View Full Version : the Hepcats
Csu-csu
2008 Mar. 14., 09:56
Csak láttam már hogy más topicocban már vólt szó róllunk, így bátorkodtam létrehozni eme topicot.
Vikcsi
2008 Mar. 14., 10:15
Csak láttam már hogy más topicocban már vólt szó róllunk, így bátorkodtam létrehozni eme topicot.
Helyes! Majd április 4-én lehet bizonyítani is :)
Peter
2008 Mar. 14., 10:33
http://kep01.fotoalbum.hu/pictures/picturepreview/2008/03-12/peti-/Viper_plakat_01_171043.jpg
Peter
2008 Mar. 14., 10:35
Írhatnál pár szót a bandáról! :cnezze:
Vikcsi
2008 Mar. 14., 10:54
Írhatnál pár szót a bandáról! :cnezze:
pl. tagok, weblap stb
Csu-csu
2008 Mar. 14., 11:05
pl. tagok, weblap stb
huh, hát. Röviden annyi hogy szoksáos trió felállás. Próbáltuk megcélózni az autentikus rockabilly irányvonalat, csak mindenkinek annyira egyedi stílusa van, hogy kicsit egy ilyen új irány vonal alakúlt ki belölle. Nagyon ledületes kis zene :)
Néha már úgy érzem játék közben hogy ez valami egészen más mint rockabilly, pedig ez az!
Röviden minden zene saját szerzemény, nem játszunk feldolgozásokat. Próbáljuk majd az emberekbe beleverni a mi kis számainkat hogy ezzel még szinesebbé tegyük már az amúgy is tarka zenei stílust.
Szóval azért így még megjegyezném mivel még új ez a formáció, így most kb 30-45 perces kis szerény műsorunk van, viszont bízunk majd benne hogy ez mindenkinek valamelyest egy felejthetetlen dolog lesz... nekünk biztos!
Misi - bőgő
Zsolti - dob
Cs-csu - ének, gitár
weblap még nincs, pedig webfejlesztő vagyok, de tudjátok ez olyan dolog hogy az autószerelőnek is rosz a kocsija :)
amúgy ha kész lesz szólok.
Dátumok a naptárban, márc31 és április4
mindenkit várunk nagy nagy szeretettel :)
Bandita
2008 Mar. 14., 11:40
huh, hát. Röviden annyi hogy szoksáos trió felállás. Próbáltuk megcélózni az autentikus rockabilly irányvonalat, csak mindenkinek annyira egyedi stílusa van, hogy kicsit egy ilyen új irány vonal alakúlt ki belölle. Nagyon ledületes kis zene :)
Néha már úgy érzem játék közben hogy ez valami egészen más mint rockabilly, pedig ez az!
Röviden minden zene saját szerzemény, nem játszunk feldolgozásokat. Próbáljuk majd az emberekbe beleverni a mi kis számainkat hogy ezzel még szinesebbé tegyük már az amúgy is tarka zenei stílust.
Szóval azért így még megjegyezném mivel még új ez a formáció, így most kb 30-45 perces kis szerény műsorunk van, viszont bízunk majd benne hogy ez mindenkinek valamelyest egy felejthetetlen dolog lesz... nekünk biztos!
Misi - bőgő
Zsolti - dob
Cs-csu - ének, gitár
weblap még nincs, pedig webfejlesztő vagyok, de tudjátok ez olyan dolog hogy az autószerelőnek is rosz a kocsija :)
amúgy ha kész lesz szólok.
Dátumok a naptárban, márc31 és április4
mindenkit várunk nagy nagy szeretettel :)
De jó… :p111::p72:én már holnap hallgathatom ezt a bandát. Ebben a megtiszteltetésben részesültem.:cworship::cworship:
Köszi.... Csu-csu:felh1::felh1:
Csu-csu
2008 Mar. 14., 12:35
De jó… :p111::p72:én már holnap hallgathatom ezt a bandát. Ebben a megtiszteltetésben részesültem.:cworship::cworship:
Remélem tetszeni is fog!
Bandita
2008 Mar. 15., 17:30
Meghallgattam a fiúkat..:p04::p04:
Fiatalok..delfin friszkó, vérbeli Rockabilly zene. K@rvajó amit csinálnak.:p04::x36::p72::m19:
Ahogy ők mondták...Jönnek mint a gyorsvonat:p04:
Csu-csu
2008 Mar. 15., 22:51
Meghallgattam a fiúkat..:p04::p04:
Fiatalok..delfin friszkó, vérbeli Rockabilly zene. K@rvajó amit csinálnak.:p04::x36::p72::m19:
Ahogy ők mondták...Jönnek mint a gyorsvonat:p04:
örülök hogy teteszett, mi köszönjuk hogy eljötetek.
Vikcsi
2008 Mar. 20., 13:00
http://www.quart.hu/cikk.php?id=2311
Rockabilly Rebel
2008 Mar. 20., 19:12
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/K5Z_wDJSQhA&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/K5Z_wDJSQhA&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
Rockawolf
2008 Mar. 20., 21:02
http://img1.tar.hu/rockawolf/size2/34014709.jpg
http://img1.tar.hu/rockawolf/size2/34014708.jpg
Csu-csu
2008 Mar. 21., 09:38
olyan durva lett hogy gyakorlatilag mindenkit sokkolni fog! :) - Szóval ezt majd március 31 és április 4-én lehet majd megtekinteni!
- srácok, köszi a videót -
Peter
2008 Mar. 21., 09:55
olyan durva lett hogy gyakorlatilag mindenkit sokkolni fog! :) - Szóval ezt majd március 31 és április 4-én lehet majd megtekinteni!
Jól szól a gitárod Ember!!! :celjen:
Csu-csu
2008 Mar. 21., 10:00
köszi!
Bandita
2008 Mar. 22., 11:45
Van még felvétel...rakjunk még fel?:p04:
Csu-csu
2008 Mar. 22., 12:42
az összes felvétel kell! :D
Gorilla
2008 Mar. 22., 13:31
Miert rakjatok ra a Road Zombies logot?
Bandita
2008 Mar. 22., 13:44
Miert rakjatok ra a Road Zombies logot?
Ami a Road Zombies keretében történik: események, interjúk, videók, arra mind felkerül a logo.
Gorilla
2008 Mar. 22., 13:55
Ami a Road Zombies keretében történik: események, interjúk, videók, arra mind felkerül a logo.
Azt hittem, ez a felvetel egy proban keszult
Csu-csu
2008 Mar. 22., 14:07
Azt hittem, ez a felvetel egy proban keszult
igen ez csak egy próba volt
Gorilla
2008 Mar. 22., 14:08
Ha valamit Te veszel fel, az mar a Road Zombies kereteben tortenik?:)
Gorilla
2008 Mar. 22., 18:06
Rockabilly Rebellel valtott PM alapjan ugy iteltem meg, hogy az esetlegesen vetlen, vagy politikailag nem erintett tagok, valamint az egyesulet altal szervezett rendezvenyek erdekeben torlom a politikai felhangu vitat, melyben valoban en hoztam elo a politikai temat.
A velemenyem azomban valtozatlan.
Rockin'Z
2008 Mar. 22., 18:09
Rockabilly Rebellel valtott PM alapjan ugy iteltem meg, hogy az esetlegesen vetlen, vagy politikailag nem erintett tagok, valamint az egyesulet altal szervezett rendezvenyek erdekeben torlom a politikai felhangu vitat, melyben valoban en hoztam elo a politikai temat.
A velemenyem azomban valtozatlan.
OFF
Nah, erre is csak azt tudom írni, hogy teljes mértékben korrekt!!!
ON
Bandita
2008 Mar. 22., 18:24
http://kep01.fotoalbum.hu/pictures/picturepreview/2008/03-12/peti-/Viper_plakat_01_171043.jpg
Helyes.... és várunk mindenkit sok szeretettel a Hepcats bulijára...A FILTER CLUB és VIPER PUB rendezvényére!!!:p04::p04:
Vikcsi
2008 Mar. 22., 18:37
Helyes.... és várunk mindenkit sok szeretettel a Hepcats bulijára...A FILTER CLUB és VIPER PUB rendezvényére!!!:p04::p04:
TE vagy a manager, Bandita? :D
Gorilla
2008 Mar. 22., 18:39
OFF
Nah, erre is csak azt tudom írni, hogy teljes mértékben korrekt!!!
ON
Tudod, hogy mindig probalok korrekt lenni. Meg akkor is, ha a hatam mogott mast gondolnak rolam, en akkor sem vagyok kepes artani senkinek, foleg olyanoknak, akik nem tehetnek semmirol.
Bandita
2008 Mar. 22., 18:41
TE vagy a manager, Bandita? :D
Bár az lennék:p04:
Märton Hellstörm
2008 Mar. 22., 18:44
hölle!
elhangzott, illetve moderálásra került jónéhány dolog, melyhez egyfelől semmi közöm, másfelől meg nem érdekel...
tényeket mondok...
a március 31-i buli saját, független, amatőr szervezés, melyre mindenkit várunk...
kezdés 20:30-kor, beugró 900 HUF, találkozunk ott!
http://a322.ac-images.myspacecdn.com/images01/102/l_854fe578c8ae8c29bdb4e6a68f23d049.jpg
http://a43.ac-images.myspacecdn.com/images01/29/l_50bd0b9a0f4d76913dccea4338f4c94a.jpg
your favourite dirty rock'n'roll buddy from the sucker side of the story,
Märton Hellstörm
[thekillingscreens]
Tudod, hogy mindig probalok korrekt lenni. Meg akkor is, ha a hatam mogott mast gondolnak rolam, en akkor sem vagyok kepes artani senkinek, foleg olyanoknak, akik nem tehetnek semmirol.
Pedig most közel jártál ahhoz, hogy ártatlanoknak is ártsál!
