem jött be az Oktogon oldala így korán reggel... :csniffles ) Légyszíves arról értesíts, bár lehet, hogy este már megnyílik a lap... :)
Pictures
2005 Sep. 20., 11:32
Szerdán az óra 9kor kezdődik ha jól láttam, viszont pontos címet nem tudok (nem jött be az Oktogon oldala így korán reggel... :csniffles ) Légyszíves arról értesíts, bár lehet, hogy este már megnyílik a lap... :)
Szerda 21-22!
Kriszta
2005 Sep. 20., 12:50
Oktogon Tánc Centrum Bp. VI. Aradi u. 1.
Szerda 21-22!
Igen, köszi! :)
Oktogon Tánc Centrum Bp. VI. Aradi u. 1.
Neked is köszi Kriszta! :)
chevy
2005 Sep. 21., 08:39
Bocsi! Én meg lemaradtam. :)
Igen, köszi! :)
Pedro
2005 Sep. 22., 14:14
Ma este már lehet is gyakorolni a Club 66-ben swing és egyéb táncokat, de igazi swinges buli jövő kedden lesz az Alcatrazban!
Manyi
2005 Sep. 22., 19:36
Gyerekek!
Egy óráért mennyit kell fizetni abban a táncsuliban? :confused:
Pictures
2005 Sep. 22., 20:07
Gyerekek!
Egy óráért mennyit kell fizetni abban a táncsuliban? :confused:
Bobis Laszlo swing oraja a Mizuban 800 HUF/alkalom.
Egyebkent ajanlom mindenkinek, nagyon jo tanctanarnak tartom!
Pictures
2005 Sep. 23., 10:49
Na, ki jon tancolni a Sing-Sing-be? :)
http://www.xmission.com/~rdt/kids/kidsdance.gif
Én mennék de nem tudok:( Kár hogy nincs mindennap:(
Pictures
2005 Sep. 27., 15:18
ÚJ KEZDŐ KURZUSOK OKTÓBERBEN
SWING (LINDY HOP) Bóbis László
kezdőknek
időpont: kedd 19:00-20:00
1. alkalom: október 25.
Bérlet (8 alkalom): 5000 Ft, napijegy (1 alkalom): 800 Ft
Tovabbi infok itt!!! (www.klub.mizu.hu)
Aki most akar kezdeni swinget tanulni, annak nagyon ajanlom! Bobis Laszlo nagyon jol tanitja!
Efusz
2005 Sep. 27., 15:21
kezdőknek
Aki most akar kezdeni swinget tanulni, annak nagyon ajanlom! Bobis Laszlo nagyon jol tanitja!
És hol lenne ez helyileg???
Pictures
2005 Sep. 27., 15:23
És hol lenne ez helyileg???
Kozben beirtam a linket is! Nem akartam bo lere ereszteni. :) Csanady utca, a Lehel ternel.
Efusz
2005 Sep. 27., 15:24
Ja bocs, a "további infók itt" nem jutott el a tudatomig :o
Köszi!! :)
kezdőknek
Köszi! Ez az infó most nagyon jól jött!!! :)
Pictures
2005 Sep. 27., 22:36
Köszi! Ez az infó most nagyon jól jött!!! :)
Ma voltam, megint a Bobis Laszlonal swing oran, es csak a legjobbakat tudom mondani a tanitasrol. Annyira finom, reszleteknek tuno lenyegi jellemzoket arul el a swing tancrol, hogy szabalyosan erezni, ahogy folyamatosan egyre tobbet tudok meg az alapokrol is. Igazan nagy elmeny!
Kriszta
2005 Sep. 28., 06:57
Na, ki jon tancolni a Sing-Sing-be? :)
http://www.xmission.com/~rdt/kids/kidsdance.gif
Ez a sing-sing mikor is van? és hol? és mi van ott? tudom sok a kérdés :D
Pictures
2005 Sep. 28., 11:09
Ez a sing-sing mikor is van? és hol? és mi van ott? tudom sok a kérdés :D
Minden szombaton 18-22-ig.
Kriszta
2005 Sep. 28., 12:52
Minden szombaton 18-22-ig.
köszi. olvastam valahol, de nem volt kedvem megkeresni :)
Ja, és mi is van ott? zenekar, vagy gépzene? vagy mi?
Pictures
2005 Sep. 28., 17:34
köszi. olvastam valahol, de nem volt kedvem megkeresni :)
Ja, és mi is van ott? zenekar, vagy gépzene? vagy mi?
Gepzene. Foleg boogie-woogie es swing megy, mert azokra lehet jol boogie-woogie-t es swinget tancolni. :)
Az egesz hely persze komplexebb, de inkabb nezzetek meg.
Kriszta
2005 Sep. 29., 07:41
Gepzene. Foleg boogie-woogie es swing megy, mert azokra lehet jol boogie-woogie-t es swinget tancolni. :)
Az egesz hely persze komplexebb, de inkabb nezzetek meg.
Köszike, meg fogjuk nézni :)
Pictures
2005 Oct. 01., 22:37
Lattam, mindenki swingelt ma este! Remek buli volt!
Jovo het szombaton, a Deak teren, a Godorben mar delutan kezdodik a swing buli, es lesz Jack and Jill swingverseny is. A Jack and Jill lenyege, hogy a parokat ott sorsoljak ossze, igy nincs lehetosege az osszeszokott paroknak a betanult koreografiat eltancolni, hanem improvizalnia kell mindenkinek! Ez nagyon jo szorakozas!
Aki szereti a swinget es a rock and rollt, jojjon! :)
Kriszta
2005 Oct. 04., 08:48
Lattam, mindenki swingelt ma este! Remek buli volt!
Jovo het szombaton, a Deak teren, a Godorben mar delutan kezdodik a swing buli, es lesz Jack and Jill swingverseny is. A Jack and Jill lenyege, hogy a parokat ott sorsoljak ossze, igy nincs lehetosege az osszeszokott paroknak a betanult koreografiat eltancolni, hanem improvizalnia kell mindenkinek! Ez nagyon jo szorakozas!
