PDA

View Full Version : Ötletek, vélemények

Oldalak : [1] 2

Tom Alien
2006 Feb. 11., 12:00
Mint azt az Info topikban olvashattátok, az 5. dobókockával új fajta titulus igényelhető.
A 6. kockánál még nincs elképzelésünk, hogy mivel jutalmazzuk az legtöbbet hozzászóló fórumozókat.
Ide várom az ötleteket ezzel kapcsolatban illetve, minden a fórummal kapcsolatos ötletet és javaslatot.

Eco
2006 Feb. 11., 15:04
Hali Tom! Küldtem neked pm-et! Megkezdeném a sort.... :D :D :D

Eco
2006 Feb. 11., 15:28
Mint azt az Info topikban olvashattátok, az 5. dobókockával új fajta titulus igényelhető.
A 6. kockánál még nincs elképzelésünk, hogy mivel jutalmazzuk az legtöbbet hozzászóló fórumozókat.
Ide várom az ötleteket ezzel kapcsolatban illetve, minden a fórummal kapcsolatos ötletet és javaslatot.

Szerintem az új titulust, valami jó megfogalmazással egységessé kéne tenni, ami nem szabadon választott, hanem az aktivitást jelöli.

Mano
2006 Feb. 13., 19:43

Én is kaphatok :confused: :confused:

Tom Alien
2006 Feb. 13., 19:48
Én is kaphatok :confused: :confused:

Mindenki kaphat akinek 5 dobókockája van.

Mano
2006 Feb. 13., 19:49
Mindenki kaphat akinek 5 dobókockája van.

Zsír:D
Már van annyim:) Mi a teendő?

Tom Alien
2006 Feb. 13., 19:58
Zsír:D
Már van annyim:) Mi a teendő?

Megmondod, hogy mit szeretnél. Milyen feliratot, milyen színnel vagy betűtípussal, vagy milyen képet szeretnél oda.
Ha kép akkor ne legyen nagyobb mint a Call Of Duty Csoport emblémája és nekem kell elküldened emailben vagy ide belinkelni.

Mano
2006 Feb. 13., 20:18
Megmondod, hogy mit szeretnél. Milyen feliratot, milyen színnel vagy betűtípussal, vagy milyen képet szeretnél oda.
Ha kép akkor ne legyen nagyobb mint a Call Of Duty Csoport emblémája és nekem kell elküldened emailben vagy ide belinkelni.

Oké, köszönöm, kiötlöm és jelentkezem:)

Gery Holly
2006 Feb. 24., 11:47
Tisztelt Adminisztrátorok!

5letem a következő:
Ha az oldal tetején levő menüsor (Személyes beállítások FAQ Tagok listája stb...) állandóan látható lenne, gyorsabbá válna a fórum kezelése - már magamból kiindulva természetesen. Amennyiben láttok benne fantáziát, logikát, ne dobjátok el eme 5letemet. Ha meg sem logikát, sem fantáziát, akkor természetesen elnézést kérek a zavargásért!

Köszönettel:
Long Tall Gery fórumtárs

Barbarita
2006 Feb. 24., 12:10
........Ha az oldal tetején levő menüsor (Személyes beállítások FAQ Tagok listája stb...) állandóan látható lenne, gyorsabbá válna a fórum kezelése.......

Nálam állandóan látható.:) :)

Tom Alien
2006 Feb. 24., 12:34
Tisztelt Adminisztrátorok!

5letem a következő:
Ha az oldal tetején levő menüsor (Személyes beállítások FAQ Tagok listája stb...) állandóan látható lenne, gyorsabbá válna a fórum kezelése - már magamból kiindulva természetesen. Amennyiben láttok benne fantáziát, logikát, ne dobjátok el eme 5letemet. Ha meg sem logikát, sem fantáziát, akkor természetesen elnézést kérek a zavargásért!

Köszönettel:
Long Tall Gery fórumtárs

Tisztelt Long Tall Gery!

Köszönjük észrevételedet, de az oldal tetején lévő menüsor állandóan látható és az volt eddíg is. Ha nálad ez nem így működik, minden bizonnyal nálad lehet valamiféle beállítási probléma.

Tisztelettel,
Tom Alien

Gery Holly
2006 Feb. 24., 12:49
Tisztelt Long Tall Gery!

Köszönjük észrevételedet, de az oldal tetején lévő menüsor állandóan látható és az volt eddíg is. Ha nálad ez nem így működik, minden bizonnyal nálad lehet valamiféle beállítási probléma.

Tisztelettel,
Tom AlienLehet, hogy rosszul fogalmaztam, vagy tényleg nálam van a bibi. Én azt szeretném, hogyha legördítek az oldal aljára, akkor is ott maradjon a tetején a menüsor, tehát fixen, mint egy fejléc, hogy ne kelljen felgörgetni mindig, amikor valamit onnan szeretnék elérni. Amennyiben a hiba nálam leledzik, kérlek segíts ennek a megoldásában!
LTG

Vikcsi
2006 Feb. 24., 14:27
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, vagy tényleg nálam van a bibi. Én azt szeretném, hogyha legördítek az oldal aljára, akkor is ott maradjon a tetején a menüsor, tehát fixen, mint egy fejléc, hogy ne kelljen felgörgetni mindig, amikor valamit onnan szeretnék elérni. Amennyiben a hiba nálam leledzik, kérlek segíts ennek a megoldásában!
LTG

Ebben egyetértek, ez nekem is hiányzik néha!

Tom Alien
2006 Feb. 24., 18:03
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, vagy tényleg nálam van a bibi. Én azt szeretném, hogyha legördítek az oldal aljára, akkor is ott maradjon a tetején a menüsor, tehát fixen, mint egy fejléc, hogy ne kelljen felgörgetni mindig, amikor valamit onnan szeretnék elérni. Amennyiben a hiba nálam leledzik, kérlek segíts ennek a megoldásában!
LTG

Értem mire gondolsz, de sajnos ezt nem tudjuk megvalósítani.

Vikcsi
2006 Feb. 24., 19:28

Tényleg kár :(

Tom Alien
2006 Feb. 24., 19:32
Tényleg kár :(

Marad a "Home" gomb. :)

Vikcsi
2006 Feb. 24., 19:33
Marad a "Home" gomb. :)

Az sem rossz megoldás! ;)

Cactus
2006 Feb. 25., 15:00
Az sem járható út, hogy a lap alján is megjelenjen a menü?

Gery Holly
2006 Feb. 27., 09:07
Az sem járható út, hogy a lap alján is megjelenjen a menü?Vagy oldalt, egy külön frame-ben?

Tom Alien
2006 Feb. 27., 13:15
Az sem járható út, hogy a lap alján is megjelenjen a menü?

Ezzel probálkozom, de eddíg nem túl sok sikerrel. Vagy nem megy vagy nagyon bénán néz ki, mert az egész menü egy object. Tehát a két felette lévő mező a könyvtárak és az üdvözöllek ... is benne van.
A problémára viszont igazán nem nyújt megoldást mert ha nem legalul vagy akkor görgetni, ebben az esetben a "home" billenytű hatékonyabb megoldás.

Tom Alien
2006 Feb. 27., 13:26
Vagy oldalt, egy külön frame-ben?

Szerintem az első kérésed is ugyan ez volt. Más megoldás nem lehet arra hogy a menü ott maradjon. Az a probléma, hogyha két részre osztanám az oldalt, akkor a felső frameben lenne a fejléc, a bannerek és a menü. Ha valaki 800*600-ban használja a windowst, Akkor ez a frame kitölti az egész képernyőt, így a "fórum frame" használhatatlanul kicsi vagy vékony lenne.
Ha a felső framet is görgetőssé tennénk akkor ott is görgetni kellene a menühöz, rádásul a banner-ek eltüntethetőek lennének, ez pedig a hirdető zenekaroknak hátrányos.
Ha ennyire fontos, hogy mindíg kéznél legyen a menüsor, javasolni tudom, hogy nyiss egy új ablakot, ahol mindíg középen ott van a menü. Bár nem biztos, hogy ez megoldaná a problémát, mert az odajutáshoz ismételten meg kellene nyomni az "alt+tab"-ot vagy klikkelni kell egyet.

Cactus
2006 Feb. 27., 13:49
Ezzel probálkozom, de eddíg nem túl sok sikerrel. Vagy nem megy vagy nagyon bénán néz ki, mert az egész menü egy object. Tehát a két felette lévő mező a könyvtárak és az üdvözöllek ... is benne van.
A problémára viszont igazán nem nyújt megoldást mert ha nem legalul vagy akkor görgetni, ebben az esetben a "home" billenytű hatékonyabb megoldás.
Tulajdonképpen nem látom a probléma lényegét. Jobb alul ott van a "top" feliratú link, ami egy kattintással felvisz az oldal tetejére. Ergo nincs is szükség menüre alul is. Szerintem így ahogy van áttekinthető és jól kezelhető az egész fórum. A nem görgethető frame-ek használata sajnos mindig felveti a 800 x 600-as felbontás problémáját. Ezzel én is szívok épp eleget.
Véleményem szerint nincs jobb (általam ismert) megoldás a mostaninál.

Rockin'Z
2006 Feb. 27., 14:35
Bár nem biztos, hogy ez megoldaná a problémát, mert az odajutáshoz ismételten meg kellene nyomni az "alt+tab"-ot vagy klikkelni kell egyet.