Mendy
2008 Mar. 22., 19:03
Kétszer töröltem ki eddig a hozzászólásomat, mert csak nagyobb vitát váltottam volna ki. Örülök, hogy végre sikerült lezárni ezt a témát /mindenki megelégedésére...../. :p99::p99::p99:
Gorilla
2008 Mar. 22., 19:11
Pedig most közel jártál ahhoz, hogy ártatlanoknak is ártsál!
Ezert toroltem a vitat, mert nem az volt a celom.
(Azert ehhez hozzateszem, hogy en RZ oldalrol hallottam olyan dolgokat vissza magamrol, amibol egy szo sem igaz. En is artatlan vagyok azokban a kerdesekben, de ezt most nem reszletezem)
Ezert toroltem a vitat, mert nem az volt a celom.
(Azert ehhez hozzateszem, hogy en RZ oldalrol hallottam olyan dolgokat vissza magamrol, amibol egy szo sem igaz. En is artatlan vagyok azokban a kerdesekben, de ezt most nem reszletezem)
Szerintem ezt le is zárhatjuk, úgy érzem pm-ben korrektül megbeszéltük álláspontunkat. Egy ilyen vita csak árthat mindannyiunknak... Nem tudom mit hallhattál RZ oldalról, én erről nem tudok, hogy "negatív" téma lettél volna az Egyesületnél.
Gorilla
2008 Mar. 22., 20:00
Szerintem ezt le is zárhatjuk, úgy érzem pm-ben korrektül megbeszéltük álláspontunkat. Egy ilyen vita csak árthat mindannyiunknak... Nem tudom mit hallhattál RZ oldalról, én erről nem tudok, hogy "negatív" téma lettél volna az Egyesületnél.
Hat hallottam csunya dolgokat. De oszinten remelem, hogy pletyka, mert nem igaz. Egyebknet valoban megbeszeltuk PM ben (en most meg irtam egyet), ugyhogy le is zarhatjuk valoban
Beszeljunk a Hepcats rol
Hat hallottam csunya dolgokat. De oszinten remelem, hogy pletyka, mert nem igaz. Egyebknet valoban megbeszeltuk PM ben (en most meg irtam egyet), ugyhogy le is zarhatjuk valoban
Beszeljunk a Hepcats rol
Elolvastam, részemről továbbra is itt a baráti jobb! (én amúgy arról amit írtál, nem hallottam)
Csucsu, elnézést kérünk a zenekartól, az itt felvert porért, sok sikert kívánunk nektek és bízom benne, hogy a Road Zombies Egyesület segítséget tud majd nyújtani abban, hogy minél többen megismerjenek Titeket!
Csu-csu
2008 Mar. 22., 20:09
Beszeljunk a Hepcats rol
:D Helyes beszéljünk a hepcatsről! :D Fikázzuk vagy dicsérjük!
Gorilla
2008 Mar. 22., 20:21
Elolvastam, részemről továbbra is itt a baráti jobb! (én amúgy arról amit írtál, nem hallottam)
Csucsu, elnézést kérünk a zenekartól, az itt felvert porért, sok sikert kívánunk nektek és bízom benne, hogy a Road Zombies Egyesület segítséget tud majd nyújtani abban, hogy minél többen megismerjenek Titeket!
reszemrol is barati jobb
Mendy
2008 Mar. 22., 23:06
Két dologra jó volt ez az egész témázás.
Egyrészt valaki felrázta ezt az unalmas szombat estét, amikor még a francos tojásokat sem illik elkezdeni festegetni, másrészt pedig még egy zenekar sem kapott ilyen publicitást. Ezek után remélhetőleg kétszer annyian lesztek rájuk kíváncsiak.
Köszönjük Gorilla:cdumcsi::cdumcsi::cdumcsi::cdumcsi::cdumcs i:
Csu-csu
2008 Mar. 24., 22:12
http://www.punkportal.hu/newslong.php?from=0&id=4353
Punker-
2008 Mar. 26., 09:32
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/K5Z_wDJSQhA&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/K5Z_wDJSQhA&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
Mint ha a házőrző bluest hallanám ebben a számban.
Vikcsi
2008 Mar. 26., 09:41
Sztem az nem lehet, mert Csu-csu nem szereti a Gunning Dogs-ot.
..ááááááááá..dehogy..a Házörzös blúz az teljesen mááááááás:
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oGxKY7mP6TM&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oGxKY7mP6TM&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
Punker-
2008 Mar. 26., 10:28
..ááááááááá..dehogy..a Házörzös blúz az teljesen mááááááás:
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oGxKY7mP6TM&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oGxKY7mP6TM&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
Abban a Fácán dobolgat!
Peter
2008 Mar. 26., 10:30
Én meg a Rumble in Brighton-t, de nem az.
Vikcsi
2008 Mar. 26., 10:42
Engem gyíkká változtatott.....de már elmúlt.
Punker-
2008 Mar. 26., 10:56
Stréj kets???!!!! Abban nem a Bardóczi dobol?!
Csu-csu
2008 Mar. 26., 11:07
Úgy látom itt hamarosan már kisebb követhetelen kavarodás van :)
Märton Hellstörm
2008 Mar. 26., 12:20
Úgy látom itt hamarosan már kisebb követhetelen kavarodás van :)
úgy a jó...
kell a műbalhé...
Csu-csu
2008 Mar. 31., 16:43
szóval ma esete koncert Filter Club az almásy és a dohány sarkán. kezdés kb 20 körül aszem :) (csak mert sokan kérdezték)
The HepCats
thekillingscreens
Digger and the Pussycats
Peter
2008 Apr. 01., 08:46
Na, hogy sikerült a debütálás?
Blue Boy
2008 Apr. 01., 12:30
Nos ..Én ugyan nem vagyok tagja a zenekarnak,de ide írom amit láttam hallottam.
Azt gondolom,jó lesz ez.a lámpa láz adott volt,a bögös srác rontott is,de szerintem ez bele fér.összeségében jó volt,a következő csak jobb lehet.
Pénteken ismétlés,meglátjuk.
Nekem tetszett,csak így tovább.
Nitus
2008 Apr. 01., 13:00
Szerintem Csu-Csu még szunyál, azért nem tud még nyilatkozni, de majd pénteken meghallgatjuk őket (is) jól!:p72::celjen: ...a Viper "Pup"-ba :D:D (így lett a naptárba beírva)
Csu-csu
2008 Apr. 01., 13:34
Szerintem Csu-Csu még szunyál, azért nem tud még nyilatkozni, de majd pénteken meghallgatjuk őket (is) jól!:p72::celjen: ...a Viper "Pup"-ba :D:D (így lett a naptárba beírva)
nem nem, nem szunyál, csak dolgozik. Most én viszont mit nyilatkozzak? Kurva jók vagyunk ennyi :) - na jó, finoman fogalmazok: mi élveztük
nagyon köszönjük a véleményeket! Pénteken találkozunk ;)
Janis
2008 Apr. 01., 14:15
nem nem, nem szunyál, csak dolgozik. Most én viszont mit nyilatkozzak? Kurva jók vagyunk ennyi :) - na jó, finoman fogalmazok: mi élveztük
nagyon köszönjük a véleményeket! Pénteken találkozunk ;)Kiváncsi lettem:ccircling Pénteken megyek és bulizok:felh1::felh1::felh1:
Erdész
2008 Apr. 01., 14:43
Aztan, ha lement a buli, jo lenne hallani illetve olvasni valami oszinte kritikat, nem csak a szokasos hatbaveregetos dumat. Azzal senki nem megy semmire. En mar csak tudom:)
Janis
2008 Apr. 01., 14:50
Aztan, ha lement a buli, jo lenne hallani illetve olvasni valami oszinte kritikat, nem csak a szokasos hatbaveregetos dumat. Azzal senki nem megy semmire. En mar csak tudom:)Vagy jót vagy semmit (a negatívat csak pm-ben), bár igaz hogy építő kritika sokat számít, de amit idáig hallottam a zenekarról biztosan nem fogok csalódni. Ba...atok oda Hepcats!
Peter
2008 Apr. 01., 15:04
Aztan, ha lement a buli, jo lenne hallani illetve olvasni valami oszinte kritikat, nem csak a szokasos hatbaveregetos dumat. Azzal senki nem megy semmire. En mar csak tudom:)
Ilyet már én is hallottam, hogy csak a "fikázás" visz előre egy zenekart, egyébként a hátbaveregetéstől csak ülnek a langyos vízben. Bizonyos szemszögből igaz, csak nem mindegy, milyen fikázásról van szó? Más egy "építő jellegű" negatív kritika egy hozzá nem értő szájából, aki annyit tud mondani összesen, hogy "szar vót", meg más az, ha egy hozzáértő el is mondja, mitől volt szar, min kellene változtani, mit kéne gyakorolni?
Janis
2008 Apr. 01., 15:07
Ilyet már én is hallottam, hogy csak a "fikázás" visz előre egy zenekart, egyébként a hátbaveregetéstől csak ülnek a langyos vízben. Bizonyos szemszögből igaz, csak nem mindegy, milyen fikázásról van szó? Más egy "építő jellegű" negatív kritika egy hozzá nem értő szájából, aki annyit tud mondani összesen, hogy "szar vót", meg más az, ha egy hozzáértő el is mondja, mitől volt szar, min kellene változtani, mit kéne gyakorolni?Erről van szó.
Ilyet már én is hallottam, hogy csak a "fikázás" visz előre egy zenekart, egyébként a hátbaveregetéstől csak ülnek a langyos vízben. Bizonyos szemszögből igaz, csak nem mindegy, milyen fikázásról van szó? Más egy "építő jellegű" negatív kritika egy hozzá nem értő szájából, aki annyit tud mondani összesen, hogy "szar vót", meg más az, ha egy hozzáértő el is mondja, mitől volt szar, min kellene változtani, mit kéne gyakorolni?