Aki szereti a swinget es a rock and rollt, jojjon! :)
:eek: szombat? hánykor? bent a gödörben, vagy előtte? megint sok a kérdés :D
Pictures
2005 Oct. 04., 22:47
:eek: szombat? hánykor? bent a gödörben, vagy előtte? megint sok a kérdés :D
Ha nem esik, akkor szerintem, mindenkepp elotte.
Bovebben... (www.keepswinging.hu)
Pictures
2005 Oct. 04., 23:00
"Nos, a neger nem tudatosan kotodik a zenehez. Egyszeruen szuksege van ra, hiszen olyasmit jelent a szamara, ami altal o valakive valik."
"Ebben a legbensobb erzesek fejezodnek ki, ugyanugy, mint a kezdet kezdeten Afrikaban, a dzsungelben, ahol dobok toltottek be a dzsungelt, es az emberben lukteto ver ritmusat idezo hangok toltottek meg a levegot."
Sydney Bechet, szinesboru jazz klaronetos
"Az alaputes (beat) beultetese az amerikai zenebe a ritmikus tapsolassal, labdobogassal, dobolassal kezdodott, amit Afrika a XVI. szazadban az itteni partokra athozott."
Langston Hughes, afro-amerikai iro
Kriszta
2005 Oct. 05., 07:08
Ha nem esik, akkor szerintem, mindenkepp elotte.
Bovebben... (www.keepswinging.hu)
Hánykor lesz? azt nem irja...
Lizzie
2005 Oct. 05., 09:33
Sziasztok!
Október 8-án szombaton gyertek a Gödörbe, mert boogie-swing-balboa-Jack&Jill verseny lesz, valamint utána hatalmas buli! Kb 16-22 óráig tart!
Lizzie
2005 Oct. 05., 09:35
Most láttam, hogy már írtátok! Tehát délután 4kor kezdődik. Ha jó idő lesz, akkor kint lesz, ha esik, akkor bent!
Sziasztok!
Október 8-án szombaton gyertek a Gödörbe, mert boogie-swing-balboa-Jack&Jill verseny lesz, valamint utána hatalmas buli! Kb 16-22 óráig tart!
Pictures
2005 Oct. 09., 13:06
Egesz delutan tarto swing tancverseny es hot jazz buli volt szombaton. A tancversenyen, erdekes modon, a rengeteg paros kozul csak egy tancolt swinget (Lindy Hop), a tobbiek Boogie-Woogie-t tancoltak. Nagy oromomre, a swinget tancolo paros nyerte a tancversenyt, nagy tetszest aratva. A Boogi-Woogie parosok kozul, forumtarsunk, Lizzie is nagyon jol szerepelt! Erdekes volt, hogy a zenevalasztasnal, a verseny elso koreben, lassu szamok kozul, tizbol 7 paros valasztotta a Gunning Dogs egyuttes, Hetfo reggel cimu szamat, ugyhogy Gunning Dogs bulinak is felfoghato volt a tancverseny. :)
A Jack and Jill versenyt kisse elkapkodva, osszecsapva szerveztek meg, en legalabbis ettol vartam volna a hangulat csucsat. Valoszinuleg nem volt mar ideje a szervezoknek jol megoldani ezt a reszt, ezert gyorsan kellett "lezavarni".
Pictures
2005 Oct. 11., 21:47
kezdőknek
Aki szeretne swinget tancolni, el ne feledkezzen errol a jo kis, kezdo tanfolyamrol! Nagyon jo lehetoseg, minden kezdo swingelni vagyonak!
Sajnos idén a Cadillacs táncstúdióban nem indul Swing és Boogie-Woogie tanfolyam, aki szeretné ezeket a táncokat táncolni az talál a www.tanc.lap.hu oldalon két egyesületet ahova szerintem érdemes menni táncolni:
1. Jumpers
2. Mizu Klub
Ígérem amint indul tánctanfolyam a Cadillacs táncstúdióban mindenkit értesítek!
Köszi, Évi!
Kelly
2005 Oct. 17., 14:05
Sajnos idén a Cadillacs táncstúdióban nem indul Swing és Boogie-Woogie tanfolyam, aki szeretné ezeket a táncokat táncolni az talál a www.tanc.lap.hu oldalon két egyesületet ahova szerintem érdemes menni táncolni:
1. Jumpers
2. Mizu Klub
Ígérem amint indul tánctanfolyam a Cadillacs táncstúdióban mindenkit értesítek!
Köszi, Évi!
:csir: :csir: :csir:
Rockabilly Rebel
2005 Oct. 22., 21:08
vazzzzeeeeee...
ma a laktérítőben szólt valami nagggyon gyanús.
bon jovitól az it's my life, és a nirvanától a smells like...
SWING-ben! méghozzá klasszikus hangzással!
beszarás volt.rámentem a témára, és sikerült kideríteni,
hogy az előadó nem más mint PAUL ANKA!!!
meg is szereztem, igaz egyenlőre csak a bon jovi feldolgozást.
ajánlom minden érdeklődő figyelmébe.
Tom Alien
2005 Oct. 22., 21:11
vazzzzeeeeee...
ma a laktérítőben szólt valami nagggyon gyanús.
bon jovitól az it's my life, és a nirvanától a smells like...
SWING-ben! méghozzá klasszikus hangzással!
beszarás volt.rámentem a témára, és sikerült kideríteni,
hogy az előadó nem más mint PAUL ANKA!!!
meg is szereztem, igaz egyenlőre csak a bon jovi feldolgozást.
ajánlom minden érdeklődő figyelmébe.
Én korábban egy Index cikkben halottam róla. Azóta meg is szereztem az egész albumát. Nyitottunk is egy Paul Anka topikot. Tényleg nagyon jó lemez. Nekem a "Black Hole Sun" a kedvencem róla.