:D :D :D

Gery Holly
2006 Feb. 27., 15:05
...Ha valaki 800*600-ban használja a windowst, Akkor ez a frame kitölti az egész képernyőt, így a "fórum frame" használhatatlanul kicsi vagy vékony lenne...Teljesen jogos, erre nem gondoltam.

...Bár nem biztos, hogy ez megoldaná a problémát, mert az odajutáshoz ismételten meg kellene nyomni az "alt+tab"-ot vagy klikkelni kell egyet...Erre inkább nem válaszolok.

Tom Alien
2006 Feb. 27., 18:42
Erre inkább nem válaszolok.

Miért nem?

Ati Edge
2006 Feb. 28., 00:12
Láttam/használtam már elég sok nemzetközi fórumot.
Összehasonlítva más fórumokkal a felépítést, annyit kell hogy mondjak, a Rockinboard élvonalban van minden téren. Amit ki lehet a gép adta lehetőségekből hozni, azt maximálisan kihozzák! Nagyon jó munkát végeznek a srácok, minden elismerésem az övék (ez nem s*ggnyalás akar lenni, EZ ÍGY VAN ÉS KÉSZ!!!)

Pajesz
2006 Mar. 21., 22:56
Egyfajta felmérést (szavazást) nem indítotok a választások kapcsán?
Üdv.

Pictures
2006 Mar. 21., 23:26
Láttam/használtam már elég sok nemzetközi fórumot.
Összehasonlítva más fórumokkal a felépítést, annyit kell hogy mondjak, a Rockinboard élvonalban van minden téren. Amit ki lehet a gép adta lehetőségekből hozni, azt maximálisan kihozzák! Nagyon jó munkát végeznek a srácok, minden elismerésem az övék (ez nem s*ggnyalás akar lenni, EZ ÍGY VAN ÉS KÉSZ!!!)
Ezt en is igy latom. Nagyon sok mas forumon, kinszenvedes a forumozas.

peticash
2006 Mar. 27., 20:37
de mé kell 800x600 ba dógozni???
ezt nem értem:confused: :confused: :confused:
mert ha a monitor nem tud többet akkó nem hiszem hogy 3000forint ne lenne
egy másik használt monitorra ha meg nem látjátok a betűköt akó szemüveget ajánlanám:D :D

Luxi17
2006 Apr. 20., 09:38
Kedves Fórum Szerkesztők! Mit kellene tenni ahhoz, hogy a Menthol koncertek is felkerüljenek a naptárba?

Erdész
2006 Apr. 20., 09:52
Valamikor volt szó, egyfajta saját netes rádióról. Azzal mi van? Letettetek róla? Ha nem szívesen felajánlom a cd kollekciómat. Jó lenne ha a fórumon menne valami zene. Már csak a betévedők miatt is, legalább beleéreznének kicsit és rájönnének, hogy nem csak Elvis és Hungária létezik.

Gorilla
2006 Apr. 20., 13:57
Kedves Fórum Szerkesztők! Mit kellene tenni ahhoz, hogy a Menthol koncertek is felkerüljenek a naptárba?

Irj Tom Aliennek egy PM et, es akkor ad Neked naptar hozaferesi jogot, (vagy aki szeretne irni Mentholkoncerteket a naptarba)
Elmeletileg nekem is tudnom kene, de mivel meg nem adtam ilyen jogot senkinek, felek hogy elbarmolok valamit, mert nem ismerem ezt a reszet az admin oldalnak. Tom szokta ezeket intezni.

Luxi17
2006 Apr. 20., 14:47
Irj Tom Aliennek egy PM et, es akkor ad Neked naptar hozaferesi jogot, (vagy aki szeretne irni Mentholkoncerteket a naptarba)
Elmeletileg nekem is tudnom kene, de mivel meg nem adtam ilyen jogot senkinek, felek hogy elbarmolok valamit, mert nem ismerem ezt a reszet az admin oldalnak. Tom szokta ezeket intezni.

Nagyon köszönöm a választ!:cworship:

mester
2006 Apr. 27., 01:40
Nem férne el a Különteremben egy "Para-topik", szerintetek?
Parajelenségek, megfejthetetlen dolgok, UFÓk ilyesmi.
Hetekig lehetne vitatkozni dolgokról, hisz úgyse derülne ki, kinek van igaza:)

Tom Alien
2006 Apr. 27., 09:18
Nem férne el a Különteremben egy "Para-topik", szerintetek?
Parajelenségek, megfejthetetlen dolgok, UFÓk ilyesmi.
Hetekig lehetne vitatkozni dolgokról, hisz úgyse derülne ki, kinek van igaza:)

Nyugodtan nyithatsz, mert úgyis kiderül, hogy van-e rá érdeklődés. Ha van rá kereslet, minden további nélkül működhet. Egy feltétel, nem lehet arról beszélni, hogy "Elvis él csak elrabolrák az ufó-k.":D

Vikcsi
2006 Apr. 27., 09:27
Nyugodtan nyithatsz, mert úgyis kiderül, hogy van-e rá érdeklődés. Ha van rá kereslet, minden további nélkül működhet. Egy feltétel, nem lehet arról beszélni, hogy "Elvis él csak elrabolrák az ufó-k.":D

Azért nem mert Elvis ufó volt??? :D:D

Rockabilly Rebel
2006 May. 23., 18:40
2000 hozzászólás azaz 5 dobókocka megszerzése után igényelhető "custom" titulus. Ez azt jelenti, hogy kérhető HTML kód beillsztése, ami a titulusnak más betűtípust, színt adhat, esetleg valami kicsi kép is behelyezhető helyette, kb akkora mint a Call of Duty csoport emblémája.

5000 hozzászólás után jár a következő dobókocka. Addíg még van idő, majd kitalálunk valami menőséget.

egyébként csoportoknak nem megoldható a html kód beillesztése, mint csoport logó, mint a koll of gyúti brigádnak?

Tom Alien
2006 May. 23., 19:03
egyébként csoportoknak nem megoldható a html kód beillesztése, mint csoport logó, mint a koll of gyúti brigádnak?

Persze lehet, csak még senki nem kérte. :st

Vikcsi
2006 May. 23., 22:47
Nem fog több "skin" készülni a boardhoz? Tetszenek ezek is, de lehetne valami 1 éves szülinapos :)

Rockabilly Rebel
2006 May. 24., 15:54

király!

Pajesz
2006 May. 27., 13:32
A foci topikba lehetne egy szavazást indítani a VB. végkimenetelét illetőleg?
Üdv.

Góliát
2006 May. 27., 15:40
Üdv.
Támogatom ezt az ötletet!

Tom Alien
2006 May. 27., 16:07
Üdv.

Csak 10 válaszlehetőség lehet egy szavazásnál. :(

Pajesz
2006 May. 27., 16:16
Csak 10 válaszlehetőség lehet egy szavazásnál. :(
Akkor tedd azt, hogy akik az első tíz csapatot jelölik, azok a csapatok legyenek benne. Vagy megkellene várni a legjobb 8 közé jutást.

Peter
2006 May. 29., 17:05

Lehet kérni? Én kérném! :cnezze:

Tom Alien
2006 May. 29., 17:28
Lehet kérni? Én kérném! :cnezze:

Mit?:)

Peter
2006 May. 29., 18:07
Mit?:)

Az volt az eredeti kérdés, hogy lehet-e olyan csoportlogót berakni a csoportoknak, mint a Call Of Duty-nak? Erre írtad, hogy igen, csak még senki nem kérte. Ezügyben írtam én, és kérdezném, hogy mit kell adjak neked ehhez?

Tom Alien
2006 May. 29., 18:15
Az volt az eredeti kérdés, hogy lehet-e olyan csoportlogót berakni a csoportoknak, mint a Call Of Duty-nak? Erre írtad, hogy igen, csak még senki nem kérte. Ezügyben írtam én, és kérdezném, hogy mit kell adjak neked ehhez?

A logo-t küld el nekem, amit oda szeretnél. Ne legyen nagyobb mint A COD logo. Emailben is küldheted, vagy ide is belinkelheted.

Barbarita
2006 Jul. 05., 13:25
Az az ötletem támadt:D , hogy a "vicces képek" topikot jó lenne a "vicces videók", valamint a "vicc" topikokhoz tenni a "Különterem"-be. Mindig úgy járok, hogy a "Különteremben" keresem, és akkor jut eszembe, hogy a "Társalgó"-ban van.
Megoldható?:) Persze, csak ha Ti is egyetértetek vele!:)

Mano
2006 Jul. 05., 18:37
Az az ötletem támadt:D , hogy a "vicces képek" topikot jó lenne a "vicces videók", valamint a "vicc" topikokhoz tenni a "Különterem"-be. Mindig úgy járok, hogy a "Különteremben" keresem, és akkor jut eszembe, hogy a "Társalgó"-ban van.
Megoldható?:) Persze, csak ha Ti is egyetértetek vele!:)

Ezt már és is akartam kérdezni!

Tom Alien
2006 Jul. 06., 17:15
Igazatok van. Átraktam.

Barbarita
2006 Jul. 06., 18:21
Igazatok van. Átraktam.
Köszi szépen!:)

Rockabilly Rebel
2006 Aug. 02., 20:00
egy kérdésem lenne, de nem muszáj félreértelmezni.
vam bármilyen akadálya annak, hogy a csoporttopikokba
csak az adott csoport tagjai tudjanak bejegyzéseket tenni?
ez nem amolyan kirekesztés jellegü felvetődés,
hanem millió topik nyilvános, a csoportok meg intézhetnék
a belső dolgaikat a saját topikban. természetesen az olvasás
maradhatna publikus, minden külső kérdéssel meg meg lehetne
keresni a gruppenfürert, vagy a csoport tagjait.
kíváncsi lennék ezügyben más véleményére is.