Jól beszélsz Petikém! Én igazat adok és mindenben melletted állok, sőt támogatlak és egyetértek veled! :D
Vikcsi
2008 Apr. 01., 15:20
Jól beszélsz Petikém! Én igazat adok és mindenben melletted állok, sőt támogatlak és egyetértek veled! :D
Én még sörözni is hajlandó vagyok vele!
(a "Petikém" meg IRL :D:D:D)
Nicol-e KidNEM
2008 Apr. 01., 15:22
Én még sörözni is hajlandó vagyok vele!
(a "Petikém" meg IRL :D:D:D)
nem, csak az angolt fordította le, h így becézze magyarosan...viszont a Tiéd már az...:D
Vikcsi
2008 Apr. 01., 15:24
nem, csak az angolt fordította le, h így becézze magyarosan...viszont a Tiéd már az...:D
OFF
Ez csak magyarázkodás, de nem magyarázat! :D:D
Az enyém miért az? Bizonyítsd be! :D
ON
Pénteken meglátjuk milyenek is valójában a HEPCAT-ek!
Erdész
2008 Apr. 01., 15:28
én is ilyenre gondoltam, de ugy is ismersz, nem kell magyaraznom...:)
Csu-csu
2008 Apr. 01., 15:32
én nem nyilatkozom, de itt van még egy kis vélemény amiben mi is ott vagyunk:
Quart.hu (http://quart.hu/cikk.php?id=2353)http://quart.hu/cikk.php?id=2353
Nicol-e KidNEM
2008 Apr. 01., 15:33
OFF
Ez csak magyarázkodás, de nem magyarázat! :D:D
Az enyém miért az? Bizonyítsd be! :D
ON
Pénteken meglátjuk milyenek is valójában a HEPCAT-ek!
OFF
nem kell bebizonyítanom, mert itt áll a bizonyíték....azzal, h tudattad, h IRL informáci-->ergo, személyes-->azaz a neve.....szöszke:D (na ez meg a személyeskedés!:D)
ON
Peter
2008 Apr. 01., 15:36
én is ilyenre gondoltam, de ugy is ismersz, nem kell magyaraznom...:)
Nem is neked szólt, nem tőled hallottam ezt a "fikázás viszi előre a bandát" szöveget. :)
Peter
2008 Apr. 01., 15:38
OFF
nem kell bebizonyítanom, mert itt áll a bizonyíték....azzal, h tudattad, h IRL informáci-->ergo, személyes-->azaz a neve.....szöszke:D (na ez meg a személyeskedés!:D)
ON
Nicol-e, Vikcsi!
Híres emberkre enyhébbek az IRL szabályok, olvassatok utána. :x24: :x24: :x24:
Märton Hellstörm
2008 Apr. 01., 15:47
nekem kegyetlenül bejött az egész témázás...
a szólók lehettek volan egy kicsit élesebbek... mármint kiemelve a ritmusgitárból... (mondom én, aki télleg szarul szólt, haha!)
a felkonfon még egy kis meló, aztán mehet minden más zenekar - velünk együtt - a picsába!
első koncertnek sztem teljesen rendben volt és nekem tetszett Csu-csu gitárjátéka, a számok szövegei viszont elég átlagosnak tűntek, mindenesetre sok sikert a továbbiakhoz!
az utolsóként fellépő zenekar nem volt vmi nagy szám, csörömpöltek rendesen és legalább lehetett rá wreckelni de semmi xtra
Erdész
2008 Apr. 01., 17:14
Majd megnezek valami anyagot roluk, allitolag lesz video a hetvegen. 20 eve kritizalok zenekarokat, van benne rutinom:)
Rockawolf
2008 Apr. 01., 23:54
Szerintem, kegyetlen jó volt a buli a Filter-ben! Bárki bármit mond, de ismerhettek már annyira, hogy tudjátok; szeretek bulizni! Sok sexy lány volt, és sok különböző stilusjegyet viselő ember jött össze egy helyen! Ami szerintem nagyon előremutató jelenség! +!
Külön örülök, és köszönöm, hogy a beállásoknál Csucsu odaadta Gretsch-ét és egy pörgős rockabilly erejéig együtt játszhattam HepCats tagokkal! Számomra ezzel meg is történt a partyra való ráhangolódás. :D !
Ami az Ausztrál csapatot illeti, szivesen basszeroztam volna nekik, mert jó ez a garázs rock, az én fülemnek kicsit száraz még, de a fellépésünk alatt úgy megizzadtam, hogy az utána elfogyasztott liter sörök után, ez a szárazság már fel sem tűnt! RESPECT!
Magunkról, a TheKillingScreens (Gyilkos Képernyők) nem írok. Nem akarom fényezni magunkat külön. Egyszerűen faszák voltunk, és kész :D
Olvassátok el a review-t a Quart-on! ;)
Sok sikert kivánok a HepCats-nek a pénteki és a továbbiakban eljövő bulijaikhoz ;)
Üdvözlettel: 'Dirty' Fred Rockawolf from the dirtiest side of this fuckin' world!
:p92::p72::pdrink:
Märton Hellstörm
2008 Apr. 02., 16:09
Külön örülök, és köszönöm, hogy a beállásoknál Csucsu odaadta Gretsch-ét és egy pörgős rockabilly erejéig együtt játszhattam HepCats tagokkal! Számomra ezzel meg is történt a partyra való ráhangolódás. :D !
inkább játszottál volna velük, mint velünk, mii?!
hehe...
Rockawolf
2008 Apr. 02., 20:46
LÓF@SZT!
inkább játszottál volna velük, mint velünk, mii?!
hehe...
Rockawolf
2008 Apr. 06., 23:12
LÓF@SZT!
Én szívesen játszom bárkivel, ha rock n roll-ról (blues, country,-pop,bluegrass,rockabilly,rock&-.......) van szó.
Märton Hellstörm
2008 Apr. 07., 10:49
Én szívesen játszom bárkivel, ha rock n roll-ról (blues, country,-pop,bluegrass,rockabilly,rock&-.......) van szó.
Country, Bluegrass, Blues, and Other Music For Uplifting Gormandizers?
Janis
2008 Apr. 07., 11:52
Nagyon jó!Még pár próba és profi:p72:
Märton Hellstörm
2008 Apr. 08., 07:16
http://www.myspace.com/thehepcatstrio
Yoda Surfer
2008 Apr. 08., 13:45
Április 18 Péntek Viper Room Változás
Fridays
The Hepcats
Los Tiki Torpedoes
Voodoo Allen
Belépő:1000ft
XIII Ker Váci Út 168/b
Rockabilly Rebel
2008 Apr. 09., 18:03
http://kepfeltoltes.hu/080408/lostiki_voodooallenKICSI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Csu-csu
2008 Apr. 10., 00:11
lehet hogy a két FŐ bandát nem ismerem, nem tudom milyen zenét játszanak. De ez a plakát határozottan nem tetszik! Sőt! mondjuk úgy hogy mondjuk mint Korn lemezborító ok, de szerintem nem ide. Nem szólók bele, én csak vendég leszek :)
Rockin'Z
2008 Apr. 10., 00:21
lehet hogy a két FŐ bandát nem ismerem, nem tudom milyen zenét játszanak. De ez a plakát határozottan nem tetszik! Sőt! mondjuk úgy hogy mondjuk mint Korn lemezborító ok, de szerintem nem ide. Nem szólók bele, én csak vendég leszek :)
Mivel Psychobilly zenekar a főzenekar, ezért szerintem simán belefér egy ilyen plakát.
...és különben is tessék psychobilly-t is hallgatni, és művelődni ebben a témakörben is!!! :x30: :D :pjasonchainsaw:
Barbi
2008 Apr. 10., 01:03
Nekem se tetszik! Az oké, hogy gyerekkel, kisállattal bármit el lehet adni....De ez szerintem gusztustalan.
Bandita
2008 Apr. 10., 06:42
A fő zenekar a Voodoo Allen,a műfaj stilus jegyeit hordozó plakát, szerintem megállja a helyét. De tudod ..kinek a pap és papné..:x19::D:D
Csu-csu
2008 Apr. 10., 09:55
Mivel Psychobilly zenekar a főzenekar, ezért szerintem simán belefér egy ilyen plakát.
...és különben is tessék psychobilly-t is hallgatni, és művelődni ebben a témakörben is!!! :x30: :D :pjasonchainsaw:
Elég sok psychobilly zenekart is hallgatok, viszont akkor se egy szétb@szott kisgyerek jut eszembe erről a műfalyról, lehet mert kevesett hallgattam...........
Vikcsi
2008 Apr. 10., 10:00
Elég sok psychobilly zenekart is hallgatok, viszont akkor se egy szétb@szott kisgyerek jut eszembe erről a műfalyról, lehet mert kevesett hallgattam...........
De neked már a Quakes is psycho! :D
Peter
2008 Apr. 10., 10:04
Meg a brikecc is :D:D:D
Yoda Surfer
2008 Apr. 10., 10:27
A fő zenekar és a közvetlen vendég zenekar is psychobilly-surf-rockabilly stilusjegyeket tartalmaz,ezért szerintem teljesen rendben van a plakát!
Máskor hippi virágokat és szivárványt rakunk rá!:p03:
Csu-csu
2008 Apr. 10., 10:28
Szerintem lightos, de igen az.
Yoda Surfer
2008 Apr. 10., 10:28
Ez egy zombi kisgyerek!
Vikcsi
2008 Apr. 10., 10:30
Szerintem lightos, de igen az.
Extra light! (én szeretem a Quakes-et, de sztem az nem psycho)
Yoda Surfer
2008 Apr. 10., 10:44
Extra light! (én szeretem a Quakes-et, de sztem az nem psycho)
Megmondta az énekes hogy ők hillbillyt játszanak!
