PDA

View Full Version : NRC Zombies' Night

Eco
2005 Nov. 29., 00:51
December 16.-án!!!! ELŐKÉSZÜLETBEN!!!!!

Pajesz
2005 Nov. 29., 00:59
Na erre kiváncsi vagyok!

MEGNÉZZÜK!!!!!!!

auranoir
2005 Nov. 29., 08:24
Hali!

Ez mi is is lesz pontosan, és mit is jelent a rövidítés?? És muszály inni??:D

Mano
2005 Nov. 29., 08:37
Hali!

dehogy muszáj, önként is csinálhatod:D

Pajesz
2005 Nov. 29., 10:21
Hali!

Én azt sejtem, hogy testületileg kell helytállni!!

Eco
2005 Nov. 29., 11:15
Én azt sejtem, hogy testületileg kell helytállni!!

Így van, már a Pajesszal együtt, közösen szervezzük az eseményt, ahogy minden a helyén van, rögtön értesítünk mindenkit! Addig is a csoportok tagjai kezdjék felkötni a gatyát, mert jó kis muri lesz!!!! :D :D :D

Jul
2005 Nov. 29., 11:35
December 16.-án!!!! ELŐKÉSZÜLETBEN!!!!!

Ehem, mar megint egy buli, szornyu :D Ott a helyunk! ;) ...majd nemiszunk szokas szerint :)

Pajesz
2005 Nov. 29., 16:13
Jó az infom, hogy beugró nem viszont élőzene lesz?

Eco
2005 Nov. 29., 16:49
Jó az infom, hogy beugró nem viszont élőzene lesz?

De bizony ám! A Burning Vampires egy házibuli jelleggel nyomja a talpalávalót beugró non ché, azaz nincs!

Ide beollózom Pajesz üzenetét ami a Vendetta topicba található:
Na akkor szeretném, ha véleményt írnátok arrol, hogy kimertek e állni ellenünk egy pár sportágba (pl. cso-cso, darts, flipper stb.). Merthogy MI várunk titeket és persze a többi csoportosulást is dec 16-án a NRC Zombies' Night - on. Persze ha féltek, hogy úgyjártok mint Gárdonyban azt megértem. AKKOR VISZONT NE SZOLJATOK BE!!!

Szóval ez az összes csoportnak szól, mindenki ki van hívva versenyre!!!! A Road Zombie-k hajlamosak lesznek "legyávanyúlazni" azokat akik megrettennek az említett könnyűsportokban való megmérettetéstől! :D :D :D
A csapatok jelentkezését várjuk!

lasse
2005 Nov. 29., 19:09
Még egyeztetni kell a sírásókkal testületileg bár izgalmasan hangzik az összes kihívás. :D

Seth
2005 Nov. 29., 19:12
De bizony ám! A Burning Vampires egy házibuli jelleggel nyomja a talpalávalót beugró non ché, azaz nincs!
Zombik? Vámpirok? Halálos egy házibuli lesz!!!!!!!!!!!!:D :D :D
Várunk mindenkit szeretettel háháháháháhááááááááááá!!!!

Eco
2005 Nov. 29., 19:17

IGAZI HORROR CLUB!!!!!!! :D :D :D

Kelly
2005 Nov. 29., 21:15

Ide beollózom Pajesz üzenetét ami a Vendetta topicba található:

Szóval ez az összes csoportnak szól, mindenki ki van hívva versenyre!!!! A Road Zombie-k hajlamosak lesznek "legyávanyúlazni" azokat akik megrettennek az említett könnyűsportokban való megmérettetéstől! :D :D :D
A csapatok jelentkezését várjuk!

Ha nem gond, én inkább csak szurkolnék, és innék, azt viszont masszívan
Erre még a Baby Doll-okat is könnyebb lesz rávenni :D

Eco
2005 Nov. 29., 21:21

Na jó a Baby Dolloknak ez simán elnézhető, vagy forralt bor - ivás versenyt is indítsunk? :D :D :D

Kelly
2005 Nov. 29., 21:23
Na jó a Baby Dolloknak ez simán elnézhető, vagy forralt bor - ivás versenyt is indítsunk? :D :D :D

Ez tetszik, ebben benne lennék :D :D :D

auranoir
2005 Nov. 29., 21:33

Jaja, lesz kaja-pia.......azaz vér-és bél.....:D :D :D

Pajesz
2005 Nov. 29., 22:08
Még egyeztetni kell a sírásókkal testületileg bár izgalmasan hangzik az összes kihívás. :D
Remélem , hogy ne találtok ki megfutamodás ízű kifogást.:D

Pajesz
2005 Nov. 29., 22:09
Mipedig kösz, hogy jösz-tök!

Eco
2005 Nov. 29., 22:17
Várhatóan mindenki kezd mejd bezombulni, vagy a vámpírok martaléka lesz?

Az átváltozás eredménye:
http://uguisusachiko.com/Z-05.11.03.jpg

lasse
2005 Nov. 29., 22:18
Remélem , hogy ne találtok ki megfutamodás ízű kifogást.:D

Nem nem erre nem is gondoltunk... eddig :D

Pajesz
2005 Nov. 29., 22:25
Jólvan na kellenek a dülöngélő pompom lányok is. :D

Eco
2005 Nov. 29., 22:38
[QUOTE=Eco]Várhatóan mindenki kezd mejd bezombulni, vagy a vámpírok martaléka lesz?