Kedd este jön valaki a Mizuba swing órára?:confused:
Pictures
2005 Oct. 22., 22:57
Aki szeretne swinget tancolni, el ne feledkezzen errol a jo kis, kezdo tanfolyamrol! Nagyon jo lehetoseg, minden kezdo swingelni vagyonak!
kezdőknek
Sajnos Evi, nem indit iden swing tanfolyamot, ugyhogy, akik ra vartak, kezdjek el nyugodtan a swing tanulast! A tanfolyamok nem jelentenek elkotelezettseget, lehet jarni tobb helyre is, es kesobb is lehet tanciskolat valtani. De, a swing menjen! :)
Pictures
2005 Oct. 22., 23:00
Emlekeztek meg, erre a kopasz enekesnore?
Eszmeletlen jol enekel swinget!
Pedro
2005 Oct. 23., 04:55
És ki jön utána gyakorolni és bulizni az Alcatrazba???:D
lasse
2005 Oct. 23., 09:44
Elkezdesz swingelni?
Zsuzska
2005 Oct. 23., 10:15
Hááát, ha gyakorolni nem is, de bulizni én mindenképp:D :D
Készülj! Viszek neked 2 meglepetés vendéget :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Én korábban egy Index cikkben halottam róla. Azóta meg is szereztem az egész albumát. Nyitottunk is egy Paul Anka topikot. Tényleg nagyon jó lemez. Nekem a "Black Hole Sun" a kedvencem róla.
Nekem meg a Jump (Van Halen)
lasse
2005 Oct. 23., 17:28
Mikor mész mert lehet,hogy én is elnéznék kipuhatolni személyesen milyen is ez az egész. Beszéljünk róla
Lehet hogy lenézünk a lányokkal.:)
Mikor mész mert lehet,hogy én is elnéznék kipuhatolni személyesen milyen is ez az egész. Beszéljünk róla
Szia!:)
Kedd este 7-től van a kezdő óra, arra szeretnék elmenni.:) (Ld: Pictures üzenete, 139;) )
lasse
2005 Oct. 24., 06:43
Szia!:)
Kedd este 7-től van a kezdő óra, arra szeretnék elmenni.:) (Ld: Pictures üzenete, 139;) )
Akkor még gondolkozom és este küldök szemi üzit,hogy azt megtudem-e oldani.
Akkor még gondolkozom és este küldök szemi üzit,hogy azt megtudem-e oldani.
Egy megtekintést megér! ;) Üdv így korán reggel!:cpuszis:
lasse
2005 Oct. 24., 06:55
Egy megtekintést megér! ;) Üdv így korán reggel!:cpuszis:
Neked is üdv hajnalok hajnalán. Legyen szép napod. Jó ha megyek akkor hol találkozzunk és mikor?
Pictures
2005 Oct. 24., 13:41
http://www.societies.ncl.ac.uk/swing/graphics/swing_1.jpg
http://www.impetus.ne.jp/lindy/mmslrg1.gif
http://artsedge.kennedy-center.org/exploring/harlem/images/themes/lindy_hop_2_full.jpg
Pictures
2005 Oct. 24., 13:45
http://www.fruns-jazz-events.nl/Breda%205.jpg
http://www.sugarfootstomp.com/img/bigview.jpg
http://daffy.uah.edu/lindy/Lhoppers.gif
Szabolcs: Ilyet még-még-még-még légyszíves ha tudsz!!!!! Előre is Köszi!!
Tom Alien
2005 Oct. 24., 13:58
http://www.swingcentral.tv/images/frankie-shimsham2.jpg
http://www.societies.ncl.ac.uk/swing/graphics/swing_1.jpg
http://www.impetus.ne.jp/lindy/mmslrg1.gif
http://artsedge.kennedy-center.org/exploring/harlem/images/themes/lindy_hop_2_full.jpg
Köszönjük ezt a belénk vetett nagy hitet, kedves vagy, de tegnap konzultáltam egy igen magas szinten swingelő kedves ismerősömmel, de ő nem bíztatott ennyire...:cshakehea :cconfused
Pictures
2005 Oct. 24., 14:05
http://www.swingcentral.tv/images/frankie-shimsham2.jpg
O Frankie Manning, az akrobatikus swing tanc es szamtalan swing figura kitalaloja! Elmult 90 eves, de meg mindig aktivan tancol! 2001 oszen, fiaval Chazz Young-gal tanitottak swinget, step-et es tradicionalis jazz tancot Magyarorszagon. Volt szerencsem toluk is leckeket kapni. Nagyszeru emberek, es kivalo tancosok!
Kosz a kepet, Tom!
Pictures
2005 Oct. 24., 14:10
Köszönjük ezt a belénk vetett nagy hitet, kedves vagy, de tegnap konzultáltam egy igen magas szinten swingelő kedves ismerősömmel, de ő nem bíztatott ennyire...:cshakehea :cconfused
"Igen magas szinten swingelo kedves ismerosodnek" uzenem: Csak biztasson nyugodtan! Semmi baja nem szarmazik belole!
Ica! Ne erts felre! En nem vetek beletek semekkora hitet! Ez a ti bizniszetek, nem az enyem!
Akik a kepeken tancolnak, nem swingelve szulettek, hanem valamikor elkezdtek a tanulast. Embere valogatja, ki, hany perc tanulas utan, mit tud!
Csak probaljatok ki, batran! Tenyleg olyan, mint a kepeken!
"Igen magas szinten swingelo kedves ismerosodnek" uzenem: Csak biztasson nyugodtan! Semmi baja nem szarmazik belole!
Ica! Ne erts felre! En nem vetek beletek semekkora hitet! Ez a ti bizniszetek, nem az enyem!
Akik a kepeken tancolnak, nem swingelve szulettek, hanem valamikor elkezdtek a tanulast. Embere valogatja, ki, hany perc tanulas utan, mit tud!
Csak probaljatok ki, batran! Tenyleg olyan, mint a kepeken!