ízlésbeli kérdésekről nem nyitok vitát, de az h ezt a plakátot egy korn lemezborítóhoz hasonlítod, nekem azt az üzenetet közvetíti h fogalmad sincs arról mi az a psychobilly. sztem nézz át a psychobilly lényege topikba :x19:
Vikcsi
2008 Apr. 10., 10:55
ízlésbeli kérdésekről nem nyitok vitát, de az h ezt a plakátot egy korn lemezborítóhoz hasonlítod, nekem azt az üzenetet közvetíti h fogalmad sincs arról mi az a psychobilly. sztem nézz át a psychobilly lényege topikba :x19:
Vagy kérdezd meg az epöli polgármestert! (Igaz, Iván? :D:D )
Vagy kérdezd meg az epöli polgármestert! (Igaz, Iván? :D:D )
ja, a Muszela Imi ős-psycho
nem kell h mindenkinek mindenről ugyanaz jusson az eszébe, és az se baj ha nem ezt a zenét hallgatod elsősorban, de most már viszont kíváncsi lettem: az alapján amit hallottál, mi jut eszedbe erről a műfajról?
Nitus
2008 Apr. 10., 12:23
Miért ne lenne fogalma arról, hogy mi az a psychobilly, és milyen stílusjegyei vannak, vagy egyáltalán miről szól??!! Csak azért, mert nem izgatja fel a fantáziáját egy halott, félig rohadó, zombi gyerek? (az enyémet se)
Egy páran azért gondolhatjuk így egy nyilvános fórumon, egy nyilvánosan kirakott plakátról!
Miért ne lenne fogalma arról, hogy mi az a psychobilly, és milyen stílusjegyei vannak, vagy egyáltalán miről szól??!! Csak azért, mert nem izgatja fel a fantáziáját egy halott, félig rohadó, zombi gyerek? (az enyémet se)
Egy páran azért gondolhatjuk így egy nyilvános fórumon, egy nyilvánosan kirakott plakátról!
nem emlékszem h kétségbe vontam volna bkinek a jogát h véleményt nyilvánítson bmiről is. nem is arról van szó h kinek mi tetszik, és kit mi és mi nem izgat fel - ez ízlés kérdése, amiről viszont nem vitáznék, de ezt jeleztem is. a korn-os hasonlat sztem ugyanakkor olyasfajta aránytévesztésről és a műfajra vonatkozó felületesnek tűnő ismeretekről tett tanúbizonyságot, h első meglepetésemben úgy fogalmaztam ahogy. a stílusjegyek meg h miről szól a psychobilly csak a felszín, ezt bárki pár szám meghallgatása és fotó megtekintése után leveszi, de a műfajnak nyilván nem ez a lényege. ezért is javasoltam az erről szóló topik meglátogatását
psychfon
2008 Apr. 10., 12:50
A fő zenekar és a közvetlen vendég zenekar is psychobilly-surf-rockabilly stilusjegyeket tartalmaz,ezért szerintem teljesen rendben van a plakát!
A plakát szerintem is kiváló, bár nekem talán egy kissé szolid. :x19:
Csu-csu
2008 Apr. 10., 13:49
Na ezt jól kirobantottam! :D Nem volt szándékos. Szubjektív véleményt mondtam csak. Én személy szerint utálom a psychobilly-ben az összes olyan témát amit ilyen tipikus belezős dolog. Mindig eszembe jut hogy Menson is (tudom más műfaj) csak divatból és polgárpukkasztásból csinálja ezt a műsort, amúgy álítólag tök hétköznapi ember. Viszont a rajongóiról nem minden esetben mondható mind ez el. Nekem a psychoval az össz problémám mindig a vizuálsi dolgok, szóval ezek a belezős, temetős, koporsós dolgok. Ettől fügetlenül imádom ezt a zenét, nagyon gyors pörgős zene. Régen a punk nagyon is közel állt hozzám, mivel a zenélést is ott kezdtem. valahol ez a két műfaly nagyon össze fonódott, persze ez nem baj. Szóval nekem a zenével semmi bajom, egyedűl ami zavar az a sok vér és koporsó! :D Nekem mindig ilyen nevetséges :) - De félre értés ne essen, izlések és pofonokról van szó. Nekem tetszik a feket szin, valakinek nem, és amúgy meg nem is egy szin... kb ilyen ez a dolog.
A plakát nagyon jól megtervezett, szép meg ilyesmi, csak nekem nem tetszik.
Na kb! :D
Nekem tetszik a plakát. Egy kis rothadó, genyó gyerek (mint a gyerekjáték című filmben) igazán huncut figura. Egy kis fos hiányzik a fejéről... :D
Nekem tetszik a plakát. Egy kis rothadó, genyó gyerek (mint a gyerekjáték című filmben) igazán huncut figura. Egy kis fos hiányzik a fejéről... :D
:x24: :x24: :x24:
Rockin'Z
2008 Apr. 10., 18:19
Szóval nekem a zenével semmi bajom, egyedűl ami zavar az a sok vér és koporsó! :D Nekem mindig ilyen nevetséges :) -
Nah, pont most tapintottál rá a "psychobilly lényegére"!!! Legalábbi is szerintem...:D:D:D
Peter
2008 Apr. 10., 18:25
:x24: :x24: :x24:
Peter
2008 Apr. 10., 18:25
Nah, pont most tapintottál rá a "psychobilly lényegére"!!! Legalábbi is szerintem...:D:D:D
:D:D:D:D:D:D
Szasza
2008 Apr. 10., 18:53
Nagyon joo lett a plakát! Nekem is tetszik...sztem semmi gond nincs vele hehe..hát igen..kinek a pap..kinek a papné:x78:
VoodooDoll
2008 Apr. 10., 21:22
A pap és a papné is csak akkor fogadható el, ha kiáll egy grafitceruza a szemükből, és egy forrasztópáka a végbelükből! A plakát szerintem viszont kispolgári, jobb lenne rajta egy rózsaszín cadillac! :p
Szasza
2008 Apr. 11., 07:45
A pap és a papné is csak akkor fogadható el, ha kiáll egy grafitceruza a szemükből, és egy forrasztópáka a végbelükből! A plakát szerintem viszont kispolgári, jobb lenne rajta egy rózsaszín cadillac! :p
Jóó 5let!Akkor tervezz nekünk egyet pls!Az talán nem vált ki majd ekkora nemtetszést:x78:
Märton Hellstörm
2008 Apr. 12., 19:29
bla bla bla...
(haha!)
Csu-csu
2008 Apr. 12., 22:25
Hey Mister Hellstorm
Lenne nektek egy dátumom
MSN-en majd keress
Märton Hellstörm
2008 Apr. 14., 07:04
Hey Mister Hellstorm
Lenne nektek egy dátumom
MSN-en majd keress
ne OFFoljunk...
Csu-csu
2008 Apr. 15., 13:44
kedvezményes jegyek jövőhéten szerdára a rocktogonba.
BV,HEPCATS,HAVEROK
infó PM-ben
Csu-csu
Yoda Surfer
2008 Apr. 17., 10:30
Srácok tudtok hozni holnap basszus alapot,vagy a fridays?
Csu-csu
2008 Apr. 17., 11:06
Srácok tudtok hozni holnap basszus alapot,vagy a fridays?
Sajnos mi azt most nem igazán tudunk, de pont most küldtem neked PM-et :)
Gery Holly
2008 Apr. 19., 15:20
Gyerekek!
Teljesen jó volt amit tegnap műveltetek. A kisebb foltok idővel betömődnek. Ahogy hozzáértők mondanák: "össze kell érni a zenekarnak". (Az meg a színpadon fog megtörténni, nem a próbateremben.)
Egyszóval gratulálok nektek! ( bár ez két szó, ha jobban megszámolom:) )
Märton Hellstörm
2008 Apr. 19., 16:38
jó hallani, hogy tegnap sem okoztatok csalódást...
(sajnálom, hogy nem tudtam menni, node ezt megbeszéltük már koncert előtt is...)
Csu-csu
2008 Apr. 19., 16:47
jó hallani, hogy tegnap sem okoztatok csalódást...
(sajnálom, hogy nem tudtam menni, node ezt megbeszéltük már koncert előtt is...)
Csak is a rád való tekintet miatt nem :D
Alfréd
2008 Apr. 19., 22:49
Srácok sokkal jobbak voltatok, mint az előző Viperes bulin. Azt kell mondjam, hogy teccett. Remélem még lesz sok lehetőség együtt zenélni.. :x77::ctaps::ctaps::ctaps::cidiota:
Märton Hellstörm
2008 Apr. 20., 09:43
Csak is a rád való tekintet miatt nem :D
ez a minimum amit elvárok...
Csu-csu
2008 Apr. 22., 16:12
Szerdai bulira még van két belépőm!
Blue Boy
2008 Apr. 22., 16:16
csucsu ment a pm.
Csu-csu
2008 Apr. 22., 16:24
csucsu ment a pm.
Akkor már csak egy jegy van :)
Csu-csu
2008 Apr. 23., 09:38
Rocktogon ma 20kor kezdés :(
Peter
2008 Apr. 23., 09:41
Rocktogon ma 20kor kezdés :(
És ez annyira szomorú dolog?
Csu-csu
2008 Apr. 23., 10:41
És ez annyira szomorú dolog?
igen, mert a remek szervezés miatt elméletileg 18-ra ott kell hogy legyünk, de az részemről kizárt mert 18ig dolgozok. majd utána haza kell mennem etelére és onét oktogon. szerintetek ez meg lesz 0 másodperc alatt?
Peter
2008 Apr. 23., 10:55
igen, mert a remek szervezés miatt elméletileg 18-ra ott kell hogy legyünk, de az részemről kizárt mert 18ig dolgozok. majd utána haza kell mennem etelére és onét oktogon. szerintetek ez meg lesz 0 másodperc alatt?
Úgy látom végre kell hajtanod egy hipertérugrást. :D:D:D
Märton Hellstörm
2008 Apr. 23., 11:06
senki sem mondta, hogy egyszerű biz lenne a showbiz...