Az átváltozás eredménye:

http://img.tar.hu/eco-nirvana/size2/17931855.jpg

Most már ez biztos látszani fog!

Flames
2005 Nov. 29., 22:50
A versenyekhez csak annyit, hogy Darts versenyen voltam párszor (nem mint néző), normálméretű cso-cso asztalom van otthon...a biliárdot imádom...

...viszont egy csoporthoz sem tartozom...:D

Seth
2005 Nov. 29., 22:53
A versenyekhez csak annyit, hogy Darts versenyen voltam párszor (nem mint néző), normálméretű cso-cso asztalom van otthon...a biliárdot imádom...

Igy jártál!!!!!:D :D :D :D

Kelly
2005 Nov. 29., 23:04

Gyere hozzánk, és akkor lehetsz dülöngélő pom-pom lány :D :D :D

Kelly
2005 Nov. 29., 23:04
Jólvan na kellenek a dülöngélő pompom lányok is. :D

Tudod, nélkülünk nem buli, a buli :D

Eco
2005 Nov. 29., 23:09

http://www.mysterygang.hu/chat/images/fetrengo.gif

Eco
2005 Nov. 29., 23:10

A Vámpírok is csinálhatnak csapatot, vendégmunkás segítségével! :rolleyes: ;)

Pajesz
2005 Nov. 29., 23:19
Tudod, nélkülünk nem buli, a buli :D
És ez így igaz!:D

Pajesz
2005 Nov. 29., 23:20
A Vámpírok is csinálhatnak csapatot, vendégmunkás segítségével! :rolleyes: ;)
ja,ja !

Jul
2005 Nov. 30., 12:18
Namost valoszinuleg leleszek ba*szva...a ceges bulit is e napra tettek es elegge kotelezo jellegu...hmmm...necces a szitu :(

Marcsi
2005 Nov. 30., 13:06
És mi lesz a Raikkönen Fan Clubbal?????:cnemtudom :cnemtudom :cnemtudom :cnemtudom
Csocsóhoz kevesen vagyunk, mert valaki adoptált, a dartsról meg ne beszéljünk, mert a gipszkartonon túlságosan sok lyuk lenne valaki miatt!:D :D :D

Ica
2005 Nov. 30., 14:05
Én mindenképp szeretnék csocsózni...!!!:o

csillus
2005 Nov. 30., 14:36
Én mindenképp szeretnék csocsózni...!!!:o

Én is mindenképp szeretnék...whiskey-zni!!!:D

Ica
2005 Nov. 30., 15:24
Én is mindenképp szeretnék...whiskey-zni!!!:D
:rolleyes: :D
Úgy tűnik, a Baby Dollok töbsége szívesebben lenne inkább dölöngélő pompom lány...:cejnye1:

Flames
2005 Nov. 30., 15:39

O.K. de előtte kivasalom a tangámat és újra fésülöm a pom-pom-om! ...fööööl, leee, mint amikor egy szellő hintáztatja az ágat :D

Mano
2005 Nov. 30., 18:32
És mi lesz a Raikkönen Fan Clubbal?????:cnemtudom :cnemtudom :cnemtudom :cnemtudom
Csocsóhoz kevesen vagyunk, mert valaki adoptált, a dartsról meg ne beszéljünk, mert a gipszkartonon túlságosan sok lyuk lenne valaki miatt!:D :D :D

Vótbeszóni?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Marcsi
2005 Nov. 30., 19:11
Vót biza, de rájöttem kár ezért már aggódni.:( :( :( :o

Vikcsi
2005 Nov. 30., 19:14

Sajna én éppen dolgozom aznap :(:mad: (éjjel is)

Marcsi
2005 Nov. 30., 19:34
Sajna én éppen dolgozom aznap :(:mad: (éjjel is)

Sajnálom én is. Látod már megint az a haszontalan munka, mi lesz így belőled???????:D :D :D :confused: :confused: :confused: :D :D :D

Kelly
2005 Nov. 30., 23:33
O.K. de előtte kivasalom a tangámat és újra fésülöm a pom-pom-om! ...fööööl, leee, mint amikor egy szellő hintáztatja az ágat :D

:D :D :D
És még Picurt is megvárhatod
Addig meg átkeresztelkedem :rolleyes:

Flames
2005 Dec. 01., 00:12
:D :D :D
És még Picurt is megvárhatod
Addig meg átkeresztelkedem :rolleyes:
Picur-rá?
(pedig mit szólhatot az anyakönyvvezető a Kelly-hez is?:D )

Kelly
2005 Dec. 01., 22:06
Picur-rá?
(pedig mit szólhatot az anyakönyvvezető a Kelly-hez is?:D )

:cnyes: :cnyes: :cnyes:
Meglátott, és aztán nem is tudott vitatkozni :D

Pöttyöske
2005 Dec. 01., 22:31
[QUOTE=Eco]Várhatóan mindenki kezd mejd bezombulni, vagy a vámpírok martaléka lesz?