Én nem értelek félre, és az biztos, hogy nem születik senki úgy, hogy kirázza a swinget a kissújjából! Nagyon sok gyakorlás szükséges ahhoz, hogy teljesen ellehessen mindezt sajátítani, és az is biztos, hogy csak akarat és szorgalom kérdése..., ja meg fantázia...:rolleyes:
Pictures
2005 Oct. 24., 14:20
Én nem értelek félre, és az biztos, hogy nem születik senki úgy, hogy kirázza a swinget a kissújjából! Nagyon sok gyakorlás szükséges ahhoz, hogy teljesen ellehessen mindezt sajátítani, és az is biztos, hogy csak akarat és szorgalom kérdése..., ja meg fantázia...:rolleyes:
Nem kellenek hozza kulonos kepessegek! Ez tanc, nem allamvizsga, vagy versenyolimpia! Kedv kell hozza, es ha tancolni kezdesz, azzal gyakorolsz is, es persze, hogy egyre ugyesebb leszel. De nem csak a vegen lehetsz ugyes, hanem nagyon sokan, mar a tanulas elejen azok! :)
Pictures
2005 Oct. 24., 15:03
http://www.thejointisjumpin.com/images/SwingOutPhoto.gif
http://www.uvswingdance.net/images/SAF1.jpg
http://www.people.cornell.edu/pages/kpl5/Life2.gif
http://dance2swing.com/images/Dance2Swing_Ozzie_Cindy.JPG
Pictures
2005 Oct. 24., 16:35
http://www.impetus.ne.jp/lindyhop/events/frankie/images/chazzpic.jpg
http://www.swingtime.co.uk/Reviews/Frankiexc/fmpics/chazzsugar.jpg
http://www.tapdance.cz/lektori/chezz_young/chezz_young_m.jpg
A 70 ev felettiek, mar csak "igy" tudnak swingelni! :)
Ezt is erdemes megnezni! (http://davepics.com/Album/2003/07-26.Herrang/DSC01224.JPG)
Pictures
2005 Oct. 24., 16:47
http://www.lindycompound.com/albums/frankie2004/DSC00944.sized.jpg
http://www.washingtonpost.com/wp-srv/style/music/images/swing14.jpg
http://www.vermontswings.com/Images/Rosie_FrankieManning.jpg
http://www.c-swing.com/0photos/profjero/profmani.jpg
Aki elmult 90 eves, az igy swingel! :)
Pictures
2005 Oct. 24., 16:49
http://www.catscorner.ca/v1/public/content/about/images/FrankieChazzJudy.jpg
Apa es fia, rajongok kozt.
Pictures
2005 Oct. 25., 16:08
Az első november 18-án, pénteken lesz, estétől egészen hajnalig. Témája a 20-30-40-es évek gengszter világa - természetesen swing zenével és tánccal!!!
Az esemény szervezője: Bóbis László & a Happy Hoppers és a Keep Swinging
Főbb paraméterek:
- Több élő zenekar: Hot Jazz Band, Hot Club of Hungary, és szervezés alatt még egy szuper zenekar
- Sok-sok "korabeli" program, amelyek kapcsolódnak a gengszterekhez, az alkoholtilalomhoz, ...
- Rengeteg lehetőség táncra!!!
Figyelem! Kifejezetten olyan rendezvényt szervezünk, amely nemcsak táncosoknak élvezhető, hanem másoknak is - egyrészt a remek koncertek miatt, másrészt az egyedi programoknak, játékoknak köszönhetően. Úgyhogy szólj az ismerőseidnek, érdemes velünk tartaniuk (és hátha megtetszik nekik a tánc is)!
Figyelem 2! A program SZIGURÚAN beöltözős! Azaz mindenki, aki eljön, annak be kell öltöznie a kor szokásainak megfelelően. Várunk tehát minden gengsztert, szeszcsempészt, és társaikat. Ez a szabály a nem táncosokra is vonatkozik!!! Több szempontból is megéri beöltözni: egyrészt csak azokat engedjük be, másrészt díjat is lehet nyerni színvonalas jelmezzel (és még van más indok is, de az csak a helyszínen fog kiderülni).
Várunk szeretettel mindenkit!
Örülök, hogy elmentem a tegnapi swing órára, tetszett, bár kicsit sokan voltunk...:o Hát igen. Mindenki swingelni akar...:) :felh1:
Pictures
2005 Oct. 26., 13:22
Örülök, hogy elmentem a tegnapi swing órára, tetszett, bár kicsit sokan voltunk...:o Hát igen. Mindenki swingelni akar...:) :felh1:
Orulet! :)
Szombat estenkent, lehet swinget tancolni a Sing-Sing-ben, a Forgach utcaban. Ott, ki lehet probalni a tanultakat es lehet lesni a tobbi swing tancost is, mit, hogy csinalnak. Jo bulik szoktak lenni! :)
Orulet! :)
Szombat estenkent, lehet swinget tancolni a Sing-Sing-ben, a Forgach utcaban. Ott, ki lehet probalni a tanultakat es lehet lesni a tobbi swing tancost is, mit, hogy csinalnak. Jo bulik szoktak lenni! :)
Rengeteget lehet abból tanulni, hogy a gyakorlottabbakat meglessük néha, hogy táncolnak. Ebben a pillanatban ébredte3m, de az álmodtam:coooo: , hogy mentem a Stefánián, de úgy, hogy közben swingeltem, és még zene is volt, mert valamelyik nagykövetségben pont swinget hallgattak...:rolleyes: :cnemtudom
Kriszta
2005 Oct. 27., 07:24
http://www.one2swing.com/movies/index.php#moses
tanuljatok...
tanuljatok...
Hűűűűű! Kriszta! Ez nagyon klassz.....!!!!!!!!:cmerges2: :cwow1: :felh1:
Pictures
2005 Oct. 27., 23:38
tanuljatok...