Csu-csu
2008 Apr. 23., 11:29
Úgy látom végre kell hajtanod egy hipertérugrást. :D:D:D
Azért akkor is szeritnem tiszta gáz, már lassan az lesz hogy reggel oda kell menni.
Amúgy csak a helyről egy infó. megjegyzem negatív. munkatársamék ott játszottak múlt szombaton, a srác basszusgitározik egy fender bassman erősítőt akartak kihangosítani neki (nem tudom minek mondjuk, mert az is egy falat lebont az erejével) hát sikerült valami rosz kimenetet találni az erősítőn és elkussolt az egész cucc. ezt mind úgy sikerült megcsinálni hogy ha jól tudom a srác mondta a faszinak hogy ha akar hangosítani akkor tegyen elé egy kurva mikit és kész, de nem ez lett. elszállt (bízunk benne csak egy biztosíték)
Én komolyan mondom ha az én erősítömhöz hozzáér egy ilyen pancser én ... nem mondom mit csinálnék vele, mert csúnya lenne!.
Azért végeredményként, viszont ocsmány volt a hangosítás (állítólag, nem voltam ott) Szóval ehez képest hogy oda kell menni "reggel" 18:00-ra és cserébe elég gáz erősítést kapunk és örülünk hogy ha nem basszák szét semmi cuccunk... hát nem tudom. NA kb ezért volt egy kommentel feljebb egy ilyen jel :(
de azért nagyon durva jó kis bulit próbálunk csinálni mindenkinek!
Flames
2008 Apr. 23., 11:39
Egy a lényeg...jó kis buli lesz ez!
Judytrouble
2008 Apr. 23., 12:11
Egy a lényeg...jó kis buli lesz ez!
Hát nagyon reméljük:p76:, mert holnap tényleg korán kelünk....:D
Csu-csu
2008 Apr. 23., 12:15
Hát nagyon reméljük:p76:, mert holnap tényleg korán kelünk....:D
Már csak azt kell megoldanom hogy oda is érjek! :)
Märton Hellstörm
2008 Apr. 23., 14:16
Már csak azt kell megoldanom hogy oda is érjek! :)
addig majd jammel valamit a Misi meg Zsölti...
Csu-csu
2008 Apr. 23., 15:17
addig majd jammel valamit a Misi meg Zsölti...
Ott leszek, oda fuvar is megolottnak látszódik. Már csak az idővel kell versenyt futnom. De ha oda érek és a cuccomat is be tudom állítani még kezdés elött akor biztos megiszom egy Colát :)
Nekem tetszett srácok!! :ctaps::cnyes: Csak így tovább!!
zsófia főhercegné
2008 Apr. 24., 09:04
még jó, hogy lemaradtam a két zenekarról, ami érdekelt...:p90:
Csu-csu
2008 Apr. 24., 09:26
Nekem tetszett srácok!! :ctaps::cnyes: Csak így tovább!!
Köszi :) rajta vagyunk!
Jutek
2008 Apr. 24., 13:33
Gratula, nagyon jók vagytok!!! Csak sajnálatos,hogy rövid volt.. :)
Csu-csu
2008 Apr. 24., 13:40
Gratula, nagyon jók vagytok!!! Csak sajnálatos,hogy rövid volt.. :)
köszi szépen, dolgozok, jó sok számunk van még félkész állapotban amiket hamarossan majd hallhatok.
Rockin'Z
2008 Apr. 24., 16:26
köszi szépen, dolgozok, jó sok számunk van még félkész állapotban, amiket hamarossan majd hallhatok.
Miért, még Te sem hallottad őket??? :D:D:D
Bocsi de mem bírtam ki...
Csu-csu
2008 Apr. 24., 16:28
hát igen ezt elírtam, de egyszer már szeretném magam kintről is hallgatni. :)
Na madj a stúdióban hallhatom!
Csu-csu
2008 Apr. 24., 16:28
Bocsi de mem bírtam ki...
semi gond, tényleg jó poén :)
tidalwave_sideburns
2008 Apr. 24., 18:30
Jó volt a buli srácok!! Jól nyomtátok
Csu-csu
2008 May. 02., 22:44
Mindenkit nagy szeretettel várunk, reméljük nem okozunk csalódást, ha mi esetleg még se lenénk elegek akkor itt van nektek egy jó kis húzós rockabilly együtes egyenesen az USA-ból, Michiganből. Felelmetesen jó kis buli lesz ;)
egy kis ízelítő:
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xsTnBTWLAFc&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xsTnBTWLAFc&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
többi infó itt (http://rockinboard.com/calendar.php?do=getinfo&e=2055&day=2008-5-30&c=1)
Märton Hellstörm
2008 May. 05., 17:07
Mindenkit nagy szeretettel várunk, reméljük nem okozunk csalódást, ha mi esetleg még se lenénk elegek akkor itt van nektek egy jó kis húzós rockabilly együtes egyenesen az USA-ból, Michiganből. Felelmetesen jó kis buli lesz ;)
egy kis ízelítő:
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xsTnBTWLAFc&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xsTnBTWLAFc&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
többi infó itt (http://rockinboard.com/calendar.php?do=getinfo&e=2055&day=2008-5-30&c=1)
(haúúú...
imádom ezt a számot...)
pár napon belül (max 72 óra) plakát, illetve flyer is lesz a pontos információkkal!
Märton Hellstörm
2008 May. 05., 17:10
és ne feledkezzünk el a 23-i (egy héttel előtte) történésről sem...
az titok? zártkörű show? vagy már ciki velünk együtt játszani?
(ez utóbbira inkább ne válaszolj... szavak nélkül is értjük egymást! hehh...)
Csu-csu
2008 May. 05., 17:12
(haúúú...
imádom ezt a számot...)
pár napon belül (max 72 óra) plakát, illetve flyer is lesz a pontos információkkal!
majd indítok visszaszámolós dolgot :)
Märton Hellstörm
2008 May. 05., 21:36
majd indítok visszaszámolós dolgot :)
alig várom...
Märton Hellstörm
2008 May. 07., 07:54
egy kis ízelítő:
helyszínpontosítás következik...
Mediterrán Club
VI. Liszt Ferenc tér 10.
(a Mediterrán kávézó alatt, ha így jobban tetszik...)
Csu-csu
2008 May. 07., 09:58
helyszínpontosítás következik...
Mediterrán Club
VI. Liszt Ferenc tér 10.
(a Mediterrán kávézó alatt, ha így jobban tetszik...)
Mindenkitől elnézést, a naptárban is módosítom. ez már tényleg a végleges hely.
Amúgy tegnap megnéztük hogy milyen ez a hely és hát nagyon tetszett! Nagyon kényelmes és tágas, könnyű odajutni és az árak se veszélyessek a Liszt Ferenctérhez képest.
Bárkinek bármi egyéb kérdése van... akkor kérdezzen
Peter
2008 May. 07., 10:01
Mindenkitől elnézést, a naptárban is módosítom. ez már tényleg a végleges hely.
Amúgy tegnap megnéztük hogy milyen ez a hely és hát nagyon tetszett! Nagyon kényelmes és tágas, könnyű odajutni és az árak se veszélyessek a Liszt Ferenctérhez képest.
Bárkinek bármi egyéb kérdése van... akkor kérdezzen
Ez milyen buli?
Csu-csu
2008 May. 07., 10:29
Ez milyen buli?
Jó buli! :) Al and the Black Cats európai túrnéjának budapesti állomása, és mi a marciékkal játszunk velük. Helyet csak itt tudtunk szerezni, viszont meglátjátok hogy retentő jó hely!
Märton Hellstörm
2008 May. 12., 22:35
addig is...
http://a85.ac-images.myspacecdn.com/images01/30/l_1566b69094cf39b91db9ed0c6bd0760c.jpg
Csu-csu
2008 May. 13., 09:46
addig is...
http://a85.ac-images.myspacecdn.com/images01/30/l_1566b69094cf39b91db9ed0c6bd0760c.jpg
Jó plakát, Marci majd jól meghálálom valamikor... :)
Märton Hellstörm
2008 May. 13., 23:11
Jó plakát, Marci majd jól meghálálom valamikor... :)
például játszatok 23-án a csöves Fendereden?
:ö29:
Csu-csu
2008 May. 14., 00:17
például játszatok 23-án a csöves Fendereden?
:ö29:
Megsértődök ha nem így tennél! :)
Csu-csu
2008 May. 15., 13:57
Egy kis érdekes adalék:
Al and the black Cats tagok:
TONY "TOMCAT" COZZAGLIO
Age 21
Guitar & Vocals
HUGH "Hi Fli McFly"
SKIFFINGTON Age 21
Stand Up Drums & Vocals
SGT. ERIC "The White Trash
Charley Mingus" SOULES
Age 23 Upright Bass,
Electric Bass & Lead Vocals
Számomra nagyon érdekes hogy ilyen fiatalok, totál meglepődtem rajta. Főként a bőgős srácon. Őt sokkal idősebbnek néztem. végülis mindegy, nem ez számit
Peter
2008 May. 15., 14:06
Mi az a roll'a'billy?
Csu-csu
2008 May. 15., 14:11
Mi az a roll'a'billy?
Semmi, csak úgy jött. Marciék zenéje és a miénk összemosva egy jóképeségű Hajdu mosógéppel :)
Peter
2008 May. 15., 14:15
Semmi, csak úgy jött. Marciék zenéje és a miénk összemosva egy jóképeségű Hajdu mosógéppel :)
Aha!
Märton Hellstörm
2008 May. 19., 09:47
a rock'n'roll-ról, meg a rockabilly-től nekem is mindig moshatnékom van... meg portörölhetnékem... meg mosogathatnékom...
(ez hogy jutott eszedbe?!)
Csu-csu
2008 May. 19., 09:49
a rock'n'roll-ról, meg a rockabilly-től nekem is mindig moshatnékom van... meg portörölhetnékem... meg mosogathatnékom...