Az átváltozás eredménye:

http://img.tar.hu/eco-nirvana/size2/17931855.jpg

és eme átváltozás visszafordíthatatlan v kezelhető? :D

Eco
2005 Dec. 01., 22:43
[QUOTE=Eco]
és eme átváltozás visszafordíthatatlan v kezelhető? :D

Kezelhető, kizárólag alkohollal, de mindig visszatér, ezáltal visszafordíthatatlan! Egyetlen megoldás a teljes átalakulás megelőzése érdekében, a mértéktelenül mértékletes, vagy a rendszertelenül rendszeres alkohol tartalmú italok fogyasztása!!!! :D :D :D

Pöttyöske
2005 Dec. 01., 22:46
[QUOTE=Pöttyöske]

Kezelhető, kizárólag alkohollal, de mindig visszatér, ezáltal visszafordíthatatlan! Egyetlen megoldás a teljes átalakulás megelőzése érdekében, a mértéktelenül mértékletes, vagy a rendszertelenül rendszeres alkohol tartalmú italok fogyasztása!!!! :D :D :D
jo mostmár megnyugodtam. :)

Eco
2005 Dec. 01., 22:56
[QUOTE=Eco]
jo mostmár megnyugodtam. :)

Nézd meg a Road Zombie-kat, egyik se néz ki rosszul, jóképű emberek gyülekezete! :D :D :D :D Na ezért választjuk az alkohol által nyújtott lehetőséget, mert a súlyos alkohol elvonások összekuszálják gyönyörű kisimult fizimiskánkat, így irányítani tudjuk a bulik rendszeres látogatásával, illetve kellő mennyiségű "Zombi-koktél" fogyasztásával a teljes átváltozás időpontját! Elkerülni az elkerülhetetlent lehetetlenség!!! ;) ;) :D :D

Pöttyöske
2005 Dec. 01., 23:12
Nézd meg a Road Zombie-kat, egyik se néz ki rosszul, jóképű emberek gyülekezete! :D :D :D :D Na ezért választjuk az alkohol által nyújtott lehetőséget, mert a súlyos alkohol elvonások összekuszálják gyönyörű kisimult fizimiskánkat, így irányítani tudjuk a bulik rendszeres látogatásával, illetve kellő mennyiségű "Zombi-koktél" fogyasztásával a teljes átváltozás időpontját! Elkerülni az elkerülhetetlent lehetetlenség!!! ;) ;) :D :DValoban joképű emberek gyülekezete vtok de azért nem csak köztetek akad joképű helyes pasi aki nem utolso sorban imádni valo. :D

Ica
2005 Dec. 01., 23:14
Valoban joképű emberek gyülekezete vtok de azért nem csak köztetek akad joképű helyes pasi aki nem utolso sorban imádni valo. :D
Talán a Sírásók között????:confused: :confused: :confused::D :D

Pöttyöske
2005 Dec. 01., 23:16
Talán a Sírásók között????:confused: :confused: :confused::D :D
esetleg :D:D bár mernék mást irni pont itt :):)

Eco
2005 Dec. 01., 23:26
Valoban joképű emberek gyülekezete vtok de azért nem csak köztetek akad joképű helyes pasi aki nem utolso sorban imádni valo. :D

Na jó, ez lehetséges! Ezt nem vonom kétségbe, mert nem annyira figyelem a hímnemüek jóképűségét. :D :D :D :D A Baby Dollok már teljesen más kategória, szerintem ott sokkal szebb a látvány! Az imádnivalóság, itt a fórumon meg mindenkire jellemző!!!!:D :D :D ;) ;) ;)

Ica
2005 Dec. 01., 23:33
esetleg :D:D bár mernék mást irni pont itt :):)
:confused: :rolleyes: :)

Flames
2005 Dec. 01., 23:33
Ez a beszélgetés olyan tündi-bündi! :) :D :cdumcsi: ..na jól van csak szemét vagyok...de ha a Zombik helyes haverok...akkor mi a helyzet a vámpírokkal??? (mi legalább nem vagyunk Oslo-ban) ajánlanám az NRC szépségversenyt megrendezni 16.-án...(persze csak csajok részvételével...bár múltkor már arról volt szó, hogy bevesznek engem dűlöngélő pom-pom lánynak)

Ica
2005 Dec. 01., 23:34
Na jó, ez lehetséges! Ezt nem vonom kétségbe, mert nem annyira figyelem a hímnemüek jóképűségét. :D :D :D :D A Baby Dollok már teljesen más kategória, szerintem ott sokkal szebb a látvány! Az imádnivalóság, itt a fórumon meg mindenkire jellemző!!!!:D :D :D ;) ;) ;)
:cpuszi: :cpuszis: :cpuszi: :cpuszis: :ctaps:

Ica
2005 Dec. 01., 23:38
Ez a beszélgetés olyan tündi-bündi! :) :D :cdumcsi: ..na jól van csak szemét vagyok...de ha a Zombik helyes haverok...akkor mi a helyzet a vámpírokkal??? (mi legalább nem vagyunk Oslo-ban) ajánlanám az NRC szépségversenyt megrendezni 16.-án...(persze csak csajok részvételével...bár múltkor már arról volt szó, hogy bevesznek engem dűlöngélő pom-pom lánynak)
A szépségverseny nem rossz ötlet! Biztos nyernénk! ;) Flames! Akkor arra Te is nevezel, mint dölöngélő pompomlány???:D

Flames
2005 Dec. 01., 23:43
A szépségverseny nem rossz ötlet! Biztos nyernénk! ;) Flames! Akkor arra Te is nevezel, mint dölöngélő pompomlány???:D
Sajnos nem lehet...mi fogunk zenélni közben...de lehet , hogy lemondom a koncertet, hogy nevezhessek...

