PDA

View Full Version : Rockin' RockCats - Cats Boogie

Peter
2007 Aug. 30., 09:57
Vééérbeli rockabilly album, felülmúlta minden várakozásomat. Az dalok egytől-egyig hibátlanok, pörög az egész lemez, néha egy kis pihenés a Farmer Bop-pal, és a Tanyasi Sráccal, no meg egy kis orgona-szösszenet, amit nyilvánvalóan a Pásztorok című nagysikerű "karácsonyi sláger" ihletett. :)

A hangfelvétel nagyon tetszik, szerintem kiváló a keverés, pont annyira dübög a bőgő, amennyire kell, minden hangszert tisztán hallani.

A lemez grafikai dizájnja is bajnok!

Minden elismerésem a bandának!

Eco
2007 Aug. 30., 09:59
Szerintem is tuti lett a lemez! :p72:

parage
2007 Aug. 30., 11:06
Hiányoznak a koncerteken megszokott Laca féle "k...ommentárok"! :p61::p29:
(kicsit jófijús lett ettôl.) :D

(Egy szösszenet: a táborban vettem meg a lemezt, utána egy héttel velencén sátoroztunk és a kocsiból szólt a cd, odajött egy hölgy: - mi ez a jó zene, amit hallgattok, régen én is hungáriás voltam. Megmutattam a lemezt, lediktáltam az elérhetôségeket, szóval ha megugrott a lemezeladás, abban az én kezem is benne van! :x18: :D)

Nitus
2007 Aug. 30., 12:37
Nekem sajnos még nincs meg a lemez, de már hallottam belőle részleteket, és nagggyyyyon tetszett! :p72::ctaps:Mikor lehetne leghamarabb beszerezni belőle? Interneten rendelhető a cd?:x7:

Viki
2007 Aug. 30., 12:42
Szerintem is nagyon klasszra sikeredett ez a lemez. Pl Farmer Bop. c notaval egyszeruen nem tudok betelni !:D

Flinstone
2007 Aug. 30., 14:22
Köszi a topicot és az ekismerő szavakat!
A lemez kaBható lesz hamarosan az AMIGO-ban is! Szept.15-én meg élőben a "Laca-féle" kommentárokkal,-ogy véérbeli meg maxximélis meg fastumgél-is meghallgathatjátok az összes dalt ha már Gárdonyban nem sikerült a bemutatónk....basszameg az alezredes....:x15:

Vikcsi
2007 Aug. 30., 15:44
Én ugyen egyelőre még csak a kalózverziót hallgatom (meg fogom venni, Laca, mielőtt letörnéd a f*szomat, ahogy ígérted :D:D), de nekem is kimondottan tetszik az album. Az a két szám a favorit, mikor Laca énekel (Cats Boogie, Egész éjjel a bőgőt nyúzom). Ezeket nem tudom elégszer meghallgatni!

Viszont Vikivel ellentétben nekem pont a Farmer Bop nem tetszik annyira! (ez az egy szám van, amit át szoktam ugrani)!

másik pedro
2007 Aug. 30., 16:39
Én ugyen egyelőre még csak a kalózverziót hallgatom (meg fogom venni, Laca, mielőtt letörnéd a f*szomat, ahogy ígérted :D:D), de nekem is kimondottan tetszik az album. Az a két szám a favorit, mikor Laca énekel (Cats Boogie, Egész éjjel a bőgőt nyúzom). Ezeket nem tudom elégszer meghallgatni!

Viszont Vikivel ellentétben nekem pont a Farmer Bop nem tetszik annyira! (ez az egy szám van, amit át szoktam ugrani)!

Te tiszta hülye vagy Vikcsi!
A Farmer bop,az atyaúristen!!!!!!!!!!!!!

Ottawa
2007 Aug. 30., 16:50

Szerintem, meg a Paplak rock...
Azt voltam kénytelen millioszór meg hallgatni gárdonyba, másnaposan fetrengve, és még sokadjára sem lett unalmas. :D

Szerintem jó lett a lemez!
Gratulálok srácok!

parage
2007 Aug. 30., 17:00
na jó, ha a kedvencekrül van szó: nekem az instrumentális naggggggyyyyon bejön!!!! A gázpedál rögtön a talpamhoz ragad olyankor!!! :D

Vikcsi
2007 Aug. 30., 22:38

Lehet hogy jó, csak nekem nem tetszik :D

Attól még lehet jó! :p87:

peticash
2007 Aug. 31., 07:05
Hát szerintem is maxximális lett a lemez és Vikcsihez hasonlóan nekem is az a két szám a legjobb de a többi sem piskóta:D

Mano
2007 Aug. 31., 10:51
Sztem is maxxxximálisan jó lett a lemez, én minden számot szeretek rajta, mióta megérkezett a cd lejátszóból még nem jött ki:D
Bár jóapám, már le akarta nyúlni, további szives hallgatásra, de nem adtam, a Zetor lemezem már lenyúlta:D

Nagyon jó a lemez, köszönöm, alap 5ös!!

Vikcsi
2007 Aug. 31., 10:59
Eddig még 4-esnél rosszabb pontot nem kapott a lemez, ez is elég sokat mond szerintem!

Billy
2007 Aug. 31., 11:09
Majd fog, én még nem hallottam....:chehe::chehe::chehe:

Vikcsi
2007 Aug. 31., 11:16
Majd fog, én még nem hallottam....:chehe::chehe::chehe:

:ö20::ö20::ö11::ö11:

Nikol Puma
2007 Sep. 11., 11:37
baromira tetszik az új Rockin'Rovk Cats cd.naooon bejönn.sok puxa érte Nikol:x76:

Rockabilly Rebel
2007 Sep. 12., 15:04
Pajesznél volt szerencsém végighallgatni a lemezt.
azt kell hogy mondjam, nagyon jó lett.
hiányoznak róla a sablonok (végre), jól szól, jól összeválogatott számokkal.
ha a gorillára 5-öst dobtam, akkor erre 4-est.