Rockabilly Rebel
2006 Aug. 07., 16:41
legyen valami szülinapi sütis-tortás szmájli is!

Pajesz
2006 Aug. 07., 22:03
Magam részéről támogatnám az ötletet.

Tom Alien
2006 Aug. 17., 08:48

Ezt a jogosultságot nem lehet topikonként megadni, csak alfórumonként. Ha gondoljátok én létrehozok minden csoportnak alfórumot, ahol minden csoportnak több topikja is lehet, ahova csak az adott csoport tagjai írhatnak.

Tom Alien
2006 Aug. 17., 08:49
legyen valami szülinapi sütis-tortás szmájli is!

Keresni fogok, vagy ha van valakinek valami jó, elküldhetné nekem emailben.

Pajesz
2006 Aug. 21., 13:46
Ezt a jogosultságot nem lehet topikonként megadni, csak alfórumonként. Ha gondoljátok én létrehozok minden csoportnak alfórumot, ahol minden csoportnak több topikja is lehet, ahova csak az adott csoport tagjai írhatnak.
Szerintem ez így teljesen rendben lenne.
Nem tudom, hogy a többi csoport igényelné e, de mi igen.

Rockabilly Rebel
2006 Aug. 25., 12:59
egy kérdés:
a topikunk csak nekünk látható, vagy
csak regisztrált tagoknak látható?
regisztráció nélkül nem látható azt már felfedeztem.

Tom Alien
2006 Aug. 25., 13:02
egy kérdés:
a topikunk csak nekünk látható, vagy
csak regisztrált tagoknak látható?
regisztráció nélkül nem látható azt már felfedeztem.

Csak regisztrált tagok láthatják és csak a ti csoportotok irhat bele.

Rockabilly Rebel
2006 Aug. 25., 13:52
Csak regisztrált tagok láthatják és csak a ti csoportotok irhat bele.
:D

Endre
2006 Sep. 02., 14:35
Lesz majd vBulletin 3.6 a Rockinboard alatt?

Tom Alien
2006 Sep. 02., 15:02
Lesz majd vBulletin 3.6 a Rockinboard alatt?

Lesz persze. Miért?

Endre
2006 Sep. 03., 01:07
Lesz persze. Miért?
Csak láttam, hogy megjelent és kíváncsi lettem. Azt még pontosan nem is néztem meg, hogy mi lesz benne az új, jobb vagy éppen szebb.

Rockabilly Rebel
2006 Sep. 03., 13:02
Csak láttam, hogy megjelent és kíváncsi lettem. Azt még pontosan nem is néztem meg, hogy mi lesz benne az új, jobb vagy éppen szebb.

kell?
:D :D :D :D

Tom Alien
2006 Sep. 03., 13:54

Utánaolvastam és nagyon sok nagyon jó újítás javítás került bele. Amint tudom feltesze, de emiatt lehet, hogy a fórum egy ideig nem lesz elérhető, illetve néhány plugin nem biztos, hogy kompatibilis vele, ezért lehetséges, hogy pár extra funkció rövid ideig szünetelni fog.

Endre
2006 Sep. 04., 18:08
Utánaolvastam és nagyon sok nagyon jó újítás javítás került bele. Amint tudom feltesze, de emiatt lehet, hogy a fórum egy ideig nem lesz elérhető, illetve néhány plugin nem biztos, hogy kompatibilis vele, ezért lehetséges, hogy pár extra funkció rövid ideig szünetelni fog.

Kiru! Szerintem az esetleges kisebb bakikkal együtt is jöhet. :celjen:

Tom Alien
2006 Sep. 04., 18:49
Kiru! Szerintem az esetleges kisebb bakikkal együtt is jöhet. :celjen:

Már tegnap felraktam. :)

Ica
2006 Sep. 04., 21:56
Jajj, nagyon jópofák az új szmájlik!!!:p01: :pat_2: :x77:

másik pedro
2006 Sep. 04., 22:19
Jajj, nagyon jópofák az új szmájlik!!!:p01: :pat_2: :x77:
Igen jók,de most úgykell kikeresgetnem a napszemüvegest,mert eddig itt volt a képernyő jobb oldalán ebben a kis négyzetbe,amit én előszetetettel használtam!:x45:

svedkris
2006 Sep. 18., 21:48
Igen jók,de most úgykell kikeresgetnem a napszemüvegest,mert eddig itt volt a képernyő jobb oldalán ebben a kis négyzetbe,amit én előszetetettel használtam!:x45:

Használd sokat.és ott terem!:cpuszi: :p14: :p14: :p14: :p14: :p14:

másik pedro
2006 Sep. 19., 14:56
Használd sokat.és ott terem!:cpuszi: :p14: :p14: :p14: :p14: :p14:

Nem termett ott,pedig sokat használtam a "Teszt" topikban!:p48:

svedkris
2006 Sep. 20., 21:05
:p14: Nem termett ott,pedig sokat használtam a "Teszt" topikban!:p48:

:p14: :p14: :p14: :p14: :p14: :p14: :p14: :p14: :p14: :p14: :p14: :p14: :p14: Igazad van!Mélységes tiszteletem,drága Pedró!

Eco
2006 Nov. 15., 08:28
Nem lehetne azt megoldani, hogy a moderátor Chuck Norris néven fusson? Az tök vagány lenne, hogy Chuck Norris rendre utasította a renitenskedőket! :D :D :D

(Ne vegyétek komolyan csak vicceltem.)

Rockabilly Rebel
2006 Nov. 20., 13:13
a moderátor avatarja, nem lehetne -stílusosan- a régi batman?

IrBarat
2007 Jan. 11., 00:10
Mivel az "ötletem" témájához ez a topik passzol a legjobban, ezért ide írom.

Van egy régi ismerősöm, akinek van egy egyre népszerűbb oldala: http://www.rockerek.hu
A neve egy kicsit megtévesztő lehet, de az oldal nemcsak rock zenével foglalkozik, hanem a legtöbb "underground" zenei műfaj kedvelői képviseltetik magukat az oldalon.Én is írtam 3 cikket rock 'n' roll témában.Szóval a mondandóm lényege:

1.Gondolom a legtöbb magyar rockabilly/psychobilly és testvérei stílusban játszó zenekaroknak nem árt a reklám.Így gondoltam az aktuális koncerteket ott is kihírezném.
2.Az ismerősöm (Főszerkesztő Úr) folyamatosan keres embereket, akik foglalkoznak az oldal frissítésével, így innen is bárki kaphat adminjogot, ha késztetést érez cikkek/hírek/stb. írására.
3.Külön aloldalra is gondoltam, de ezt még megbeszélem a Főszerkesztő Úrral, mert ehhez több minden is szükségeltetik.

U.I.:Az általam írt cikkeket a cikkek menü "Roctörténelem" részlegében találjátok (A rock 'n' roll története dióhéjban, A rock 'n' roll fejedelmei 1.-2.-3.).Jó lenne, ha megnéznétek, mivel nagy részét külföldi oldalakról szedtem össze, így nem biztos, hogy tökéletes a fordítás.Mellesleg itt a legtöbb ember többet tud ezekről a dolgokról.

Rockabilly Rebel
2007 Jan. 11., 19:54
Mivel az "ötletem" témájához ez a topik passzol a legjobban, ezért ide írom.

Van egy régi ismerősöm, akinek van egy egyre népszerűbb oldala: http://www.rockerek.hu
A neve egy kicsit megtévesztő lehet, de az oldal nemcsak rock zenével foglalkozik, hanem a legtöbb "underground" zenei műfaj kedvelői képviseltetik magukat az oldalon.

a bécsi út másik oldalától kezdődően a rockabillyket rockernek hívják.

IrBarat
2007 Jan. 12., 00:40
a bécsi út másik oldalától kezdődően a rockabillyket rockernek hívják.

Ezt nem tudtam, de az oldal neve egy régi Trefort.net -es szoba nevéből ered, a srácot is onnan ismerem.

Mellesleg mire jó ez a "besorolás"? ;>

Rockabilly Rebel
2007 Jan. 12., 12:57
Mellesleg mire jó ez a "besorolás"? ;>

he?
nem tudom most mire gondolsz. de frankón.
bár elméleti síkon te otthonosan mozogsz, bele lehet
filozófálni olyan dolgokat mint kirekesztés, exhibicionizmus, rossz családi körülmények miatti valahova tartozni akarás...
okos fiú vagy te! találd ki!
de sokszor nem érdemesl a dolgok mögé nézni, mert nincs mögöttük semmi.

IrBarat
2007 Jan. 12., 17:15
he?
nem tudom most mire gondolsz. de frankón.
bár elméleti síkon te otthonosan mozogsz, bele lehet
filozófálni olyan dolgokat mint kirekesztés, exhibicionizmus, rossz családi körülmények miatti valahova tartozni akarás...
okos fiú vagy te! találd ki!
de sokszor nem érdemesl a dolgok mögé nézni, mert nincs mögöttük semmi.

Inkább elmegyek berúgni.

Van egy anekdota:

A Jobboldali, a Baloldali és a Magyar beszélget.