Eco
2005 Dec. 01., 23:44
Az RB csoportok felépítése!
Így kiderül, hogy a csúcson a zombik vannak.

Na lássuk: a Vendetta család lövöldözik, kinyírja a nekik nem tetsző alakokat, előkészítik a terepet az újabb csoportoknak, hogy nekik se legyen unalmas az élet! A Jedik detto ezt csinálják a lézerkardjukkal. Na itt a képbe kerülnek a Sírások, hogy az előbbiekben emlitett kivégzőosztagok áldozatait eltakarítsák! Eme nemes temetkezési műsor közepette, a Rockabilly Baby Dollok, sirató pompom lánnyá alakulnak ugrabugrálva táncolnak, miközben a Hungaria Forever kórusa elénekli: Csáááá Marina... (a név változtatható tetszés szerint) Mindezen csoportok egymásra negatív hatással tudnak lenni, de a zombikat nem olyan egyszerű lelőni, kettévágni, elásni, megénekelni:D , stb., mert mi akkor is ott leszünk mindenhol, a sírból is feltámadunk és az elkövetkező időpontban nyerünk egy csocsó, egy flipper és egy darts bajnokságot!!! :D :D :D :D

Eco
2005 Dec. 01., 23:47
Az RB csoportok felépítése!
Így kiderül, hogy a csúcson a zombik vannak.

Na lássuk: a Vendetta család lövöldözik, kinyírja a nekik nem tetsző alakokat, előkészítik a terepet az újabb csoportoknak, hogy nekik se legyen unalmas az élet! A Jedik detto ezt csinálják a lézerkardjukkal. Na itt a képbe kerülnek a Sírások, hogy az előbbiekben emlitett kivégzőosztagok áldozatait eltakarítsák! Eme nemes temetkezési műsor közepette, a Rockabilly Baby Dollok, sirató pompom lánnyá alakulnak ugrabugrálva táncolnak, miközben a Hungaria Forever kórusa elénekli: Csáááá Marina... (a név változtatható tetszés szerint) Mindezen csoportok egymásra negatív hatással tudnak lenni, de a zombikat nem olyan egyszerű lelőni, kettévágni, elásni, megénekelni:D , stb., mert mi akkor is ott leszünk mindenhol, a sírból is feltámadunk és az elkövetkező időpontban nyerünk egy csocsó, egy flipper és egy darts bajnokságot!!! :D :D :D :D

Bocsi a vámpírok azért kollégák, nekik csak a vér kell, nekünk arra semmi szükségünk! :D :D :D

Ica
2005 Dec. 01., 23:52
Sajnos nem lehet...mi fogunk zenélni közben...de lehet , hogy lemondom a koncertet, hogy nevezhessek...
Jaj! Inkább neeee!!! Így is már olyan rég hallottalak Benneteket...:crinya: Talán még az Amigó Szülinapon, idén. Az meg azért már rég volt ám...:rolleyes: :(

Eco
2005 Dec. 02., 00:01
Jaj! Inkább neeee!!! Így is már olyan rég hallottalak Benneteket...:crinya: Talán még az Amigó Szülinapon, idén. Az meg azért már rég volt ám...:rolleyes: :(

Szerintem úgy se rossz, ha miniszoknyában, nevezési sorszámmal a hátán énekel! Flames biztos, hogy így még nagyobb sikered lenne! :D :D :D

Ica
2005 Dec. 02., 00:06
Szerintem úgy se rossz, ha miniszoknyában, nevezési sorszámmal a hátán énekel! Flames biztos, hogy így még nagyobb sikered lenne! :D :D :D
:cnyes: :cnyes: :cnyes:

Flames
2005 Dec. 02., 00:32
Még meggondolom, de amikor utoljára ilyet tettem akkor becsípte a gitár a tangámat és úgy megijedtem, hogy lenyeltem a pom-pom-om! Nagyon megszenvedtem mire kijött...a csokizabáló madár meg is akarta utánna enni (a színe miatt), de nem hagytam...azóta is azzal nyomom...:D

Marcsi
2005 Dec. 02., 09:16

Légyszi-légyszi-légyszi. Ezt én is meg akarom nézni!!:D :D :D :D

Flames
2005 Dec. 03., 09:09
Légyszi-légyszi-légyszi. Ezt én is meg akarom nézni!!:D :D :D :D
...mit? Hogy lemondom a koncertet emiatt???

Eco
2005 Dec. 03., 11:43
...mit? Hogy lemondom a koncertet emiatt???