Tenyleg klassz! Koszonjunk szepen!!! :)
Kriszta
2005 Oct. 28., 07:27
Tenyleg klassz! Koszonjunk szepen!!! :)
Nincs mit. Én is szeretem a swinget. hallgatni is nézni is. Táncolni nem tudom :D
Kriszta
2005 Nov. 03., 10:37
nagy a csend... nem swingelünk???? :eek: :D
nagy a csend... nem swingelünk???? :eek: :D
Deeeee!:) Kedden swingeltünk egy nagyot, szupi volt!:) Tegnap meg jó lett volna gyakorolni Hot Jazz Band koncerten, de a sajnos elhúzódott a munka...:(
Kriszta
2005 Nov. 03., 10:43
Deeeee!:) Kedden swingeltünk egy nagyot, szupi volt!:) Tegnap meg jó lett volna gyakorolni Hot Jazz Band koncerten, de a sajnos elhúzódott a munka...:(
sokat látok, dvd-n videjon... de élőbe még nem sikerült olyan igazit megnézni :)
sokat látok, dvd-n videjon... de élőbe még nem sikerült olyan igazit megnézni :)
Pedig élőben az igazi! Én Ötórai Teán szoktam látni leginkább, ahol dolgozom...
Kriszta
2005 Nov. 03., 10:48
:)
Pictures
2005 Nov. 03., 11:09
Sing-Sing szombatonkent nem vonz? Ott is lehet jokat tancolni, es tobb swing megy, mint vasarnap, a Torekvesben.
Kriszta
2005 Nov. 03., 11:16
Sing-Sing szombatonkent nem vonz? Ott is lehet jokat tancolni, es tobb swing megy, mint vasarnap, a Torekvesben.
engem vonz... csak... hm... nem én hordom a nadrágot :D
Pictures
2005 Nov. 03., 15:10
engem vonz... csak... hm... nem én hordom a nadrágot :D
Swingelni lehet szoknyaban is! :D
Hogy ne vonzana!?!? Teán nem csak hogy kevesebb swing van, de ott nem is tudom gyakorolni:( ott dolgoznom kell...:cool: Nna, egyszer beiktatom a szombatot, remélem valamikor összejön, mert ez a heti egy táncóra...hát, nekem kevés:o
Pictures
2005 Nov. 03., 17:25
Hogy ne vonzana!?!? Teán nem csak hogy kevesebb swing van, de ott nem is tudom gyakorolni:( ott dolgoznom kell...:cool: Nna, egyszer beiktatom a szombatot, remélem valamikor összejön, mert ez a heti egy táncóra...hát, nekem kevés:o
A tanulas fontos, foleg az alapoknal, de tancolni, nem csak gyakorlast jelent, hanem elvezet is! :)
A tanulas fontos, foleg az alapoknal, de tancolni, nem csak gyakorlast jelent, hanem elvezet is! :)
Egyenlőre én ott tartok, hogy nagyon figyelem a zenét és a lépést, hogy el ne rontsam...:o
Pictures
2005 Nov. 03., 17:55
Egyenlőre én ott tartok, hogy nagyon figyelem a zenét és a lépést, hogy el ne rontsam...:o
Tehat tancolsz? :)
Tehat tancolsz? :)
Igen, remélem, az azért annak nevezhető...:o
Kriszta
2005 Nov. 04., 07:14
Swingelni lehet szoknyaban is! :D
igen lehet, sőt ugy illik :)
Ma Teán nagyon jó kis swingelést láttam...:rolleyes:
Feltettem a Nagy GengszterPartyról egy linket az üzenetek közé..!
Pedro
2005 Nov. 07., 14:36
Gyertek swingelni holnap Alcatrazba!
Sok-sok swinget fogunk prezentálni szeretettel!
Holnap táncóra, véééégre!:) Jó, hogy ott vannak azok a beugrófiúk,akikkel jót lehet táncolni!:) :felh1: :felh1: :felh1:
lasse
2005 Nov. 07., 21:24
Holnap táncóra, véééégre!:) Jó, hogy ott vannak azok a beugrófiúk,akikkel jót lehet táncolni!:) :felh1: :felh1: :felh1:
Hogy megy a tánc JampIca?
Hogy megy a tánc JampIca?
Szia Lasse! Fogjuk rá, hogy jól megy, már egy akrobatikus lépést is tanultunk...:D
Majd mutatok egy-két figurát, remélem lessz rá alkalom!;) :) :)
lasse
2005 Nov. 07., 21:53
Szia Lasse! Fogjuk rá, hogy jól megy, már egy akrobatikus lépést is tanultunk...:D
Majd mutatok egy-két figurát, remélem lessz rá alkalom!;) :) :)
Biztos lesz rá alakalom mondjuk pénteken
Biztos lesz rá alakalom mondjuk pénteken
Oxi! Vagy valamelyik szerdán Hot Jazz Band-en...:rolleyes: :D:felh1:
Monrócska
2005 Nov. 08., 04:25
Gyertek swingelni holnap Alcatrazba!
Sok-sok swinget fogunk prezentálni szeretettel!
Akkor lécci-lécci swingelni tudó fiúkat is prezentáljatok :) :)
Lizzie
2005 Nov. 08., 13:55
Sziasztok!
November 10-én boogie-woogie formációs világbajnokságra utazunk Böblingenbe.
November 9-én szerda este (fél 9- fél10-ig) szeretettel meghívunk mindenkit az edzésünkre, ahol bemutatnánk nektek versenykoreográfiánkat, a Gengszter Show-t. Szükségünk van egy utolsó nagy buzdításra tőletek az út előtt:)
A helyszín: Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tornaterme
Cím: 1157 Budapest XV. kerület. Kavicsos köz 2-4.
Busszal is megközelíthető: a piros 73-asról kell leszállni a Kavicsos köznél (indul a Keletitől, a Thökölytől, a Bosnyákról).
Gyertek el! Szívesen látunk mindenkit!
Üdvözlettel, Lizzie
Százlá'Boogie-Woogie KTSE
Bohém Boogie Formáció
Sziasztok!
November 10-én boogie-woogie formációs világbajnokságra utazunk Böblingenbe.