(ez hogy jutott eszedbe?!)
akkor ott a lehetőség 23. az amigóban szabad a parketett tisztogatni! :)
Csu-csu
2008 May. 19., 10:19
Egy kis játék nektek csak most:
http://zenemagazin.com/
Rock And Roll Pannika
2008 May. 20., 10:44
Egy kis játék nektek csak most:
http://zenemagazin.com/
próba szerencse!én megpróbáltam..majd meglátjuk Fortuna keze kedvez-e nekem:D:x42:
Märton Hellstörm
2008 May. 20., 11:19
próba szerencse!én megpróbáltam..majd meglátjuk Fortuna keze kedvez-e nekem:D:x42:
kemény a kérdés...
de nagyon fogunk drukkolni!
Rock And Roll Pannika
2008 May. 20., 11:22
kemény a kérdés...
de nagyon fogunk drukkolni!
szemüvegem van,de remélem jól láttam a színt :)
Märton Hellstörm
2008 May. 20., 11:30
szemüvegem van,de remélem jól láttam a színt :)
bízzunk benne...
elég ritka színek - szóval van, aki a nevüket sem ismeri - de hát egy ilyen volumenű megmozdulással kapcsolatban mégsem lehet valami egyszerű kérdéssel kiszúrni az emberek szemét...
Rock And Roll Pannika
2008 May. 20., 12:43
lehet rossz lesz a válaszom :D
Csu-csu
2008 May. 20., 12:54
lehet rossz lesz a válaszom :D
had sugjak! :) Én tudom a választ! :DDD
Rock And Roll Pannika
2008 May. 20., 13:23
had sugjak! :) Én tudom a választ! :DDD
azt gondoltam:D..csak nemtudom hogy egy vagy két színű...mert én sztem csak egy színt írtam :D
Märton Hellstörm
2008 May. 20., 14:10
azt gondoltam:D..csak nemtudom hogy egy vagy két színű...mert én sztem csak egy színt írtam :D
el fogják fogadni szerintem...
http://a462.ac-images.myspacecdn.com/images01/82/l_8b31a670912c3b1a0a38aada7950603d.jpg
Rock And Roll Pannika
2008 May. 20., 14:12
majd meglátjuk... :D:p21:
Csu-csu
2008 May. 20., 14:25
http://a21.ac-images.myspacecdn.com/images01/118/l_bbb89d73f59c597f9bf0870f5d75d0fc.jpg
És lassan közeledik a dátum!
Alfréd
2008 May. 20., 14:54
szép ez a plakát.
Csu-csu
2008 May. 20., 15:45
szép ez a plakát.
Én is már körbe dicsértem a Marcit ez ügyben is.
Igérem nem csak a plaját lesz szép, hanem a hely is és a koncert is!
Märton Hellstörm
2008 May. 20., 22:23
szép ez a plakát.
az elismerés inkább a barátnőmet, illetve a cadillac-et illeti, de azért kösz!
Csu-csu
2008 May. 21., 11:12
The HepCats és a thekillingscreens az Amigóban. (http://rockinboard.com/calendar.php?do=getinfo&e=2071&day=2008-5-23&c=1) A zenemazin (http://zenemagazin.com/) oldalán nyerhettek jegyet a koncertre. Retentő nehéz kérdést kell csak megválalszolnotok! :)
http://zenemagazin.com/wp-content/uploads/2008/05/the-hepcats-thekillingscreens.jpg
Märton Hellstörm
2008 May. 21., 13:35
The HepCats és a thekillingscreens az Amigóban. (http://rockinboard.com/calendar.php?do=getinfo&e=2071&day=2008-5-23&c=1) A zenemagazin (http://zenemagazin.com/) oldalán nyerhettek jegyet a koncertre. Rettentő nehéz kérdést kell csak megválalszolnotok! :)
http://zenemagazin.com/wp-content/uploads/2008/05/the-hepcats-thekillingscreens.jpg
még holnap 16h-ig lehet játszani...
Märton Hellstörm
2008 May. 22., 10:08
The HepCats és a thekillingscreens az Amigóban. (http://rockinboard.com/calendar.php?do=getinfo&e=2071&day=2008-5-23&c=1) A zenemazin (http://zenemagazin.com/) oldalán nyerhettek jegyet a koncertre. Retentő nehéz kérdést kell csak megválalszolnotok! :)
linkek...
mysapce...
a flyeren...
most vette észre valaki!
fück!
Csu-csu
2008 May. 22., 10:24
linkek...
mysapce...
a flyeren...
most vette észre valaki!
fück!
VÉGRE!!!! Nem csak én írok helytelenűűűűűlllll!!!! :))))) Viszanyalt a fagyi! :)
- bocs Marci, de nem tudtam kihagyni) :D
VÉGRE!!!! Nem csak én írok helytelenűűűűűlllll!!!! :))))) Viszanyalt a fagyi! :)
- bocs Marci, de nem tudtam kihagyni) :D
A visszanyalt az kétes! :D:D:D
Csu-csu
2008 May. 22., 10:34
Hogy a fene! :) még ezt is elrontottam?
Märton Hellstörm
2008 May. 22., 10:35
biztos direkt csinálta!
haha...
Csu-csu
2008 May. 23., 11:34
helyesírás ide vagy oda. Ma este Amigó thekillingscreens and The Hepcats, és még nagyon sok jó zene.
Märton Hellstörm
2008 May. 23., 11:48
The HepCats és a thekillingscreens az Amigóban. (http://rockinboard.com/calendar.php?do=getinfo&e=2071&day=2008-5-23&c=1) A zenemagazin (http://zenemagazin.com/) oldalán nyerhettek jegyet a koncertre. Rettentő nehéz kérdést kell csak megválalszolnotok! :)
most jött az info...
megvannak a jegyek nyertesei...
Novák Krisztián
Kiss Veronika
Csu-csu
2008 May. 23., 16:08
most jött az info...
megvannak a jegyek nyertesei...
Novák Krisztián
Kiss Veronika
A helyszinen átvehető (ez lemaradt)
nokri
2008 May. 25., 13:47
Nagyon jók voltatok Csu-csu!!!! Igazi Rockabily
Csu-csu
2008 May. 25., 19:11
Nagyon jók voltatok Csu-csu!!!! Igazi Rockabily
Köszi Nokri, örülünk hogy eljöttél és hogy tetszettek a koncertek. Sajnálom hogy nem nagyon tudtunk beszélgetni. majd legközelebb!
Nicol-e KidNEM
2008 May. 25., 19:55
Igazi Rockabily
Az milyen? Afas szamla is van rola?
Szasza
2008 May. 25., 20:07
:x24::x24:
Alfréd
2008 May. 25., 21:27
Ha nem is rakkabilly, de fasza. Nekem teccik. :p14:
Märton Hellstörm
2008 May. 25., 22:16
még szép!
úgy ADÓZNAK(!) a műfaj nagyjai előtt, hogy közben szép lassan kialakul egy olyan egyéni hangvétel - hangzás, aminek jónéhány hazai előadó a híján van...
Nicol-e KidNEM
2008 May. 26., 08:06
híján van...
na, ebben egyetertunk....csak nalam masban
Csu-csu
2008 May. 26., 10:33
http://planetz.hu/cikk_item.php?id=1134
http://zenemagazin.com/index.php/2008/05/26/al-and-the-black-cats-%e2%80%93-majus-30-budapest-mediterran-club/
http://antropos.hu/ajanlolista.php?&page=2
Zsölti
2008 May. 27., 15:18
na, ebben egyetertunk....csak nalam masban
na nálad miben? tényleg érdekel hátha valami okosat mondassz...
ursulina
2008 May. 27., 15:27
Sziasztok!Segitsetek!Jövő héten vizsgázok...és eluszott a klasszikus férfi modellem:p02:
Nagyon hálás lennék,ha valaki segiteni!Akár fizetek is.Tel:0630-849-64-16
Sziasztok!Segitsetek!Jövő héten vizsgázok...és eluszott a klasszikus férfi modellem:p02:
Én egy klasszikus férfi vagyok! Mennyit fizetsz? :D:D:D
Skizo
2008 May. 27., 15:38
Én egy klasszikus férfi vagyok! Mennyit fizetsz? :D:D:D
Úgy vállalkozol rá, hogy azt sem tudod, miből vizsgázik? A legbátrabb vagy Te a klasszikusok közt. :D
Úgy vállalkozol rá, hogy azt sem tudod, miből vizsgázik? A legbátrabb vagy Te a klasszikusok közt. :D
Már írta az Amigo topicban! Angolossá akar varázsolni! :D Csak tudnám mi köze ennek a Hepcatshez? Lehet, hogy Ők egy angol banda? :D
Csu-csu
2008 May. 27., 15:42
Végülis nem igazán a topichoz kapcsolódik, de segítségként azért Misi-t keresd meg. Biztos segít ha ráér. Szokott hajmodelkedni
Märton Hellstörm
2008 May. 27., 15:58
Már írta az Amigo topicban! Angolossá akar varázsolni! :D Csak tudnám mi köze ennek a Hepcatshez? Lehet, hogy Ők egy angol banda? :D
a műfaj maga jellegezetesen angolszász...
Akkor levonva a konzekvenciát, Csu-csuék angolszászok! :D
Csu-csu
2008 May. 27., 16:26
Akkor levonva a konzekvenciát, Csu-csuék angolszászok! :D
:) azok még ugyse voltunk :) pedig már minden féle jelzőt kaptunk már :)
Zsölti
2008 May. 27., 17:19
:) azok még ugyse voltunk :) pedig már minden féle jelzőt kaptunk már :)
legalább ebbe nem vagyunk "híján"...:)
Szasza
2008 May. 27., 17:43
Végülis nem igazán a topichoz kapcsolódik, de segítségként azért Misi-t keresd meg. Biztos segít ha ráér. Szokott hajmodelkedni
:p48::p48::x24::x24::x24::x24:
Tom Alien
2008 May. 27., 18:45
Melyik?
Melyik?