Isten őrizz!!!!!! Pom-pomkodhadsz a szünetben is! A dölöngéléssel meg amúgy sincs semmi gond! :D :D :D

Seth
2005 Dec. 12., 16:31
Na mi a helyzet emberek nagy fórumos bulit csapunk vagy nem, mert ha nem el se megyek!!!!!!:D :D :D

Eco
2005 Dec. 12., 23:09
Na mi a helyzet emberek nagy fórumos bulit csapunk vagy nem, mert ha nem el se megyek!!!!!!:D :D :D

Akkor én se! :D :D :D Biztos, hogy jönnek egy páran, csak szerénykednek egy kicsit, mert izgulnak a verseny miatt. Hát ha nem a Zombik csapatába lennék én is izgulnék!!! :D :D :D Az Erdész tuti jön, beszéltem vele telefonon és mivel nincs internete, nem is tudott a buliról. Azt mondta, majd képviseli a Vendettát ha más nem jön. De bízom benne, hogy nem ijedtek be ennyire...:D :D :D

Ica
2005 Dec. 13., 06:59
Szerintem megyünk...:rolleyes:

Eco
2005 Dec. 13., 09:25
Szerintem megyünk...:rolleyes:

Hát remélem is! ;) A pom-pom lányokra mindenféleképp szükségünk van!!! :D :D :D Már csak a Flames miatt is. :D :D :D

Flames
2005 Dec. 13., 10:29
Hát remélem is! ;) A pom-pom lányokra mindenféleképp szükségünk van!!! :D :D :D Már csak a Flames miatt is. :D :D :D
Hát én nagyon pucolgatom a véres-pom-pom-t! (na ezt a szót mondjátok ki)

Flames
2005 Dec. 13., 10:30
..ja és elvárjuk, hogy az első sorban végig a koncert alatt menjen a pom-pom-ozás (mint az a.focinál)

auranoir
2005 Dec. 14., 18:33
Minden csoportnak, klánnak, fangroupnak és az egyedűl tévelygőknek szól az alábbi felhívás:

Itt a remek alkalom hogy az eddig benned szunnyadó tehetség szárnyra kapjon, ill. tudatára ébredj annak a ténynek hogy mekkora egy béna láma vagy a következő versenyszámok valamelyikében:D :

Darts
&
Cso-csó
&
Flipper , ez biztos.

Díjazás: vagy lesz, vagy nem lesz...........:D Kijutás bizonytalan:D

Zene: A pokoli hangulatról a Burning Vampires gondoskodik (állítólag még a vérüket is képesek hullatni a közönségért).......de ez nem biztos

Lehet hogy egy életre elátkozod majd ezt a napot a buli után hazafelé menet, de erről csak te tehetsz!!!:D ez biztos....

Mered magad jól érezni???

Akkor gyere el és éld át azt a mámorító érzést ami kedvenc ellenfeled porig alázása nyújthat számodra.....:D

Csak egy maradhat!!!!!!!!!! ez biztos:D

Bővebb infóért keressétek :ECO-bá

Zombik

Eco
2005 Dec. 14., 18:41
Nem tudom miért, de én érzem a csoportok félelmét, reszketését a levegőben, még így az éteren keresztül is! :D :D :D Erik, szerinted ki mernek állni ellenünk??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Eco
2005 Dec. 14., 18:46
Ja azt elfelejtettem leírni, kaptam egy kis (3l) kostolót házi vilmoskörte pálinkából, amit arra tartogatok, hogy a jelenlévő izguló ellenfelek, ill. a Zombik erőre kapjanak a versenyszámokhoz (bár erre nekünk nincs szükségünk, mi csak az íze miatt....) amit souvenir-ként osztogatok majd!!! ;) ;) ;) :D :D :D

auranoir
2005 Dec. 14., 18:46
Nem tudom miért, de én érzem a csoportok félelmét, reszketését a levegőben, még így az éteren keresztül is! :D :D :D Erik, szerinted ki mernek állni ellenünk??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Háát.......ha már erre sem ugrik senki, akkor mit mondjak?!

Puding egy bagázs:D

Eco
2005 Dec. 14., 18:47
Háát.......ha már erre sem ugrik senki, akkor mit mondjak?!

Puding egy bagázs:D

Nem baj, majd jól kicikizzük őket! :D :D :D

auranoir
2005 Dec. 14., 18:58
Ja azt elfelejtettem leírni, kaptam egy kis (3l) kostolót házi vilmoskörte pálinkából, amit arra tartogatok, hogy a jelenlévő izguló ellenfelek, ill. a Zombik erőre kapjanak a versenyszámokhoz (bár erre nekünk nincs szükségünk, mi csak az íze miatt....) amit souvenir-ként osztogatok majd!!! ;) ;) ;) :D :D :D

Hát ezek után merészeljenek szólni egy rossz szót is.....ki lesz nyalva a p...ja mindenkinek:D

ingyen buli

ingyen pia

jóó, lehet hogy utána a psychológusra költi mindenét:D

Flames
2005 Dec. 14., 19:37
Minden csoportnak, klánnak, fangroupnak és az egyedűl tévelygőknek szól az alábbi felhívás:

Itt a remek alkalom hogy az eddig benned szunnyadó tehetség szárnyra kapjon, ill. tudatára ébredj annak a ténynek hogy mekkora egy béna láma vagy a következő versenyszámok valamelyikében:D :

Darts
&
Cso-csó
&
Flipper , ez biztos.

Díjazás: vagy lesz, vagy nem lesz...........:D Kijutás bizonytalan:D

Zene: A pokoli hangulatról a Burning Vampires gondoskodik (állítólag még a vérüket is képesek hullatni a közönségért).......de ez nem biztos

Lehet hogy egy életre elátkozod majd ezt a napot a buli után hazafelé menet, de erről csak te tehetsz!!!:D ez biztos....

Mered magad jól érezni???