J:Én mindig összeesküvés-elméleteket gyártok.
B:Én mindenhol nácikat látok.
M:Hmm.Én meg elmegyek berúgni.

Különben csak annyira, akartam kilyukadni, hogy mire jó ez a klikkesedés.De ezt vedd költői kérdésnek. ;>

Rockabilly Rebel
2007 Jan. 12., 18:56
Inkább elmegyek berúgni.

Van egy anekdota:

A Jobboldali, a Baloldali és a Magyar beszélget.

J:Én mindig összeesküvés-elméleteket gyártok.
B:Én mindenhol nácikat látok.
M:Hmm.Én meg elmegyek berúgni.

Különben csak annyira, akartam kilyukadni, hogy mire jó ez a klikkesedés.De ezt vedd költői kérdésnek. ;>

:confused: :confused: :confused: :confused:

IrBarat
2007 Jan. 13., 15:26
:confused: :confused: :confused: :confused:

No.Szerintem egyelőre hagyjuk ;>.Viszont az ötletemről még nem mondtál véleményt.

Rockabilly Rebel
2007 Jan. 13., 20:41
No.Szerintem egyelőre hagyjuk ;>.Viszont az ötletemről még nem mondtál véleményt.

az ötletedben én semmi kivetnivalót nem találtam.
azt azért megjegyezném, hogy külföldön (hmmm.. hogy is fogalmazzak)
az élő rockzenei stílusok között nagy az átjárás, ami a közönséget illeti. ez valamelyest nálunk is így van. nagyon sok punk, ska-s, skinhead (az ostoba beskatulyázós tudatlanok arra asszociálnak amire akarnak) ismer és hallgat rockabillyt és psychobillyt.
úgyhogy hajrá irbarat!

IrBarat
2007 Jan. 13., 23:31
az ötletedben én semmi kivetnivalót nem találtam.
azt azért megjegyezném, hogy külföldön (hmmm.. hogy is fogalmazzak)
az élő rockzenei stílusok között nagy az átjárás, ami a közönséget illeti. ez valamelyest nálunk is így van. nagyon sok punk, ska-s, skinhead (az ostoba beskatulyázós tudatlanok arra asszociálnak amire akarnak) ismer és hallgat rockabillyt és psychobillyt.
úgyhogy hajrá irbarat!

Itthon egyelőre az abszurd dolgok uralkodnak, én nem vagyok más stílusok ellen, sőt zavar is, ha meg akarják határozni, hogy miként képviseljen valaki egy stílust.Mellesleg manapság divat megmagyarázni egy stílus politikai vonatkozását.

Rockabilly Rebel
2007 Jan. 14., 08:25
Itthon egyelőre az abszurd dolgok uralkodnak, én nem vagyok más stílusok ellen, sőt zavar is, ha meg akarják határozni, hogy miként képviseljen valaki egy stílust.
ez van.
Mellesleg manapság divat megmagyarázni egy stílus politikai vonatkozását.
mivan?

Tom Alien
2007 Jan. 14., 08:31
Ez a topik nem erre való. Légyszíves ezt ne itt beszéljétek meg.

IrBarat
2007 Jan. 14., 13:52
Ez a topik nem erre való. Légyszíves ezt ne itt beszéljétek meg.

Rendben, bocsánat.Az általam felvetett ötlethez mit szólsz?

Tom Alien
2007 Jan. 17., 10:10
Most, hogy elég sok videokat tartalmazó topik van, mit szólnátok, ha összegyüjtenénk őket egy alfórumban, mint a galériák. Ha benne vagytok, szívesen vennék ötleteket az alfórum címének, hogy ne csak snassz "Video"-k legyen, hanem legalább annyira ötletes, mint a Pajesz TV.

Tom Alien
2007 Jan. 17., 10:13
Most, hogy elég sok videokat tartalmazó topik van, mit szólnátok, ha összegyüjtenénk őket egy alfórumban, mint a galériák. Ha benne vagytok, szívesen vennék ötleteket az alfórum címének, hogy ne csak snassz "Video"-k legyen, hanem legalább annyira ötletes, mint a Pajesz TV.

Vagy lehet, hogy mindenki nyithatna magának egy olyan topikot, ahova a saját videoit tölti fel, mint a saját TV csatonája. Persze ha Pajesz engdélyt ad, hiszen a copyright az övé.

Peter
2007 Jan. 17., 10:50
Támogatom! Legyen: Fórumozók Kérték :D

Mano
2007 Jan. 17., 12:27
Támogatom! Legyen: Fórumozók Kérték :D

Vagy ha nagyon kreatív akarok lenni és elengedem a fantáziám, akkor Rockin'Board TV :p48:

Peter
2007 Jan. 17., 12:45
Vagy ha nagyon kreatív akarok lenni és elengedem a fantáziám, akkor Rockin'Board TV :p48:
De ezt még Pajesszal engedélyeztetni kell! :D

Rockabilly Rebel
2007 Jan. 17., 12:47
Vagy lehet, hogy mindenki nyithatna magának egy olyan topikot, ahova a saját videoit tölti fel, mint a saját TV csatonája. Persze ha Pajesz engdélyt ad, hiszen a copyright az övé.

igen, én is agyaltam már rajta, mégpedig azért, mert a pajesztévé topik tele van kommentekkel. úgy lenne szuper megcsinálni, mint a lemezkritika topikot,
hogy magába a pajesztv topikba csak klippek mennének, és csatlakozna hozzá egy duma topik. viszont szerintem mindenképp maradjon a neve , hiszen elég sok időt ölt már bele a pajesz, meg az alapötle is az övé!

Peter
2007 Jan. 17., 12:52
igen, én is agyaltam már rajta, mégpedig azért, mert a pajesztévé topik tele van kommentekkel. úgy lenne szuper megcsinálni, mint a lemezkritika topikot,
hogy magába a pajesztv topikba csak klippek mennének, és csatlakozna hozzá egy duma topik. viszont szerintem mindenképp maradjon a neve , hiszen elég sok időt ölt már bele a pajesz, meg az alapötle is az övé!

Gondolom a Pajesz TV az egyik altopikja lenne ennek a videók topiknak.

Rockabilly Rebel
2007 Jan. 17., 13:39
Gondolom a Pajesz TV az egyik altopikja lenne ennek a videók topiknak.

lényegében a pajesz tv topikban "rólunk készült" videók vannak, illetve, amiket
mi magunk (már a board tagjai) rögzítettünk. amolyan home video topik. :-)

Peter
2007 Jan. 17., 14:08
lényegében a pajesz tv topikban "rólunk készült" videók vannak, illetve, amiket
mi magunk (már a board tagjai) rögzítettünk. amolyan home video topik. :-)
Szerintem Tom arra gondolt, hogy ezeket a videós topikokat külön főtopikba gyűjtené, aminek altopikjai lennének a Pajesz TV, Rockabilly videók, Boogie-Woogie videók, Doo Wop videók, meg amiket még nyitunk esetleg.

Peter
2007 Feb. 23., 11:33
Kiváló ötlet a fórumtalálkozós hirdetés!

parage
2007 Mar. 19., 13:32
Punker nem kerülhetne vissza? Rég mérgelôdtünk egy jót! :p61:

Peter
2007 Mar. 19., 13:47
Punker nem kerülhetne vissza? Rég mérgelôdtünk egy jót! :p61:

:p17: :p17: :p17: :p85: :D

rebella
2007 Mar. 19., 14:47
Tulajdonképpen mit csinált, hogy kikerült?

Rockabilly Rebel
2007 Apr. 03., 12:56
nem tud a fórummotor esetleg olyat, hogy közvéleménykutatás, olyan módon, hogy nem kell topikot nyitni, hanem csak a kérdés jelenik meg és simán szavazni lehet?

Tom Alien
2007 Apr. 03., 14:03
nem tud a fórummotor esetleg olyat, hogy közvéleménykutatás, olyan módon, hogy nem kell topikot nyitni, hanem csak a kérdés jelenik meg és simán szavazni lehet?

Nem tud sajnos. Majd megnézem, hátha van valami külső plugin. Pontosan mit szeretnél? Jó ha pm-ben küldöd, ha még nem publikus.

Rockabilly Rebel
2007 Apr. 03., 15:34
Nem tud sajnos. Majd megnézem, hátha van valami külső plugin. Pontosan mit szeretnél? Jó ha pm-ben küldöd, ha még nem publikus.

általában kérdezem.
a limbó láz című számról jutott eszembe a dolog, de komolyabb témában is érdekes lehet.
amolyan egyszerű statisztika. teccik, vagy nem teccik valami. szöveg, bővebb kifejtegetés kizárásával, nem lenne egymás torkának ugrás.
parlamenti titkos szavazás :-)

peticash
2007 Apr. 03., 18:53
általában kérdezem.
a limbó láz című számról jutott eszembe a dolog, de komolyabb témában is érdekes lehet.
amolyan egyszerű statisztika. teccik, vagy nem teccik valami. szöveg, bővebb kifejtegetés kizárásával, nem lenne egymás torkának ugrás.
parlamenti titkos szavazás :-)

támogatom

Erdész
2007 Dec. 11., 10:49
Sziasztok. Csináltam egy új topikot, ami egy ötlet leírását tartalmazza, és aminek a megvalósítása, szerintem igen fontos lenne. Ezt beraktam a Zenészeknek szóló topikba. Ha valaki beír valamit a főtopikba ez eltünik, és előfordulhat, hogy emiatt, nem jut el az infó minden érintetthez. Megoldható, hogy ez kiemelt prioritást kapjon valahogy? Várom a válaszotokat és köszönöm!