November 9-én szerda este (fél 9- fél10-ig) szeretettel meghívunk mindenkit az edzésünkre, ahol bemutatnánk nektek versenykoreográfiánkat, a Gengszter Show-t. Szükségünk van egy utolsó nagy buzdításra tőletek az út előtt:)
A helyszín: Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tornaterme
Cím: 1157 Budapest XV. kerület. Kavicsos köz 2-4.
Busszal is megközelíthető: a piros 73-asról kell leszállni a Kavicsos köznél (indul a Keletitől, a Thökölytől, a Bosnyákról).
Gyertek el! Szívesen látunk mindenkit!
Üdvözlettel, Lizzie
Százlá'Boogie-Woogie KTSE
Bohém Boogie Formáció
Azt hiszem, most sem fogunk Benetek csalódni;) :)
Lizzie
2005 Nov. 08., 14:09
Azt hiszem, most sem fogunk Benetek csalódni;) :)
Remélem! Mi mindent megteszünk ennek érdekében!!;) :cool:
De gyere el megnézni!!:rolleyes:
Remélem! Mi mindent megteszünk ennek érdekében!!;) :cool:
De gyere el megnézni!!:rolleyes:
Lehet hogy el tudok menni, megpróbálom összehozni!:)
Lehet hogy el tudok menni, megpróbálom összehozni!:)
Most néztem csak meg a címet, ez itt van a szomszédban!:)
A mai órán szólt Bóbis Laci, hogy jövő hétvégén intenzív swing tánctanfolyam indul kezdőknek (ja meg lessz egy sí-swing tábor januárban, bár az ár kicsit necces:cvigyor3: ).
Gondold meg, megéri!;) :) :felh1:
Azért a mai swingen is sikerült magam felhúzni...:cool:Ggggrrr......
lasse
2005 Nov. 09., 06:49
A mai órán szólt Bóbis Laci, hogy jövő hétvégén intenzív swing tánctanfolyam indul kezdőknek (ja meg lessz egy sí-swing tábor januárban, bár az ár kicsit necces:cvigyor3: ).
Gondold meg, megéri!;) :) :felh1:
Köszönöm az éresítés :D Miért húztad fel magad?
Köszönöm az éresítés :D Miért húztad fel magad?
Eleve az óra egyharmada azzal megy el, hogy Bóbis Lacinak fegyelmeznie kell (elvileg ide felnőtt emberek járnak...:cool: ), így persze hogy nem haladunk egyről a kettőre...
A tegnapi órán Bóbis Laci gyanút fogott, hogy vannak, akik tegnap voltak előszőr, mert hát nem ment nekik a dolog, és miattuk kellett 100-szor átvenni egy figurát, persze már mi is idegesek voltunk...Mikor nagynehezen bevallották, hogy kik jöttek elsőre, azokat B.L. kitessékelte, hogy kint kicsit korrepetálják őket az előtérben...Persze 10 perc múlva bejöttek, mondván, hogy felzárkóztak...:cool: Persze! Szerinted felzárkóztak azalatt a 10 perc alatt...???:mad: :ceplus2: Tovább folytatódott a szerencsétlenkedés...:mad:
lasse
2005 Nov. 09., 22:24
Eleve az óra egyharmada azzal megy el, hogy Bóbis Lacinak fegyelmeznie kell (elvileg ide felnőtt emberek járnak...:cool: ), így persze hogy nem haladunk egyről a kettőre...
A tegnapi órán Bóbis Laci gyanút fogott, hogy vannak, akik tegnap voltak előszőr, mert hát nem ment nekik a dolog, és miattuk kellett 100-szor átvenni egy figurát, persze már mi is idegesek voltunk...Mikor nagynehezen bevallották, hogy kik jöttek elsőre, azokat B.L. kitessékelte, hogy kint kicsit korrepetálják őket az előtérben...Persze 10 perc múlva bejöttek, mondván, hogy felzárkóztak...:cool: Persze! Szerinted felzárkóztak azalatt a 10 perc alatt...???:mad: :ceplus2: Tovább folytatódott a szerencsétlenkedés...:mad:
Nem csodálom,hogy morcos voltál
szultana
2005 Nov. 10., 14:31
Azt írtam már ide, hogy szalagavatón 1999-ben swinget táncoltunk? Mindenkin fekete cipő volt, fekete nadrád, fehér ing és húzentroger + a fiúkon fekete kalap. Voltak benne akrobatikus elemek is, szóval klasszak voltunk... és fiatalok.:rolleyes:
Pictures
2005 Nov. 10., 16:00
Azt írtam már ide, hogy szalagavatón 1999-ben swinget táncoltunk? Mindenkin fekete cipő volt, fekete nadrád, fehér ing és húzentroger + a fiúkon fekete kalap. Voltak benne akrobatikus elemek is, szóval klasszak voltunk... és fiatalok.:rolleyes:
Rakjal fel kepeket rola, ha vannak! :)
Biztos nagyon jó volt, nem az a "hagyományos" szalagavató...:)
Igen, és várjuk a képeket!;)
Mi is Swinget táncoltunk szalagavatón:) Vajda Gyöngyvér tanította be nekünk. Voltak gengszterek(én is közéjük tartoztam:)) táncoslányok,zenészek pincérek...a gengszterek az egyesület fellépőcsapatának férfi ruháiban voltak,volt charleston ruhánk...meg a szokásos fekete nadrág,kalap meg a többi finomság. Nekünk is nagy sikerünk volt:D Hiába.....
A Swing mindenhol hódít:cool:
Kriszta
2005 Nov. 11., 09:49
azt nem értem, hogy a swinget évekig tanulják, az egy életforma, mindig tanul valamit akár egy versenyen is. Hogy van az, hogy szalagavatóra stb... "betanitják"? Akkor az csak swinges elemekkel tarkitott társastánc, nem?
Meg ez az intenziv swing tanfolyam...