Akkor gyere el és éld át azt a mámorító érzést ami kedvenc ellenfeled porig alázása nyújthat számodra.....:D

Csak egy maradhat!!!!!!!!!! ez biztos:D

Bővebb infóért keressétek :ECO-bá

Zombik

Ezt azért rakjátok be néhány másik topic-ba is Pl.: üzenetek! ...ha meg beraktátok akkor kapjam be, hogy itt beszólok!:D

auranoir
2005 Dec. 14., 20:15
Ezt azért rakjátok be néhány másik topic-ba is Pl.: üzenetek! ...ha meg beraktátok akkor kapjam be, hogy itt beszólok!:D

Csak egyet kérünk!!!

Harapós legyen a sound:D

Seth
2005 Dec. 14., 20:36
Csak egyet kérünk!!!

Harapós legyen a sound:D
Nem csak a sound lesz harapós!!!!!!:D :D :D

Eco
2005 Dec. 14., 20:42
Nem csak a sound lesz harapós!!!!!!:D :D :D

Akkor ez nektek vérre megy??? :D :D :D

Eco
2005 Dec. 14., 21:03
http://img.tar.hu/eco-nirvana/size2/18233102.jpg

Seth
2005 Dec. 14., 21:12
Akkor ez nektek vérre megy??? :D :D :D
Ugy is mondhatjuk:ö33: :ö1: :ö8: :ö11:

Seth
2005 Dec. 14., 21:12
http://img.tar.hu/eco-nirvana/size2/18233102.jpg
Ez nagyon menő!!!!
Egy megint rendel!!!!!!!:D

Pöttyöske
2005 Dec. 14., 21:14
:D:D:D:D nagyon jol nézz ki :D:D:D

Eco
2005 Dec. 14., 21:19
Ez nagyon menő!!!!
Egy megint rendel!!!!!!!:D

Oksa! ;) :)

Ica
2005 Dec. 14., 23:10
A Rockabiilly Baby Dollok biztos...!!!:cool:

Flames
2005 Dec. 15., 00:08
Amikor csináltam azt a B.V. graffiti feliratot akkor szerintem kicsit olvashatatlan lett...de örülök ha Ti nem így gondoljátok (bár lehet, hogy a laikusok valami "mada-feka" rap bandára asszociálnak majd a kép stílusa alapján....de egyébként fasza a plakát!

Marcsi
2005 Dec. 15., 10:13

Be ne dőljetek neki, csak azért kínálgat, hogy ne tudjatok rendesen koncentrálni a bajnokságon, érdemes lesz beleszagolni a Zombiek poharába, hátha vilmoskörte helyett vizet találnánk. Mindent kitalálnak csak, hogy ők nyerjenek, de mi sem hagyjuk magunkat! Én összehoztam egy ütős Kimi csapatot és "felvesszük a kesztyűt" a KO feliratot meg alkoholos filccel a homlokotokra fogjuk tetoválni!:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Eco
2005 Dec. 15., 10:54
Be ne dőljetek neki, csak azért kínálgat, hogy ne tudjatok rendesen koncentrálni a bajnokságon, érdemes lesz beleszagolni a Zombiek poharába, hátha vilmoskörte helyett vizet találnánk. Mindent kitalálnak csak, hogy ők nyerjenek, de mi sem hagyjuk magunkat! Én összehoztam egy ütős Kimi csapatot és "felvesszük a kesztyűt" a KO feliratot meg alkoholos filccel a homlokotokra fogjuk tetoválni!:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Az kizárt dolog, hogy mi vizet igyunk, még a filcedbe sem marad alkohol! :D :D :D Az első hely meg amúgy is le van foglalva nekünk! ;) ;) :rolleyes: :rolleyes: :D :D

Eco
2005 Dec. 15., 18:39
Huuu waze! Ma gyakoroltam a flipper és darts versenyszámokban, verhetetlenek leszünk! :D :D :D

auranoir
2005 Dec. 15., 18:42
Huuu waze! Ma gyakoroltam a flipper és darts versenyszámokban, verhetetlenek leszünk! :D :D :D

Úgy legyen, én darcolok itthon egy kicsit......

Kelly
2005 Dec. 15., 19:37
Helyes, helyes, mindenki szorgosan gyakoroljon!

Mi meg majd teljesen pártatlanul fogunk szurkolni.... mindig annak, aki a legjobb :D :D :D
Meg hát persze Flames kívánságára az első sorban dülöngélünk :)

Pajesz
2005 Dec. 15., 19:51
Helyes, helyes, mindenki szorgosan gyakoroljon!

Mi meg majd teljesen pártatlanul fogunk szurkolni.... mindig annak, aki a legjobb :D :D :D
Meg hát persze Flames kívánságára az első sorban dülöngélünk :)
Hogy, hogy Ti nem versengetek?
A dülöngélés nem lesz versenyszám!

Kelly
2005 Dec. 15., 19:54
Hogy, hogy Ti nem versengetek?
A dülöngélés nem lesz versenyszám!

Bízd ide, majd mi versenyt fogunk csinálni belőle
Bár ezt még lehet fokozni négykézláb közlekedők gyorsasági versenyére is :D

Sputman
2005 Dec. 15., 20:31
Amikor csináltam azt a B.V. graffiti feliratot akkor szerintem kicsit olvashatatlan lett...de örülök ha Ti nem így gondoljátok (bár lehet, hogy a laikusok valami "mada-feka" rap bandára asszociálnak majd a kép stílusa alapján....de egyébként fasza a plakát!