Tom Alien
2007 Dec. 11., 13:56
Sziasztok. Csináltam egy új topikot, ami egy ötlet leírását tartalmazza, és aminek a megvalósítása, szerintem igen fontos lenne. Ezt beraktam a Zenészeknek szóló topikba. Ha valaki beír valamit a főtopikba ez eltünik, és előfordulhat, hogy emiatt, nem jut el az infó minden érintetthez. Megoldható, hogy ez kiemelt prioritást kapjon valahogy? Várom a válaszotokat és köszönöm!

Kiemeletem a topikot. A főoldalon mindíg az látszik amihez legutoljára hozzászóltak, de ha belépünk a Zenészeknek alfórumba, ott mindig ez lesz az első.

Erdész
2007 Dec. 11., 20:28
Kiemeletem a topikot. A főoldalon mindíg az látszik amihez legutoljára hozzászóltak, de ha belépünk a Zenészeknek alfórumba, ott mindig ez lesz az első.

Nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rockabilly Rebel
2008 Jan. 11., 12:47
azt szeretném megkérdezni, hogy a hírnév szintemet nem e lehetne "rosszhírnév szint"-re cserélni, és a 100-as értéket adni neki?
köszikeeee!

Rockabilly Rebel
2008 Jan. 27., 14:41
havi fix fizetést kérek, mert ahová beírok, az a legolvasottabb topik.
lassan márkajelzés leszek.
:D:D

Barbi
2008 Jan. 27., 23:03
Nem tartom becsületes dolognak, hogy egy internetes oldalt letilt a moderátor,( bannolással fenyegetve), ahonnan nem lehet belinkelni (kuruc infora gondoltam). vagy tiltsa le a többit is, vagy ne hozzon ilyen szélsőséges döntéseket. Az összes politikával foglalkozó oldalt ki kell venni, akkor nem lesz balhé...!:)

Tom Alien
2008 Jan. 27., 23:17
Nem tartom becsületes dolognak, hogy egy internetes oldalt letilt a moderátor,( bannolással fenyegetve), ahonnan nem lehet belinkelni (kuruc infora gondoltam). vagy tiltsa le a többit is, vagy ne hozzon ilyen szélsőséges döntéseket. Az összes politikával foglalkozó oldalt ki kell venni, akkor nem lesz balhé...!:)

A kuruc.info oldal tartalma ellentétes a magyar törvényekkel. Nem összehasonlítható más politikai oldallal. Semmi helye ezen a fórumon.

Barbi
2008 Jan. 27., 23:23
A kuruc.info oldal tartalma ellentétes a magyar törvényekkel. Nem összehasonlítható más politikai oldallal. Semmi helye ezen a fórumon.
jaj.....
No comment.............

Tom Alien
2008 Jan. 28., 06:50
jaj.....
No comment.............

Én is így gondoltam.

Gorilla
2008 Jan. 28., 14:11
A Kurucinfo nyiltan antiszemita. nemreg olvastam egy cikket ott, ahol a holocaustot "kamukauszt"-nak neveztek. Ilyen oldal cikkeire nincs ezen a forumon semmi szukseg. Torvenybe utkozik, rasszista, es szelsojobboldali hamis propagandat terjeszt.

Rockabilly Rebel
2008 Jan. 28., 18:20
mindent el lehet mondani róla.
egyet nem. azt hogy hazudik.

Nicol-e KidNEM
2008 Jan. 28., 18:35

:p26:;)

Gorilla
2008 Jan. 28., 18:57

Nem a fenet. Aki a holocaustot kamunak nevezi, az hazudik. Ilyet civilizalt medium nem irhat le. Aki kuruc.info-bol szerzi a velemenyalkotosahoz szukseges informaciot, az meglehetosen korlatolt ember. A kuruc.info nem velemenyt ir, hanem azt irja, amit a sok habzoszaju szelsojobbos hallani szeretne. Most bementem a kezdo oldalra, kapcsolgattam ide oda, es elso ranezestre ugy egy tucat helyen talaltam a zsido szot. Eleg csak belenezni a zsidobunozes cimu rovatba. Ez kell a szelsojobbos gyerekeknek, hogy nyalcsorgatva olvashassak ezt a kordinalatlan szelsojobbos demagogiat, mikozben mentalis orgazmust elnek at.

Na hat ezert nem lesz a rockin boardon kuruc info party.

Gorilla
2008 Jan. 28., 18:58
olyan nagy kedvem lenne a boduletes baromsagokat beidezni, amit eppen olvasok, de sajnos a tilalom ram is vonatkozik

Pictures
2008 Jan. 29., 02:23
Semmi mast nem lehet elmondani rola, csak azt, hogy hazudik.

Peter
2008 Feb. 25., 14:17
Javasolnám a hozzászólásonkénti 10, vagy 20 dollárt, úgyis hamar eljátszuk a lét.

Vikcsi
2008 Feb. 25., 14:18
Javasolnám a hozzászólásonkénti 10, vagy 20 dollárt, úgyis hamar eljátszuk a lét.

És nem lenne talán annyi OFF

Tom Alien
2008 Feb. 25., 15:50

Ki kellene tölteni egy "Hozzászólásonkénti dollár jövedelem emelési kérelem" űrlapot. Ezt az űrlapot pedig egy kitöltött " "Hozzászólásonkénti dollár jövedelem emelési kérelem" igénylő lap" benyújtásával lehet megkaptni. Amit ez megvan 30 napos átfutási idővel biráljuk el és vagy elfogadásra kelül, vagy az igénylő kap 30 napot a hiánypotlásra, ami után ismét 30 nap a végleges elbírálási határidő. Ha az engedély megvan, az üzemeltető 30 napon belül beüzemeli a szolgáltatást.

moondogata
2008 Feb. 25., 18:43
Ki kellene tölteni egy "Hozzászólásonkénti dollár jövedelem emelési kérelem" űrlapot. Ezt az űrlapot pedig egy kitöltött " "Hozzászólásonkénti dollár jövedelem emelési kérelem" igénylő lap" benyújtásával lehet megkaptni. Amit ez megvan 30 napos átfutási idővel biráljuk el és vagy elfogadásra kelül, vagy az igénylő kap 30 napot a hiánypotlásra, ami után ismét 30 nap a végleges elbírálási határidő. Ha az engedély megvan, az üzemeltető 30 napon belül beüzemeli a szolgáltatást.
Pont igy működik a magyar bürokrácia!!!:p04::p04::p04:

Marcsi
2008 Feb. 25., 21:48

A kérelem beadásakor hány forintos illetékbélyeget kell mellékelni???

másik pedro
2008 Feb. 25., 22:00

Brávó!
Kivűló!:D

Peter
2008 Feb. 26., 08:07

Tehát akkor nem cél, hogy játszunk a Casinoban.

Madcin
2008 Feb. 26., 08:34

Hány dollárba kerülnek az űrlapok, illetve mennyi illeték dollárt kell fizetni a beadásért és elbírálásért?:p04:

Tom Alien
2008 Feb. 26., 09:01
Tehát akkor nem cél, hogy játszunk a Casinoban.

De igen, az a cél, hogy játszatok a casinoban, de az is cél, hogy törekedjetek a nyerésre. :D
Ha könnyű pénzt szerezni, akkor nincs kockázat, nincsen izgalom.

Peter
2008 Feb. 26., 09:08
De igen, az a cél, hogy játszatok a casinoban, de az is cél, hogy törekedjetek a nyerésre. :D
Ha könnyű pénzt szerezni, akkor nincs kockázat, nincsen izgalom.

De csak a próba topikok pörögnek, meg Melvis linkeli tele fotókkal a pinup topikot :D:D:D

Melvis
2008 Feb. 26., 10:27
De csak a próba topikok pörögnek, meg Melvis linkeli tele fotókkal a pinup topikot :D:D:D

A topikban link csak te vagy…. :D
Én képeket rakok be! :p37::p37: :)

Peter
2008 Feb. 26., 10:53
A topikban link csak te vagy…. :D
Én képeket rakok be! :p37::p37: :)

Linkeled. Attól mert megjelenik a kép, attól még link. :D

Melvis
2008 Feb. 26., 12:49
Linkeled. Attól mert megjelenik a kép, attól még link. :D

Nem is! :P
De most nem is akarok vitázni link, elérési út meg ezek között... :D

Ahogy gondolod....

A lényeg! Ne légy link, mert rád klikkelek! ;)

-és ez sokat elárul... - :)

Skizo
2008 Feb. 26., 12:55
...A lényeg! Ne légy link, mert rád klikkelek! ;)...

Ez annyira gyenge volt, hogy még a meletted ülőktől is levonok 10 pontot! :D

Peter
2008 Feb. 26., 13:05

:D:D:D

Peter
2008 Feb. 26., 13:06
Nem is! :P
De most nem is akarok vitázni link, elérési út meg ezek között... :D

Ahogy gondolod....