Lehet én vagyok a tudatlan:confused:
szultana
2005 Nov. 11., 09:50
Mi is Swinget táncoltunk szalagavatón:) Vajda Gyöngyvér tanította be nekünk. Voltak gengszterek(én is közéjük tartoztam:)) táncoslányok,zenészek pincérek...a gengszterek az egyesület fellépőcsapatának férfi ruháiban voltak,volt charleston ruhánk...meg a szokásos fekete nadrág,kalap meg a többi finomság. Nekünk is nagy sikerünk volt:D Hiába.....
A Swing mindenhol hódít:cool:
Nem mondod. Minket is Gyöngyvér tanított. Alacsonyabb, csinos nő, szőke hajú?
szultana
2005 Nov. 11., 09:51
azt nem értem, hogy a swinget évekig tanulják, az egy életforma, mindig tanul valamit akár egy versenyen is. Hogy van az, hogy szalagavatóra stb... "betanitják"? Akkor az csak swinges elemekkel tarkitott társastánc, nem?
Miért, a latin táncokat is sokáig kell tanulni, meg akár a magyar néptáncot is. De az alapok szerintem mindegyiknél mennek néhágy hónap alatt.
Pictures
2005 Nov. 11., 12:59
Mindent, amit nem tudsz, nagyon sokaig kell tanulnod, hogy igazan jol tudd. De, egy, ket-harom perces mozdulatsort, konnyen elsajatit barki, aki nehany hetet foglalkozik vele. Egy jo szalagavato-swingszam megtanulasa utan, egyaltalan nem biztos, hogy tudsz tancolni valakivel, akar, egy szamot is.
Ugyhogy, nem "swinges elemekkel dusitott" tarsastancrol van szo, hanem egy swing eloadasrol.
A swing tarsastanc, "tarkitas" nelkul is.
csillus
2005 Nov. 11., 13:32
S milyen zenére, melyik előadó nótájára "nyomtátok"?
Emlékszel?
Kiváncsi vagyok az táncoktató zenei ízlésére.
szultana
2005 Nov. 11., 14:30
S milyen zenére, melyik előadó nótájára "nyomtátok"?
Emlékszel?
Kiváncsi vagyok az táncoktató zenei ízlésére.
Nem tudom. De Rodian múltkor mintha azt hallgatta volna. Szerintem ő tudja az előadót is. Közismert dal. Egy lassabb résszel kezdődik, aztán begyorsul, nő énekli. :confused: Te nem láttad a felvételt?
Igen, a Morzsi:D Imádom 9 éves korom óta nála tanulok táncolni, egy kis időre tanítottam mellette táncot gyerekeknek:D
szultana
2005 Nov. 11., 16:37
Igen, a Morzsi:D Imádom 9 éves korom óta nála tanulok táncolni, egy kis időre tanítottam mellette táncot gyerekeknek:D
Milyen kicsi a világ! Gondolom rengeteg csoportot tanított, de ha találkozol vele, kérdezd meg hogy emlékszik e még a Gyakorló utcai KSzI 12C osztályára 1999-ből... Ugye Ő az Ikarusban tanított?
Milyen kicsi a világ! Gondolom rengeteg csoportot tanított, de ha találkozol vele, kérdezd meg hogy emlékszik e még a Gyakorló utcai KSzI 12C osztályára 1999-ből... Ugye Ő az Ikarusban tanított?
Megkérdezem,szerintem holnap úgy is találkozom vele! Igen ott tanított de az már régen volt,most már csak szinte Gödöllőn tanít gyerekeket rockyra meg művészitornára, és persze Swingre a felnőtteket:D
Kriszta
2005 Nov. 14., 10:32
A swing tarsastanc, "tarkitas" nelkul is.[/QUOTE]
ezt én is tudom :D félre értelmezted... én társastáncról beszéltem bizonyos elemekkel tarkitva.... nem a swingről mint társastáncról...
Blendy
2005 Nov. 14., 14:03
Én hozzá járok swinget tanulni, nagyon jó tanár és nagyon jó ember is! Nagyon szeretek nála tanulni!
Készültek jó kis swing-es pólók, lehet rendelni!;) :)
Pictures
2005 Nov. 14., 22:21
Én hozzá járok swinget tanulni, nagyon jó tanár és nagyon jó ember is! Nagyon szeretek nála tanulni!
Mikor, hova jarsz?
Blendy
2005 Nov. 15., 08:36
Mikor, hova jarsz?
Csütörtökönként, Gödöllőre!
Pictures
2005 Nov. 15., 11:46
Csütörtökönként, Gödöllőre!
De jo neked! En is nagyon szeretek nala tanulni. Add at neki udvozletemet, kerlek, ha mesz legkozelebb.
Blendy
2005 Nov. 15., 12:31
De jo neked! En is nagyon szeretek nala tanulni. Add at neki udvozletemet, kerlek, ha mesz legkozelebb.
Csütörtökön megyek és átadom! Szeretek tanulni nála. Még csak 3 alkalommal voltam de "egész jól" megy! Küld át légyszi ha nem gond azt, hogy miként érlek el messengeren!
Pictures
2005 Nov. 16., 03:28
Ugye, senki nem feledkezett el a penteki, orias swing bulirol?!?
Tessek jonni, oltonyben es estelyiben. Belepes, csak elegansan!
Odabent gengsztervilag, forro jazz, szesztilalom es tanc! :)
Kelly
2005 Nov. 16., 07:29
Ugye, senki nem feledkezett el a penteki, orias swing bulirol?!?
Tessek jonni, oltonyben es estelyiben. Belepes, csak elegansan!
Odabent gengsztervilag, forro jazz, szesztilalom es tanc! :)
De jó is lenne, de sajna szombaton dolgozom :(
"Mi lehet az, amiért az ember kézzel készít jelmezt?
Mi lehet az, amiért az ember átszervezi a munkanapját?
Mi lehet az, amiért az ember később utazik külföldre?"
Na ez a a Nagy Gengszterparty!
És 19.30-kor kezdődik, tehát előbb is el lehet menni mint hajnal...és könnyebben fel is tud ébredni másnap az ember...
A jelmezt meg nem kell szó szerint venni, csinosan, alkalomhoz illően kell megjelenni.