Senki ne felejtse otthon a 3/4-es gatyót!:D

Pajesz
2005 Dec. 15., 20:36
Kinek van 3/4-es golyója ?

Kelly
2005 Dec. 15., 20:40
Kinek van 3/4-es golyója ?

Semmi gond, ha nincs, helyben átalakítjuk mindenkin :D

Pajesz
2005 Dec. 15., 21:08
Semmi gond, ha nincs, helyben átalakítjuk mindenkin :D
Hűha, lesz menetvágás meg kócolás meg minden .?

Marcsi
2005 Dec. 15., 23:04

Ezt abből következtetted, hogy mindkettőbe síííííííímán elvertelek???????:D :D :D :D

Flames
2005 Dec. 15., 23:29
Nekünk is be kéne nevezni néhány versenyszámba..a koncert úgysem lesz megeröltető, mivel egy Halász Jutka CD-re fogunk playback-elni!:p :D

Eco
2005 Dec. 16., 08:58
Nekünk is be kéne nevezni néhány versenyszámba..a koncert úgysem lesz megeröltető, mivel egy Halász Jutka CD-re fogunk playback-elni!:p :D

Az nagyon jóóóó! 3/4-es gyatyóban? :D :D :D Coool!!! http://www.coolbuddy.com/icon/Music/Music180.gif

Eco
2005 Dec. 17., 13:00
Halihó mindenkinek! Na a verseny végeredménye a következő:

1. Nirvana törzsgárda (nem fórumosokból verbuválódott)
2. Raikkönen csapat (nem fórumosokból verbuválódott)
3. Road Zombie II. csapat (Pajesz, Eco)
4. Sírásók (azonos győzelem, ill. vereség a Zombikkal, csak a gólarány alapján)
5. Vendetta Rt. (Cactus, Erdész)
6. Road Zombie I. csapat (Erik, Jácsi)
7. Drága, aranyos pom-pom lányok! :cpuszi: :cpuszis:

Kelly
2005 Dec. 17., 13:06

Ahhoz képest, hogy csak dülöngélni mentem le... :D

Cactus
2005 Dec. 17., 14:03

Minden csömörinek maga felé hajlik...
Elfelejtetted jelezni, hogy a 3., 4. és 5. helyezett csapat holtversenyben végzett, tehát a Gravediggers, a Road Zombies II és a Vendetta Rt egyaránt 3 pontot gyűjtött. Csupán a jelentéktelen gólarány-különbségekből származtatod ezt az enyhén szólva félreérthető végeredményt! :cool:

lasse
2005 Dec. 17., 14:31
Minden csömörinek maga felé hajlik...
Elfelejtetted jelezni, hogy a 3., 4. és 5. helyezett csapat holtversenyben végzett, tehát a Gravediggers, a Road Zombies II és a Vendetta Rt egyaránt 3 pontot gyűjtött. Csupán a jelentéktelen gólarány-különbségekből származtatod ezt az enyhén szólva félreérthető végeredményt! :cool:

Kiegyenlített szoros meccsek voltak, hatalmas taktikai és technikai tudásról tettek tanúbizonyságot a Vendettások a Road Zombik és a Sírásók :D

Ottawa
2005 Dec. 17., 16:23
Kiegyenlített szoros meccsek voltak, hatalmas taktikai és technikai tudásról tettek tanúbizonyságot a Vendettások a Road Zombik és a Sírásók :D
És ne felejtsük el megemlíteni a JAMelést, amibe torkollott a koncert vége. Én az est különdíját Erdésznek ajánlanám, mivel megcsillogtatta bőgő, gitár, ének és dobtudását is. Aki látta sosem felejti el :cool:
Erdész köszi a Jégrockot, és az ajándékokat is.
Köszönet a zenekarnak és Echonnak is.

Ottawa
2005 Dec. 17., 16:24
Bocsi Eco h-val írtam a neved, csak most néztem. :D

Kelly
2005 Dec. 17., 19:09
És ne felejtsük el megemlíteni a JAMelést, amibe torkollott a koncert vége. Én az est különdíját Erdésznek ajánlanám, mivel megcsillogtatta bőgő, gitár, ének és dobtudását is. Aki látta sosem felejti el :cool:
Erdész köszi a Jégrockot, és az ajándékokat is.
Köszönet a zenekarnak és Echonnak is.

Az biztos, aludni sem tudtam az "élménytől", felejthetetlen marad :cool:

Marcsi
2005 Dec. 17., 20:27
Cactus!
A telefonod újraéleszthető még, irataidat meg tudtad menteni???:( :( :( :(
Mégegyszer bocsi érte, legközelebb a saját kicsi kacsómba kérem és én elhelyezem megőrzésre biztonságos helyre, ahogy másét is.:rolleyes: :rolleyes:

auranoir
2005 Dec. 17., 22:01
Gyerekek!
Milyen jammelésről beszéltek? Nekem akkor már nagyon homályos volt minden, az biztos hogy ott lófráltam:)

auranoir
2005 Dec. 17., 22:15
Kedves Mindenki aki eljött!!

Ezúton szeretném a Zombik nevében megköszönni mindenkinek aki eljött Csömörre, külön köszönet a Vámpíroknak hogy állták a sarat , bírták a kiképzést amit a sok önjelölt illuminált sztárocska művelt:D és köszönet ECO familíának a lehetőségért.