A lényeg! Ne légy link, mert rád klikkelek! ;)

-és ez sokat elárul... - :)

Egy elérési utat másolsz be az inzert imidzs pahancsnak... :)

Melvis
2008 Feb. 26., 16:53
Egy elérési utat másolsz be az inzert imidzs pahancsnak... :)

Fog ez menni!!! :)
Ezért jár a két kockacukor! :D

Melvis
2008 Feb. 26., 16:55

Tégedet meg jól keretbe teszlek...
és akkor...
Te lehetsz a
Skizofrém! :D:D

Mano
2008 Feb. 26., 20:32

:x24:
Ezt a szöveget használni fogom:D:D:D:D

másik pedro
2008 Feb. 27., 22:34

Most akkor mi van ezzel a projektel??? :D

Peter
2008 Feb. 28., 07:57
Most akkor mi van ezzel a projektel??? :D

A virtuális nyomdában vannak az űrlapok. :D

másik pedro
2008 Feb. 28., 15:14
A virtuális nyomdában vannak az űrlapok. :D

A virtuális dolgok is nehezen mennek????:D:D:D

Peter
2008 Feb. 28., 15:18
A virtuális dolgok is nehezen mennek????:D:D:D

Virtuális nehézségek támadtak. :D

másik pedro
2008 Feb. 28., 15:24
Virtuális nehézségek támadtak. :D

Virtuális komplikáció merűlt fel?
Értem!:D

Skizo
2008 Feb. 29., 08:15
Tiszteletteljes kérésem lenne, hogy a tétek maximumát megemelni szíveskedjenek! Javaslom, a Blackjack nevű játék tétjeinek maximumát legalább 500 $-ra emeljék. Mivel több játék (Roulette, Slots) nálam nem működik, ezért ezekre javaslatot sem tudok adni.

Köszönettel: Skizo

Vikcsi
2008 Feb. 29., 08:50
Tiszteletteljes kérésem lenne, hogy a tétek maximumát megemelni szíveskedjenek! Javaslom, a Blackjack nevű játék tétjeinek maximumát legalább 500 $-ra emeljék. Mivel több játék (Roulette, Slots) nálam nem működik, ezért ezekre javaslatot sem tudok adni.

Köszönettel: Skizo

Miért nem megy nálad a többi játék? :O

Skizo
2008 Feb. 29., 09:10
Miért nem megy nálad a többi játék? :O

A roulette, meg a slots úgy működnek nálam, hogy a tét rakása után elindul (roulette forog, a slots-ok pörögnek), aztán ennek soha sincs vége. Ha egy idő után lefrissítem az oldalt, akkor a cashből megtudom, hogy nyertem-e, de azért ez nem az igazi.

Vikcsi
2008 Feb. 29., 09:17
A roulette, meg a slots úgy működnek nálam, hogy a tét rakása után elindul (roulette forog, a slots-ok pörögnek), aztán ennek soha sincs vége. Ha egy idő után lefrissítem az oldalt, akkor a cashből megtudom, hogy nyertem-e, de azért ez nem az igazi.

Hmmm! Cache-t törölted?

Csu-csu
2008 Apr. 14., 17:15
Hééékáss, az adminnak akarok gratulálni, azért ez a rockinboard nagyon kezd összeállni, blog meg minde!? - Le a kalappal! :)

köszönjük

Eco
2008 Apr. 16., 14:39
Lenne egy olyan otletem, hogy pl. Melinda nevu forumtarsno szulinapja alkalmabol nekem adhatna a dollarjait, ugyis ritkan jar erre, igy nincs is ra szuksege! :D

Kata
2008 Apr. 16., 16:15
Lenne egy olyan otletem, hogy pl. Melinda nevu forumtarsno szulinapja alkalmabol nekem adhatna a dollarjait, ugyis ritkan jar erre, igy nincs is ra szuksege! :D

Ötletnek jó.....

parage
2008 Apr. 28., 14:05
Azt szeretném kérdezni, hogy a naptárba valahogy nem lehetne a névnapokat is feltűntetni?? :confused: Mindig lemaradok róla! :pat_1:

Elôre is köszi!

Peter
2008 Apr. 28., 14:21
Azt szeretném kérdezni, hogy a naptárba valahogy nem lehetne a névnapokat is feltűntetni?? :confused: Mindig lemaradok róla! :pat_1:

Elôre is köszi!

Én ezt úgy oldom meg, hogy vásárolok minden évben kettőszáz forintért asztali naptárat, és az itt van az íróasztalomon. Abból remekül ki tudom következtetni, hogy mikor milyen névnap van? :D

parage
2008 Apr. 28., 15:16
Én ezt úgy oldom meg, hogy vásárolok minden évben kettőszáz forintért asztali naptárat, és az itt van az íróasztalomon. Abból remekül ki tudom következtetni, hogy mikor milyen névnap van? :D

egyrészt: :p81::x45::cbeka2:

másrészt: ez egy plusz "szolgáltatás", tartalom lehetne a fórumon

harmadrészt: légyszi mondd meg mikor köszöntenél fel engem a profilom alapján???

Skizo
2008 Apr. 28., 15:17
harmadrészt: légyszi mondd meg mikor köszöntenél fel engem a profilom alapján???

Soha, de ennek semmi köze a profilodhoz. :D

Peter
2008 Apr. 28., 15:25
Soha, de ennek semmi köze a profilodhoz. :D

:x24: :x24:

Peter
2008 Apr. 28., 15:33
egyrészt: :p81::x45::cbeka2:

másrészt: ez egy plusz "szolgáltatás", tartalom lehetne a fórumon

Speciel én tudom, hogy augusztus X-én (csak az IRL miatt nem írom be) kéne felköszöntselek, de egyébként szólj az adminnak, átírja a nickedet a keresztnevedre. :)

Skizo
2008 Apr. 28., 15:34
Speciel én tudom, hogy augusztus X-én (csak az IRL miatt nem írom be) kéne felköszöntselek, de egyébként szólj az adminnak, átírja a nickedet a keresztnevedre. :)

akkor nem ápr. 23? :D

Peter
2008 Apr. 28., 15:37

Az Béla nap, nem pedig Géza :D

Skizo
2008 Apr. 28., 15:38
Az Béla nap, nem pedig Géza :D

Ja, tényleg. Géza :D:D:D

parage
2008 Apr. 28., 15:48

látod látod csak kötözködni tuccc :p37:, mást nem!!!! :ö3:

ilyen komolytalan alak vagy: :p28:
:cduhos2:

Peter/Brian viszont ott van a szeren!!!! :D
(téged mellik nap köszönthetlek???)

Skizo
2008 Apr. 28., 15:58
látod látod csak kötözködni tuccc :p37:, mást nem!!!! :ö3:

ilyen komolytalan alak vagy: :p28:
:cduhos2:

Jól van, na. Olyan Bélás forma a kinézeted, azért tévesztettem el. :D

Peter
2008 Apr. 28., 16:13

Engem felköszönthetsz holnap is, de igazából június 29-én tartom a Brian napot. :D:D:D

Tom Alien
2008 Apr. 28., 18:18

Elôre is köszi!

Meg lehet csinálni, de ne kérd tőlem. Egyenként kellene beírni az összeset.

Gorilla
2008 Apr. 28., 23:51

kerd meg a masik pedrot. O biztosan beirja egy kis Casino penzert

parage
2008 Apr. 29., 14:26

ó de kár.....:p35:
azt reméltem van erre valami egyszerű módszer!!

parage
2008 Apr. 29., 14:26

:D ez jó ötlet én valamennyit felajánlok az enyémbôl!!!

másik pedro
2008 Apr. 29., 17:29

:D:D:D:D:D
Beírnám én,de nekem nincs sajnos hozzáférésem!
Ha esetleg a Tom megadná...:D

Peter
2008 May. 05., 16:36
:D:D:D:D:D
Beírnám én,de nekem nincs sajnos hozzáférésem!
Ha esetleg a Tom megadná...:D

Na? Megadta? Megadta? :D:D:D

Dolly
2008 May. 07., 22:11
A mai nap jól ért véget. Hazafelé jöttem munkából, mikor utánam kiabáltak az utcán. Csak ennyit : "Rock and Roll"
Jó jel:)!! Örültem neki, mert ez azt jelenti, hogy veszik az adást és tudják miről van szó:p05:...
ROCKABILLYT SZLOVÁKIÁNAK!!!!!!!!:cool:

Rockabilly Rebel
2008 May. 07., 22:18
A mai nap jól ért véget. Hazafelé jöttem munkából, mikor utánam kiabáltak az utcán. Csak ennyit : "Rock and Roll"
Jó jel:)!! Örültem neki, mert ez azt jelenti, hogy veszik az adást és tudják miről van szó:p05:...
ROCKABILLYT SZLOVÁKIÁNAK!!!!!!!!:cool:

velem mindíg az volt, amíg tömegközlekedtem, hogy "mi van elvisz!".
jött a pofozkodás. örültem neki.
pofonokat a sutyerákoknak!
:D:D:D:D

Dolly
2008 May. 07., 22:33
velem mindíg az volt, amíg tömegközlekedtem, hogy "mi van elvisz!".
jött a pofozkodás. örültem neki.
pofonokat a sutyerákoknak!
:D:D:D:D

Én is örültem :DMosolyogtam:x15:, nincs pofon:D

másik pedro
2008 May. 08., 15:01
Na? Megadta? Megadta? :D:D:D

Nem.
Pedig megadhatná!:)
Szeretnék moderátornak jelentkezni!

Peter
2008 May. 08., 15:03
Nem.
Pedig megadhatná!:)
Szeretnék moderátornak jelentkezni!

Köszönjük, majd kiértesítjük! :D:D:D:D:D

másik pedro
2008 May. 08., 15:12
Köszönjük, majd kiértesítjük! :D:D:D:D:D

Mért?
Te is megadhatnád?

