PDA

View Full Version : CHARLIE HODGE The BEST Friend

Rákos Tomi
2006 Mar. 28., 20:31
A MEMPHIS MAFIA alapító tagja.

Gorilla
2006 Mar. 28., 20:59
A MEMPHIS MAFIA alapító tagja.

O nem egy zenesz. Nem tudom, mit fogunk itt rola beszelgetni, es hogy mire szolgal ez a topik. Egy opportunista volt, aki az osszes letezo modon fenyesre nyalta Elvis segget, hogy el legyen tartva. Ott vakaraszott valamit a gitaron hatul (szerintem be sem volt dugva), meg a TV specialon hangosan rasegit a rohogesre a mikrofonban Elvis szar poenjain, de mast nem nagyon csinalt. (ja meg adogadta a torulkozot, es egyszer zongorazik egy felvetelen)

Volt Magyarorszagon is egyszer a 80 as eve kozepen. Meg egy autogramom is van tole valahol, amit az Elvis klubban kaptam valakitol.

anelvisfan
2006 Mar. 29., 15:07
Azert szegeny nyugodjon bekeben!

Gorilla
2006 Mar. 29., 15:30
Azert szegeny nyugodjon bekeben!

Valoban igy van. (Egyebknet nem tudtam, hogy meghalt. Nem derul ki a topikinditasbol)

Rákos Tomi
2006 Mar. 29., 19:39
Valoban igy van. (Egyebknet nem tudtam, hogy meghalt. Nem derul ki a topikinditasbol)
Halottról jót vagy semmit, közhely de igaz.
Egyébként nyugodtan töröljétek a topicot, ezen a fórumon elég más marhaságról is szó van. Az fontosabb. köszönöm.

Gorilla
2006 Mar. 29., 20:10
Halottról jót vagy semmit, közhely de igaz.
Egyébként nyugodtan töröljétek a topicot, ezen a fórumon elég más marhaságról is szó van. Az fontosabb. köszönöm.

Irtam, hogy nem tudtam, hogy meghalt. Azt a reszt biztos elfelejtetted elolvasni.
(Ha valakinek a halala kapcsan nyitsz egy topikot, akkor azt is ird bele, mert az emberek nem fogjak tudni. Nem mindenki jolertesult ilyen temakban.)

Danyboy
2007 Nov. 21., 15:23
A vélemények.