Zombik

auranoir
2005 Dec. 18., 10:25
http://kep.tar.hu/auranoir/50190473

Cactus
2005 Dec. 18., 13:10
Bocsi Eco h-val írtam a neved, csak most néztem. :D
Nekem h-val jobban tetszik: ECHO

Cactus
2005 Dec. 18., 13:12
Cactus!
A telefonod újraéleszthető még, irataidat meg tudtad menteni???:( :( :( :(
Mégegyszer bocsi érte, legközelebb a saját kicsi kacsómba kérem és én elhelyezem megőrzésre biztonságos helyre, ahogy másét is.:rolleyes: :rolleyes:
Az iratok kiszáradás után fura alakzatokat öltöttek, és a pecsétek elmosódtak, de egyben vannak. A telefonról nem mondhatom el ugyanezt (azon nem mosódtak el a pecsétek).

Eco
2005 Dec. 18., 13:19
Nekem h-val jobban tetszik: ECHO

De ez így visszhangzik!!! :D :D :D

Eco
2005 Dec. 18., 13:27
http://img.tar.hu/eco-nirvana/size2/18294889.jpg

A Burning Vampires koncert után készült képeket, amik már a csocsó verseny idején készültek, ebbe a topicba rakom fel. ;)

Eco
2005 Dec. 18., 13:28
http://img.tar.hu/eco-nirvana/size2/18295035.jpg

Eco
2005 Dec. 18., 13:59
http://img.tar.hu/eco-nirvana/size2/18295657.jpg

Eco
2005 Dec. 18., 14:00
http://img.tar.hu/eco-nirvana/size2/18295745.jpg

Eco
2005 Dec. 18., 14:09
http://img.tar.hu/eco-nirvana/size2/18296084.jpg

Igaz, hogy a darts verseny elmaradt, de azért volt dartsozás is.

Eco
2005 Dec. 18., 14:16
http://img.tar.hu/eco-nirvana/size2/18296220.jpg

Eco
2005 Dec. 18., 14:17
http://img.tar.hu/eco-nirvana/size2/18296263.jpg

Látod Set? A Marcsi csak kicsalt tőled egy kis mosolyt! :D :D :D

Eco
2005 Dec. 18., 14:24
http://img.tar.hu/eco-nirvana/size2/18296426.jpg

Eco
2005 Dec. 18., 14:25
http://img.tar.hu/eco-nirvana/size2/18296369.jpg

Eco
2005 Dec. 18., 14:30
http://img.tar.hu/eco-nirvana/size2/18296508.jpg

Eco
2005 Dec. 18., 14:31
http://img.tar.hu/eco-nirvana/size2/18296553.jpg

Eco
2005 Dec. 18., 14:55
http://img.tar.hu/eco-nirvana/size2/18296863.jpg

Nehéz a Zombikról csoportképet csinálni, mert megkékül a levegő! :D :D :D

Pajesz
2005 Dec. 19., 23:15
Jók a képek, mellesleg szerintem a Night is jó volt. Köszönet a szervezésért, a megjelenésért és nem utolsó sorban a nagyon odab@szos jó zenéért. Nemsokára Aura Zombie társunk elkészül a DVDvel is.:eek:

Kelly
2005 Dec. 20., 06:26
Jók a képek, mellesleg szerintem a Night is jó volt. Köszönet a szervezésért, a megjelenésért és nem utolsó sorban a nagyon odab@szos jó zenéért. Nemsokára Aura Zombie társunk elkészül a DVDvel is.:eek:

Majd eljuttatod hozzám valahogy? Na meg persze az előző buliról készültet is...
Nagyon telhetetlen vagyok? :rolleyes: :D

Flames
2005 Dec. 20., 09:19
bibibiii... az előző buliról készült nekem meg vaan ...és pár utcára lakom Pajesztól, úgyhogy az újért is előb odaérek! Mocsok vagyok?:D

Pajesz
2005 Dec. 20., 13:32
bibibiii... az előző buliról készült nekem meg vaan ...és pár utcára lakom Pajesztól, úgyhogy az újért is előb odaérek! Mocsok vagyok?:D
IGEN, de azért gyere nyugottan.:D

Pajesz
2005 Dec. 20., 13:33
Nem, majd valahogy megoldjuk.:)

Dongó
2005 Dec. 22., 11:42
Ica képei a buliról:
http://kep.tar.hu/icus/50192400#2

Marcsi
2005 Dec. 22., 14:16
Látom Icus mégiscsak sikerült pár jó képet készíteni a buliról. Ügyi vagy.:) :) :) :)

Pajesz
2005 Dec. 22., 15:12
Ica képei a buliról:
http://kep.tar.hu/icus/50192400#2
Köszi Icus a képeket!

Lilly
2007 Oct. 17., 21:19
Így van, már a Pajesszal együtt, közösen szervezzük az eseményt, ahogy minden a helyén van, rögtön értesítünk mindenkit! Addig is a csoportok tagjai kezdjék felkötni a gatyát, mert jó kis muri lesz!!!! :D :D :D

Szoknyát is lehet kötözgetni?:D Mert én inkább vagy tangát,vagy szoknyát kötözgetnék gatya helyett!:P

Lilly
2007 Oct. 17., 21:23
http://img1.tar.hu/icus/size2/18736126.jpg

Nekem ez tetszik:D :P Nagyon jól áll a sál!!!!!!