Peter
2008 May. 08., 15:17
Mért?
Te is megadhatnád?

Nem, de ilyenkor ezt szokták mondani. :D

másik pedro
2008 May. 08., 15:22
Nem, de ilyenkor ezt szokták mondani. :D

Aha:D

Eco
2008 May. 27., 19:21
Szerintem Pedro a másik, ha eléri az 5000 hsz-t, oda kéne írni a neve mellé, hogy Test King, hiszen javarészt a próba topicot használja! :D

hugica
2008 May. 27., 20:23
Szerintem Pedro a másik, ha eléri az 5000 hsz-t, oda kéne írni a neve mellé, hogy Test King, hiszen javarészt a próba topicot használja! :D

Megszavazzuk!:x19:

másik pedro
2008 May. 27., 21:51
Most látom milyen szervezkedés folyik itten!:D:D
Lehet szavazni!
Hogy hol,azt még nem tudom!:D

másik pedro
2008 May. 30., 15:55
Lehetne egy kérésem?
Oldjuk már meg azt,hogy egy hozzá szólás 100$ legyen!:D:D:D

másik pedro
2008 May. 30., 16:58
Lehetne egy kérésem?
Oldjuk már meg azt,hogy egy hozzá szólás 100$ legyen!:D:D:D

Már nem aktuális!:D

Vikcsi
2008 May. 30., 17:49
Már nem aktuális!:D

Pedro vazze, mennyi dollárod van már! :pat_2::p34::x13::x13::x13:

másik pedro
2008 May. 30., 17:51
Pedro vazze, mennyi dollárod van már! :pat_2::p34::x13::x13::x13:

Eladtam a mercimet!:D

Vikcsi
2008 May. 30., 17:53

Kíváncsi vagyok, hogy ezt mennyi idő alatt b*szod el! :D

másik pedro
2008 May. 30., 17:58
Kíváncsi vagyok, hogy ezt mennyi idő alatt b*szod el! :D

Érdekes,hogy mindenkit ez érdekel!:D:D:D

Eco
2008 May. 30., 19:08

Pedro, van kölcsön pár dollárod? Igérem nem adom vissza! :D:D:D

Peter
2008 May. 31., 08:40
Pedro, van kölcsön pár dollárod? Igérem nem adom vissza! :D:D:D

Ilyeténformán engem is érdekel a biznic! :D:D:D

Peter
2008 Jun. 16., 22:33
Csak én nem látom a sútboxot?

Tom Alien
2008 Jun. 16., 22:41

Én látom és mások is, mert beszélgetnek.

másik pedro
2008 Jun. 16., 22:48

Csak a Tubus,meg én látom!:D
Ja!
Meg a Tamás!:D

Peter
2008 Jun. 16., 22:49
Akkor csak velem van kibaszva. :D Köszi! :D

másik pedro
2008 Jun. 16., 22:50

Szóra sem érdemes!:D:D

Vikcsi
2008 Jun. 16., 23:43

Meg velem, mert én sem látom...

Tom Alien
2008 Jun. 16., 23:47
Meg velem, mert én sem látom...

Idő közben uninstalláltam. Holnap javítom.

Vikcsi
2008 Jun. 17., 08:29
Idő közben uninstalláltam. Holnap javítom.

Rendben, köszi!

Ati Edge
2008 Jun. 17., 12:00
Nagyon tetszik ez az új verzió!!!!! :p72:

Kishús
2008 Jun. 17., 13:09
Szeretném kérni hogy a sútboxban vegyétek le a nevek mellől a csoporttagságot.

Köszönettel:

Kishús

Vikcsi
2008 Jun. 17., 13:24
Szeretném kérni hogy a sútboxban vegyétek le a nevek mellől a csoporttagságot.

Köszönettel:

Kishús

Miért?

parage
2008 Jun. 17., 13:30
Miért?

zavarja az olvasásban

Nekem minden nagyon tetszik!!!! :p72:

Csu-csu
2008 Jun. 17., 14:40
zavarja az olvasásban

Nekem minden nagyon tetszik!!!! :p72:

egyet értek, és szeretnék egy nagyobb input mezőt az üzenet küldéshez a sútboxba...

Eco
2008 Jun. 17., 14:46
egyet értek, és szeretnék egy nagyobb input mezőt az üzenet küldéshez a sútboxba...

Én is, én meg szeretnék egy Dodge Vipert, hogy gyorsabban eljuttassam a pm-eket a cimzetteknek! :D

Csu-csu
2008 Jun. 17., 15:27
Én is, én meg szeretnék egy Dodge Vipert, hogy gyorsabban eljuttassam a pm-eket a cimzetteknek! :D

:) az nincs :)

parage
2008 Jun. 18., 12:52
olyat nem lehet, hogy a sok szmájli közül csinálnék egy egyénre szólót? vagyishogy kiválogatnám a kedvenceimet illetve amit gyakran használok egy külön boxba???

(lehet érteni amit kérdezek? :x39:)

Timiti
2008 Jun. 18., 13:11
olyat nem lehet, hogy a sok szmájli közül csinálnék egy egyénre szólót? vagyishogy kiválogatnám a kedvenceimet illetve amit gyakran használok egy külön boxba???

(lehet érteni amit kérdezek? :x39:)

Az jó lenne! Én is midíg keresem! :)

Peter
2008 Jun. 18., 13:50
Nekem meg olyan kéne, hogy csak azok a hozzászólások jelenjenek meg nálam, amikre kíváncsi vagyok, valamint figyelmeztessen egy smiley, ha éhes vagyok és automatikusan rendeljen olyan ebédet amilyenre gondolok, és intézze el átutalással a számla kiegyenlítését mondjuk a Csu-csu bankszámlájáról.

Vikcsi
2008 Jun. 18., 14:19
Nekem meg olyan kéne, hogy csak azok a hozzászólások jelenjenek meg nálam, amikre kíváncsi vagyok, valamint figyelmeztessen egy smiley, ha éhes vagyok és automatikusan rendeljen olyan ebédet amilyenre gondolok, és intézze el átutalással a számla kiegyenlítését mondjuk a Csu-csu bankszámlájáról.

:x24::x24::x24::x24::x24::x24:

parage
2008 Jun. 18., 14:28

Ezek nagyon jó ötletek, mondjuk én tudom, ha éhes vagyok és a számlakiegyenlítéseket Peter számlájáról eszközölném.
:p88:

Peter
2008 Jun. 18., 14:34
Ezek nagyon jó ötletek, mondjuk én tudom, ha éhes vagyok és a számlakiegyenlítéseket Peter számlájáról eszközölném.
:p88:

Na, arról nyugodtan. Bár szerintem ebben az esetben éhen maradsz. :D:D:D

Csu-csu
2008 Jun. 18., 15:43
Na, arról nyugodtan. Bár szerintem ebben az esetben éhen maradsz. :D:D:D

most jött vissza a futár, vissza hozta a 28cm csirkés pizzát, mert azt mondta nem tudtad megenni a felét se, viszont mivel kifizettem ezért ide hozta nekem. Most ezért költsek rád? :) A felét meg ott hagyod... :)

parage
2008 Jun. 18., 15:52
most jött vissza a futár, vissza hozta a 28cm csirkés pizzát, mert azt mondta nem tudtad megenni a felét se, viszont mivel kifizettem ezért ide hozta nekem. Most ezért költsek rád? :) A felét meg ott hagyod... :)

Helyesbítek: mivel a mellékletek azt mutatják, hogy Peter számláján nincs pénz, viszont Csu-csuban meg van a fizetési hajlandóság, az ô számláját használnám.
A gyors intézkedést elôre is köszönöm!
:ö13:

Kishús
2008 Jun. 18., 16:30
Miért?

Komolyan zavar.(Biztosan rossz a szemem.):cwow1:

Peter
2008 Jun. 18., 20:44
Helyesbítek: mivel a mellékletek azt mutatják, hogy Peter számláján nincs pénz, viszont Csu-csuban meg van a fizetési hajlandóság, az ô számláját használnám.
A gyors intézkedést elôre is köszönöm!
:ö13:

Na látod. :D

Alfréd
2008 Aug. 29., 06:13
Nekem van egy olyan ötletem, hogy minden moderállást közzé kéne tenni.:p72:

Peter
2008 Sep. 11., 10:23
Az megoldható lenne, hogy a blogok, legutóbbi blogbejegyzések a legutólsó hozzászólás szerinti sorrendben legyenek feltűntetve az ablakban?

Tom Alien
2008 Sep. 11., 18:18
Az megoldható lenne, hogy a blogok, legutóbbi blogbejegyzések a legutólsó hozzászólás szerinti sorrendben legyenek feltűntetve az ablakban?

Sajnos nem lehet. :(

Peter
2008 Sep. 15., 09:47
Sajnos nem lehet. :(

'csába! :(

donstefano
2008 Sep. 18., 15:26
A vicc topikot böngészve az alábbit vettem le - a CIGÁNY szó helyett sokan
c......, vagy barnabőrű, vagy c.....ny szavakat használnak.
Elvtársak, a cigány az cigány lásd pl. kerék, pecsenye, út összetételekben,
zsidó viccet sem úgy mondunk, hogy két izraelita utazik a vonaton!?

romának is csak azt a cigányt nevezik aki bekerül a kékfénybe

száz tagú romazenekar- ez is milyen political correct

nem beszélve arrol, hogy a cigányok meg folyamatosan "gádzsóznak"
azt lehet?????