Csakis a Hindenburg, vagy a Hepcats lehet. :D
Märton Hellstörm
2008 May. 27., 22:08
Melyik?
mondjuk a rockabilly?
Nicol-e KidNEM
2008 May. 27., 22:18
mondjuk a rockabilly?
:x24: :x24:
Kishús
2008 May. 27., 22:58
Végülis ha nagyon akarunk, párhuzamot tudunk vonni =:D
Csu-csu
2008 May. 29., 10:47
sokan nem jelezték hogy nem tudják hogy hol van a Club Mediterán, ahol a holnap esti koncert lesz. Igen valóban nem egy megszokott hely ilyen fellépőkre, de garantálom hogy senki nem fog csalódni a helyben és a szervezésben sem.
Nos a helyszin Liszt Ferenc tér 10. Itt van a Mediterán Club. Csatolok nektek egy kis térképet is.
Club Mediteran - Google map (http://maps.google.com/maps?f=q&hl=hu&geocode=&q=Budapest,+Liszt+ferenc+t%C3%A9r+10&sll=47.504475,19.062889&sspn=0.0069,0.020084&ie=UTF8&ll=47.503823,19.066172&spn=0.0069,0.020084&z=16&iwloc=addr)
Yoda Surfer
2008 May. 29., 16:30
Mellszőr modellkedni nem szokott?:p48:
Märton Hellstörm
2008 May. 29., 16:45
szeretnéd belefúrni az arcod, mi?!
Csu-csu
2008 May. 29., 18:21
szeretnéd belefúrni az arcod, mi?!
Végülis nem számít OFF nak mert a Misről van szó. De stoppoljuk már a témát pls! :D
És nem lesz szőrbemutató holnap :D
Szasza
2008 May. 29., 20:20
sokan nem jelezték hogy nem tudják hogy hol van a Club Mediterán, ahol a holnap esti koncert lesz. Igen valóban nem egy megszokott hely ilyen fellépőkre, de garantálom hogy senki nem fog csalódni a helyben és a szervezésben sem.
Nos a helyszin Liszt Ferenc tér 10. Itt van a Mediterán Club. Csatolok nektek egy kis térképet is.
Club Mediteran - Google map (http://maps.google.com/maps?f=q&hl=hu&geocode=&q=Budapest,+Liszt+ferenc+t%C3%A9r+10&sll=47.504475,19.062889&sspn=0.0069,0.020084&ie=UTF8&ll=47.503823,19.066172&spn=0.0069,0.020084&z=16&iwloc=addr)
A Mediterrán egy jóó kis diszkós hely állítólag.....:D:D:D:x24:
Szasza
2008 May. 29., 20:21
:p48::x24::x24::x24::x24::x24:
Csu-csu
2008 May. 29., 20:47
Lehet hogy te akkor ezek szerint sokkal jobban ismered "állítólag". viszont tényleg jó kis hely, remek akusztikája lehet, tágas, jól elrendezett. Szeritem jól be fogjuk tudni hangosítani és nagyon reméljük hogy egy jó kis buli lesz.
Most hogy diszkós hely? Hát nem tudom, lehet hogy régen láttam már diszkót, de ez nagyon nem az. ez egy Club a város egyik legszebb helyén. Amúgy meg ha még is neked van igazad, szerintem nincs ebben semmi rosz.
Jól hangosítható, tágas, szép, jó helyen.
Viszont igérem, beszámolót írok majd hogy milyen volt.
Szasza
2008 May. 29., 20:58
Lehet hogy te akkor ezek szerint sokkal jobban ismered "állítólag". viszont tényleg jó kis hely, remek akusztikája lehet, tágas, jól elrendezett. Szeritem jól be fogjuk tudni hangosítani és nagyon reméljük hogy egy jó kis buli lesz.
Most hogy diszkós hely? Hát nem tudom, lehet hogy régen láttam már diszkót, de ez nagyon nem az. ez egy Club a város egyik legszebb helyén. Amúgy meg ha még is neked van igazad, szerintem nincs ebben semmi rosz.
Jól hangosítható, tágas, szép, jó helyen.
Viszont igérem, beszámolót írok majd hogy milyen volt.
Ohh jahj.Tudom,nem kell bemutatnod,láttam már belülről a helyet és kb eddig mindenkitől azt hallottam vissza,hogy ott ált. discozenére vagy hip-hop-ra tolják az emberek....mind1.te biztos jobban tudod...:x24: Ezért volt furcsa,hogy pont ott léptek fel....szerintem pöppet félreértelmezted szerény beírásomat..semmi rosszindulat nem volt benne..csupán egy megállapítás,de nem probléma...beszámolót? hehe várjuk:psycho::x24::x36: sok sikert!
Csu-csu
2008 May. 29., 21:09
Ohh jahj.Tudom,nem kell bemutatnod,láttam már belülről a helyet és kb eddig mindenkitől azt hallottam vissza,hogy ott ált. discozenére vagy hip-hop-ra tolják az emberek....mind1.te biztos jobban tudod...:x24: Ezért volt furcsa,hogy pont ott léptek fel....szerintem pöppet félreértelmezted szerény beírásomat..semmi rosszindulat nem volt benne..csupán egy megállapítás,de nem probléma...beszámolót? hehe várjuk:psycho::x24::x36: sok sikert!
Szerintem a gúnyos kiröhögést szerintem te kezdted és ebben a hozzászólásodban meg folytatad. Most komolyan, tényleg azt hiszed hogy ezzel te sokkal 'nagyobb' lettél? Szerintem inkáb gondolkozz el mindig azon amit teszel, írsz. Lehet hogy ezzel másokat megbántasz, mondjuk mint engem, vagy azokat a lelkes srácokat akik ezt a bulit megszervezték!
Kizártnak tartom hogy neked olyan nagy zenei tapasztalatod legyen hogy megitélj bármit is, helyet, zenekart stb. Jobban tennéd ha mielött ilyen beírásokat írsz elgondolkoznál azon hogy mekkora nagy munka volt nekünk ezt megszervezni!!! A menő és szoba került helyek egyike se volt elérhető számunkra, mert mindenhol van aznap este fellépő együttes vagy buli. Szóval gyakorlatilag itt van egy amerikai nagyon lelkes rockabilly banda, és velük szenbe ott vagyunk mi a thekillingscreens-el. Próbáltunk minden tölük telhetőt elintézni hogy szinvonalas helyre vihessük a srácokat, rengeteget próbáltunk hogy a Magyar zenészekről is jó véleményük legyen, és hogy amit itt sokan már felépítettek ne hadjuk elveszni!
Igen lehet hogy disco, tényleg nem tudom, de tudod nem is érdekel hogy te erről mit gondolsz.
Tudod a legsértőbb a dologban hogy így nevetsz a dolgon, pedig ha tudnád kérdezz meg akárkit hogy milyen nehéz ezt így megszervezni, rengeteg pénz és utána járással jár, el se hinnéd hogy mennyi!!!
így utólag viszont ennek ellenére még is bocsánatot kérek tölled hogy ha véletlen egy kicsit túl reagáltam a válaszom, de sajnos tényleg izgulunk hogy jó műsort csináljunk mondjuk NEKED meg mindenki másnak, mert vicces de ezt nektek csináljuk!
Részemről nincs harag, köszönöm az együtesek és a szervezők nevében a jókívánságod. A beszámolót meg igérem elkészítem!
Alfréd
2008 May. 29., 21:19
Ha minden jólmegy, én ott leszek. Remélem megtartod a szavad Csu-csu és télleg egy fasza bulit csináltok. :p14:
De szerintem ezzel nem lesz gond.
Én fogom hitelesíteni a beszámolót. :st
Csu-csu
2008 May. 29., 21:23
Ha minden jólmegy, én ott leszek. Remélem megtartod a szavad Csu-csu és télleg egy fasza bulit csináltok. :p14:
De szerintem ezzel nem lesz gond.
Én fogom hitelesíteni a beszámolót. :st
Igérem mindent megteszünk érte! :)
OFF
Alfréd, msn-címed megadod? mert lenne egy két kérdésem a szombati dologgal kapcsolatban
/OFF
Szasza
2008 May. 29., 21:51
Szerintem a gúnyos kiröhögést szerintem te kezdted és ebben a hozzászólásodban meg folytatad. Most komolyan, tényleg azt hiszed hogy ezzel te sokkal 'nagyobb' lettél? Szerintem inkáb gondolkozz el mindig azon amit teszel, írsz. Lehet hogy ezzel másokat megbántasz, mondjuk mint engem, vagy azokat a lelkes srácokat akik ezt a bulit megszervezték!
Kizártnak tartom hogy neked olyan nagy zenei tapasztalatod legyen hogy megitélj bármit is, helyet, zenekart stb. Jobban tennéd ha mielött ilyen beírásokat írsz elgondolkoznál azon hogy mekkora nagy munka volt nekünk ezt megszervezni!!! A menő és szoba került helyek egyike se volt elérhető számunkra, mert mindenhol van aznap este fellépő együttes vagy buli. Szóval gyakorlatilag itt van egy amerikai nagyon lelkes rockabilly banda, és velük szenbe ott vagyunk mi a thekillingscreens-el. Próbáltunk minden tölük telhetőt elintézni hogy szinvonalas helyre vihessük a srácokat, rengeteget próbáltunk hogy a Magyar zenészekről is jó véleményük legyen, és hogy amit itt sokan már felépítettek ne hadjuk elveszni!
Igen lehet hogy disco, tényleg nem tudom, de tudod nem is érdekel hogy te erről mit gondolsz.
Tudod a legsértőbb a dologban hogy így nevetsz a dolgon, pedig ha tudnád kérdezz meg akárkit hogy milyen nehéz ezt így megszervezni, rengeteg pénz és utána járással jár, el se hinnéd hogy mennyi!!!