Érdemes átgondolni....:rolleyes:
Pictures
2005 Nov. 16., 11:28
Ez penteken lesz. :)
Kelly
2005 Nov. 16., 21:51
Ez penteken lesz. :)
És kialvatlanul megyek majd melózni? :confused:
Csábító gondolat :D
Pictures
2005 Nov. 16., 22:00
És kialvatlanul megyek majd melózni? :confused:
Csábító gondolat :D
Miert nem alszol?
Kelly
2005 Nov. 16., 22:56
Miert nem alszol?
Bulit és alvást összeegyeztetni?
Még megfontolom, és megnézem, hogy kéne hazajönni, hogy még viszonylag kultúrált állapotban tudjak megjelenni másnap melóhelyen
Bulit és alvást összeegyeztetni?
Még megfontolom, és megnézem, hogy kéne hazajönni, hogy még viszonylag kultúrált állapotban tudjak megjelenni másnap melóhelyen
Itt nem lessz alkohol!
Pictures
2005 Nov. 17., 17:29
SWING (LINDY HOP) intenzív hétvége kezdőknek
Tanít: Bóbis László
időpont: november 19-20. szombat-vasárnap 13:00-14:00 és 16:00-17:00 kurzus díja (4x1 óra): 3500 Ft Várunk szeretettel :)
Mizu
20/927-5577
XIII. Csanády u. 7.
Pictures
2005 Nov. 17., 17:33
Koncertek 9-től, 10-től, 11-től, fél 1-től! Előtte, közben és utána speciális programok és események!
Pictures
2005 Nov. 18., 22:41
Haza kellett ugranom cipot cserelni, mert szetment tanc kozben. Akkora buli van! Azonnal jojjon mindenki!!! :)
Pictures
2005 Nov. 19., 03:02
Remek buli volt. Igazi swing feeling. Volt letartoztatas is, geppisztolyos rendorokkel. :) Kozben mindenki abszolut elegans volt, igazi 20-as 30-as evek hangulat. A nok, olyan csodalatosan neztek ki, hogy el nem lehet mondani. Persze, veg nelkul szolt a swing...
Haza kellett ugranom cipot cserelni, mert szetment tanc kozben. Akkora buli van! Azonnal jojjon mindenki!!! :)
Nem csoda, hogy szétment: Jó sok lányt megtáncoltattál!:)
Remek buli volt. Igazi swing feeling. Volt letartoztatas is, geppisztolyos rendorokkel. :) Kozben mindenki abszolut elegans volt, igazi 20-as 30-as evek hangulat. A nok, olyan csodalatosan neztek ki, hogy el nem lehet mondani. Persze, veg nelkul szolt a swing...
Hát ez tényleg fantasztikus volt...!!!!!:felh1: :)
Kelly
2005 Nov. 19., 14:55
Sajnálom, hogy lemaradtam... :(
Ugye lesz még ilyen máskor is?
Pictures
2005 Nov. 19., 15:30
Sajnálom, hogy lemaradtam... :(
Ugye lesz még ilyen máskor is?
En nagyon bizom benne.
Pictures
2005 Nov. 21., 23:45
Ha, valaki szeretne megnezni, milyen volt, ime! (http://tanckepek.fschnell.net/gengszter/index.html)
Ha, valaki szeretne megnezni, milyen volt, ime! (http://tanckepek.fschnell.net/gengszter/index.html)
Köszönjük!:cworship: :)
De jó is volt!:rolleyes: :) :felh1:
Pedro
2005 Nov. 22., 15:32
Itt az alkalom, hogy újra élő zenére swingeljetek!
Ma este az Alcatrazban Pedrofon SWING & Rock & Roll show!
Dongó
2005 Nov. 22., 15:49
Köszönjük!:cworship: :)
De jó is volt!:rolleyes: :) :felh1:
Téged miért nem látni a fotókon?
Punker-
2005 Nov. 22., 16:07
SWING (LINDY HOP) intenzív hétvége kezdőknek
Tanít: Bóbis László
időpont: november 19-20. szombat-vasárnap 13:00-14:00 és 16:00-17:00 kurzus díja (4x1 óra): 3500 Ft Várunk szeretettel :)
Mizu
20/927-5577
XIII. Csanády u. 7.
Inkább jó beswingelek az árából!
Pictures
2005 Nov. 22., 16:11
:D Az se rossz!
Cab Calloway mondta, mikor megkerdeztek, milyen az igazi Jitterbug (A swing-tanc altala valo elnezvezese volt ez.), hogy olyan, mint amikor a ferfi ejfel utan, erosen befolyasolt hatasra elkap egy not, es csak a zene altal keltett erzeseinek engedve, lejt egy tancot vele.
http://www.mysterygang.hu/chat/images/fetrengo.gif http://www.mysterygang.hu/chat/images/fetrengo.gif http://www.mysterygang.hu/chat/images/fetrengo.gif
Luxi17
2005 Nov. 23., 09:24
Hát,.. ez tényleg nagyon klassz lehetett. Miért vagyok én pécsi?:(
Téged miért nem látni a fotókon?
Mert nem fényképeztek le...:rolleyes: :D
Barbarita
2005 Nov. 23., 11:04
A képekből ítélve nagyon hangulatos este lehetett. A Hot Jazz Band garantálta a jó zenét hozzá. Nagyon kedvelem őket. Sajnos még csak egyszer sikerült élőben látni és hallani. Nagyon jó zenét játszanak nagyon jól!:)
Rockin'Z
2005 Nov. 23., 11:23
A képekből ítélve nagyon hangulatos este lehetett. A Hot Jazz Band garantálta a jó zenét hozzá. Nagyon kedvelem őket. Sajnos még csak egyszer sikerült élőben látni és hallani. Nagyon jó zenét játszanak nagyon jól!:)
Nekem a képeket nézve az "jön le", mintha egy elmegyógyintézet farsangi bálján készültek volna.......RÉÉÉÉÉÉMES!!! :ccsodalk: :cmf2: :cnyes:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.