Eco
2008 Sep. 18., 19:36
A vicc topikot böngészve az alábbit vettem le - a CIGÁNY szó helyett sokan
c......, vagy barnabőrű, vagy c.....ny szavakat használnak.
Elvtársak, a cigány az cigány lásd pl. kerék, pecsenye, út összetételekben,
zsidó viccet sem úgy mondunk, hogy két izraelita utazik a vonaton!?

romának is csak azt a cigányt nevezik aki bekerül a kékfénybe

száz tagú romazenekar- ez is milyen political correct

nem beszélve arrol, hogy a cigányok meg folyamatosan "gádzsóznak"
azt lehet?????

Én előszeretettel használom pl. a "büdös cigány", és az "ork" kifejezéseket. Szerintem egyik sem sértő... Vegyük csak szemügyre: ami (bocs, aki) büdös az büdös! Ilyen szépreményű "újmagyart" már többször (kizárólag az egy légtérben való, egyszerre történő ott tartózkodás miatt) szaglószervemmel tapasztaltam, így párosítottam érzékszervem véleményét a kedves, aranyos romákok társadalommal! Nem szabad ezekről a kedves-rendes emberekről csúnyán beszélni, mert az rasszizmus!!! Szerintem közös összefogással álljunk ki mellettük, gyüjtsünk nekik pénzt és az adó (nekem nincs, nem tetszett és elmentem... :D) 1%-át át kéne utalni Kolompár Orbán Úrnak, mert 20.-ára egy kis dzsemborit tervezett! ;)

Doma
2008 Sep. 18., 21:37
én szívesen befizetném őket egy űrsétára, de mivel nem vagyok fúl gazdag ezért csak az oda utat tudnám finanszírozni.

Tom Alien
2008 Sep. 19., 06:27
Ezt légyszíves fejezétek be.

Danyboy
2008 Sep. 20., 17:13
Én előszeretettel használom pl. a "büdös cigány", és az "ork" kifejezéseket. Szerintem egyik sem sértő... Vegyük csak szemügyre: ami (bocs, aki) büdös az büdös! Ilyen szépreményű "újmagyart" már többször (kizárólag az egy légtérben való, egyszerre történő ott tartózkodás miatt) szaglószervemmel tapasztaltam, így párosítottam érzékszervem véleményét a kedves, aranyos romákok társadalommal! Nem szabad ezekről a kedves-rendes emberekről csúnyán beszélni, mert az rasszizmus!!! Szerintem közös összefogással álljunk ki mellettük, gyüjtsünk nekik pénzt és az adó (nekem nincs, nem tetszett és elmentem... :D) 1%-át át kéne utalni Kolompár Orbán Úrnak, mert 20.-ára egy kis dzsemborit tervezett! ;)
Háát ne mongyál mán ilyet arany drága tesókám, kolompár csak egy kis hagyománytot őriz, a péztet is arra költötte és mink tartozunk még nekijje, vágod, csúmi.

boszika1972
2008 Dec. 11., 09:36
:p110: Na szóval itt lehet a 88-at használni?? Máshol nem lehet! Ugyan is a gyengébbek kedvéért 88=HH gondolom innen vágjátok.
Nagyon sok portál-ról jól kitiltják azt aki ezt a számot használja. Hát ez van :o

Mano
2008 Dec. 11., 18:12
:p110: Na szóval itt lehet a 88-at használni?? Máshol nem lehet! Ugyan is a gyengébbek kedvéért 88=HH gondolom innen vágjátok.
Nagyon sok portál-ról jól kitiltják azt aki ezt a számot használja. Hát ez van :o

mi?

Peter
2008 Dec. 11., 18:27
mi?

A HH-ról Adolfra tudok asszociálni, de a 88-at én sem értem. Egyáltalán ki 88-azik itt?

Kata
2008 Dec. 11., 18:35

Rocket 88?

boszika1972
2008 Dec. 12., 11:18
88=Heil Hitler és akire én gondoltam ő már levette a neve mellől, de nagyon sokan használják pl:e-mail címben nem mintha zavarna csak feltűnt a dolog.
Mindenkinek szíve joga én nem török pálcát. Nekem is vannak nézeteim csak nem mindenhol lehet nyilvánosan!:p48:

Tommy Friday
2008 Dec. 12., 13:38
88=Heil Hitler és akire én gondoltam ő már levette a neve mellől, de nagyon sokan használják pl:e-mail címben nem mintha zavarna csak feltűnt a dolog.
Mindenkinek szíve joga én nem török pálcát. Nekem is vannak nézeteim csak nem mindenhol lehet nyilvánosan!:p48:

Tudtommal a 88 nem tiltott egyeduralmi jelkép...
De lehet ilyenekeről lehet vérre menő politikai vitákat nyitni, hátha megint néhányan töröltetik magukat... Úgy is nagy a csönd így karácsony előtt.

Eco
2008 Dec. 12., 17:49
Tudtommal a 88 nem tiltott egyeduralmi jelkép...
De lehet ilyenekeről lehet vérre menő politikai vitákat nyitni, hátha megint néhányan töröltetik magukat... Úgy is nagy a csönd így karácsony előtt.

Dehogy az, pont a 87 után és a 89 elött van! :D

Cilla/N!k!
2008 Dec. 18., 09:10
Jajj ezek a számok :D:D

Rockabilly Rebel
2008 Dec. 18., 12:55

és aki 88-ban született?
vagy akinek ez a szerencseszáma?
nekem például a 14-88 :D:D:D

Gery Holly
2009 Jan. 07., 10:56
88=Heil Hitler...
Na ez vajon honnan pattant ki? Vatdefakk az összefüggés? Szerintem valaki qrva nagy májernek gondolta magát, és kb a nyolcadik elfogyasztott (természetesen csakis német márkájú)söre után mintegy megvilágosodva rájött, hogy ez tök ugyanaz, és mivel feltehetőleg vezéregyéniség volt, a többi okostojás is átvette ezt a "rendkívül frappáns, éles elmére utaló" számhasználatot.

Tommy Friday
2009 Jan. 07., 11:04
Na ez vajon honnan pattant ki? Vatdefakk az összefüggés? Szerintem valaki qrva nagy májernek gondolta magát, és kb a nyolcadik elfogyasztott (természetesen csakis német márkájú)söre után mintegy megvilágosodva rájött, hogy ez tök ugyanaz, és mivel feltehetőleg vezéregyéniség volt, a többi okostojás is átvette ezt a "rendkívül frappáns, éles elmére utaló" számhasználatot.

Latin ábécé nyolcadik betűje a "H", majd értesítjük...

Rockin'Z
2009 Jan. 07., 11:46

Akkor is erőltetett belemagyarázás - legalábbis számomra - ez a 88-as faszság.

Mano
2009 Jan. 07., 11:46

Meg az angolé is:D
(-10) ;)

Peter
2009 Jan. 07., 14:59
Akkor is erőltetett belemagyarázás - legalábbis számomra - ez a 88-as faszság.

De még mindig nem tudom, hogy ezen a fórumon ki használja ezt?

Vikcsi
2009 Jan. 07., 15:19

Lehet, hogy vki beírta az "Épp milyen zenét hallgatsz" topikba a Rocket88-et (-10)

Mano
2009 Jan. 07., 15:28

sztem a téma elindítóján kívül ez senkinek nem tünt fel... mert mindenki leszarja, csak neki volt ez ennyire fontos...

Gery Holly
2009 Jan. 07., 23:52
jaaaaaaa..............akkor ennyi erővel a 11 az meg a ceruzaelem, bazmeg!

Peter
2009 Jan. 08., 09:39
jaaaaaaa..............akkor ennyi erővel a 11 az meg a ceruzaelem, bazmeg!

A 22 meg Blue Boy. :D

twobush
2009 Jan. 08., 09:57
A 22 meg Blue Boy. :D

A 44 meg a dínom-dánom...:D:D:D

Vikcsi
2009 Jan. 08., 10:25

:x24::x24::x24::x24:

Gery Holly
2009 Jan. 08., 11:06
Nem, a 44 az rendhagyó, mert az a 88 alapján csak egy kicsit náci.

Peter
2009 Jan. 08., 12:56

:x24: :x24: :x24:

Cilla/N!k!
2009 Jan. 08., 17:49
Van 1 ötletem, meg egy véleményem, TESSÉK :D:D:D :x24:

Alfréd
2009 Feb. 06., 12:18
Van 1 ötletem, meg egy véleményem, TESSÉK :D:D:D :x24:

:ctaps:

Cilla/N!k!
2009 Apr. 04., 22:39
Kéne a fórumra egy virtuális jukebox :D nem???

Gery Holly
2009 Apr. 20., 13:14
Kéne a fórumra egy virtuális jukebox :D nem???
Nem.

Cilla/N!k!
2009 Apr. 21., 21:41
hát jól van, :D csak egy ötlet volt... :(

Orsolyánia
2009 Apr. 27., 21:34
hát jól van, :D csak egy ötlet volt... :(

levagyoltva.:D

Rockabilly Rebel
2009 Sep. 11., 17:28
Kérlek benneteket, hogyha hozzáfűztök valamit, vagy kommentáljátok a lemezborítót, akkor ne idézzétek a forumfelületnél másfélszer szélesebb képet minden alkalommal. Elég ha odaírjátok a címbe, hogy a lemezborítóra vagy a lemezre reagáltok.

már rég kérdezni akartam:
nincs arra script vagy kód, hogy a nagy képeket automatikusan átméretezze?