így utólag viszont ennek ellenére még is bocsánatot kérek tölled hogy ha véletlen egy kicsit túl reagáltam a válaszom, de sajnos tényleg izgulunk hogy jó műsort csináljunk mondjuk NEKED meg mindenki másnak, mert vicces de ezt nektek csináljuk!
Részemről nincs harag, köszönöm az együtesek és a szervezők nevében a jókívánságod. A beszámolót meg igérem elkészítem!
oooohh elnézést kérek,hogy vérig sértettelek. kicsit kontrasztos a leveled.mind1..nem tudom miért kell ekkora rongyrázást csinálni ebből az egészből..túlragozod...ennyi.Ne haragudj,de szerintem ugyanúgy jogom van véleményt nyilvánítani,legyen az pozitív,vagy negatív,ahogyan neked,vagy bárki másnak. Ettől senki nem lesz kevesebb vagy több! Vagy esetleg "nagyobb" ahogy te fogalmaztál... nekem pont nem te fogod megmondani ,hogy mikor mit tegyek..a zenei tapasztalatomról fogalmad sincs,úgyh. most /fordított esetben/ te se ítélkezz felettem!ennyi. Jah és nincs szükségem a tanácsaidra,mert én úgy érzem,hogy semmivel sem vagy több nálam,jah és kb nem is ismerjük egymást..de azért,hogy ne lógjak ki a sorból: még1x elnézést kérek..jah és PEACE
Tom Alien
2008 May. 29., 21:59
Pfff:clama:
Csu-csu
2008 May. 29., 22:01
oooohh elnézést kérek,hogy vérig sértettelek. kicsit kontrasztos a leveled.mind1..nem tudom miért kell ekkora rongyrázást csinálni ebből az egészből..túlragozod...ennyi.Ne haragudj,de szerintem ugyanúgy jogom van véleményt nyilvánítani,legyen az pozitív,vagy negatív,ahogyan neked,vagy bárki másnak. Ettől senki nem lesz kevesebb vagy több! Vagy esetleg "nagyobb" ahogy te fogalmaztál... nekem pont nem te fogod megmondani ,hogy mikor mit tegyek..a zenei tapasztalatomról fogalmad sincs,úgyh. most /fordított esetben/ te se ítélkezz felettem!ennyi. Jah és nincs szükségem a tanácsaidra,mert én úgy érzem,hogy semmivel sem vagy több nálam,jah és kb nem is ismerjük egymást..de azért,hogy ne lógjak ki a sorból: még1x elnézést kérek..jah és PEACE
OK, túlreagáltam, bocsánat. és részemről is béke.
Märton Hellstörm
2008 May. 29., 22:44
bla bla bla...
Pfff:clama:
Azért bevallhatod, ez komolyabb ügy mint a hotrod kecske! :D:D:D
Märton Hellstörm
2008 May. 29., 23:15
volt eddig! haha...
Gorilla
2008 May. 30., 01:50
mindenkitől azt hallottam vissza,hogy ott ált. discozenére vagy hip-hop-ra tolják az emberek
Nagyon jol teszik. Jo zenek azok. Azokat sem konnyebb jatszani, mint rockabillyt, sot szerintem gyakran meg nehezebb is. Aki lebecsuli ezenet a zeneket (csak mert sokan szeretik), annak meglehetosen korlatolt a zenei gondolatvilaga.
Alfréd
2008 May. 30., 04:18
Metronom hííján, én szintiről tolom magamnak a beat-et. Hát a hip-hop az néha kifog rajtam. :p61:
Szasza
2008 May. 30., 06:27
Nagyon jol teszik. Jo zenek azok. Azokat sem konnyebb jatszani, mint rockabillyt, sot szerintem gyakran meg nehezebb is. Aki lebecsuli ezenet a zeneket (csak mert sokan szeretik), annak meglehetosen korlatolt a zenei gondolatvilaga.
Igen,nekem is ugyanez a véleményem.
Csu-csu
2008 May. 30., 09:59
volt eddig! haha...
"We're gonna rock this town, we're gonna rip this place apart"
Ati Edge
2008 May. 30., 11:01
MA ESTE!!!!! Ne felejtse el senki!!!!!!
http://a21.ac-images.myspacecdn.com/images01/118/l_bbb89d73f59c597f9bf0870f5d75d0fc.jpg
Ati Edge
2008 May. 31., 12:36
Először láttam tegnap a bandát és nagyon tetszett.
Ígéretes csapat!
Kicsit összerázódnak még, aztán nagyon f@sza lesz!
Csu-csu
2008 May. 31., 14:14
Először láttam tegnap a bandát és nagyon tetszett.
Ígéretes csapat!
Köszi Ati a véleményed és örülök hogy lejöttél és megismerhetelek végre téged is.
amúgy basszus el se hiszed tudod miért volt kicsit fura hangja a gitáromnak? el volt állítva a kompreszorom :S :D na de mindegy
Märton Hellstörm
2008 Jun. 01., 23:38
ebben én is egészen biztos vagyok...
(és az első sorból fogom nézni mindezt...)
((csak akkor nem találtok majd ott, amikor épp a szardobálókat taposom el a hátsó sorban...))
haha!
Tulupulu
2008 Jun. 02., 09:13
Jók voltatok srácok!
Haverjaimmal végig nyomtuk elől.
Csu-csu
2008 Jun. 02., 10:07
Jók voltatok srácok!
Haverjaimmal végig nyomtuk elől.
:) Köszönjük szépen - titkot árulok el, hamarossan otthon is hallgathatjátok a HepCats zenéket ;)
((csak akkor nem találtok majd ott, amikor épp a szardobálókat taposom el a hátsó sorban...))
haha!
Ajánlom figyelmedbe a VPS topicot, ott már egyszer tarolt ez a sítlus...
Mert aki negatív kritikával illet egy produkciót, azt mindjárt el kell taposni, ez ám a hozzáállás!!! Gratulálok!
Csu-csu
2008 Jun. 03., 22:29
Mert aki negatív kritikával illet egy produkciót, azt mindjárt el kell taposni, ez ám a hozzáállás!!! Gratulálok!
Marci nem a negatív kritikára írta ezt, hanem azokra akik esetleg úgy állnak az együtesekhez, hogy már alapból nem érdekli sőt anélkül hogy hallota volna őket, utálják...
Csu-csu
2008 Jul. 10., 10:04
Nos, a The HepCats zenekar, tegnap sikeresen felvette élete első demo felvételét. Hallgassátok: http://www.myspace.com/thehepcatstrio
Rengeteg segítséget köszönöm Csészinek, Zsoltinak, Misnek, Ancsynak, és nem utolsó sorban Marcinak
Märton Hellstörm
2008 Jul. 10., 10:41
ezúton köszönöm a gratulációt!
Csu-csu
2008 Jul. 10., 13:47
ezúton köszönöm a gratulációt!
húúú még mindig beteg vagyok a tegnapi "ünneplés" miatt :)
Märton Hellstörm
2008 Jul. 11., 09:41
húúú még mindig beteg vagyok a tegnapi "ünneplés" miatt :)
mi tegnap este is folytattuk Zölivel az ünneplést...
hehe...
Nos, a The HepCats zenekar, tegnap sikeresen felvette élete első demo felvételét. Hallgassátok: http://www.myspace.com/thehepcatstrio
Rengeteg segítséget köszönöm Csészinek, Zsoltinak, Misnek, Ancsynak, és nem utolsó sorban Marcinak
Gratula, elégé "FAT" a hangzás. Tetszik.
Csu-csu
2008 Jul. 11., 10:29
Gratula, elégé "FAT" a hangzás. Tetszik.
Sok esetben ez a remek hangtechnikus munkáját dicséri. Közvetítem majd neki a gratulációkat. - amúgy egy élmény volt látni ahogy dolgozott a srác. Én is számítógépen dolgozok már ezer éve, de még soha nem láttam senkit ilyen gyorsan dolgozni.
Ati Edge
2008 Jul. 11., 11:52
Meghallgattam párszor és nekem tetszik a DEMÓ!!!! Főleg a No Rockin' Shoes ;) A gitárhangzás szerintem nagyon jó lett, de a többi hangszer sem szól rosszul. Arra a célra is teljesen jó, hogy az ember hallja, hogy hol és mit kell másképp legközelebb. Kicsit csiszolódik még és jobban összeérik, aztán az első albumon remélem, hogy viszont hallom ezeket a számokat!!!! Gratulálok!
Märton Hellstörm
2008 Jul. 11., 13:26
Meghallgattam párszor és nekem tetszik a DEMÓ!!!! Főleg a No Rockin' Shoes ;) A gitárhangzás szerintem nagyon jó lett, de a többi hangszer sem szól rosszul. Arra a célra is teljesen jó, hogy az ember hallja, hogy hol és mit kell másképp legközelebb. Kicsit csiszolódik még és jobban összeérik, aztán az első albumon remélem, hogy viszont hallom ezeket a számokat!!!! Gratulálok!
nekem is a No Rockin' Shoes a favoritom a demóról...
Csu-csu
2008 Jul. 11., 13:44
nekem is a No Rockin' Shoes a favoritom a demóról...
:) és már vannak emberkék, akiknek már "kedvence" is van :DD haha
Alfréd
2008 Jul. 15., 05:30
És mikor lesz koncert? Én már mennék.
Tőletek valaki jön szombaton Viper-be?:x39:
Csu-csu
2008 Jul. 15., 09:30
És mikor lesz koncert? Én már mennék.
Tőletek valaki jön szombaton Viper-be?:x39:
Sajnos még nem tudom, a legközelebbi fix dátum az a Fullspeed. Egyenlőre a pénteki full speed jamm dolog lehet hogy nem fog összejönni.
Csu-csu
2008 Jul. 18., 14:31
Sajnos még nem tudom, a legközelebbi fix dátum az a Fullspeed. Egyenlőre a pénteki full speed jamm dolog lehet hogy nem fog összejönni.
sajnos most már egész biztos hogy a Full Speed promót kihadjuk, jó szórakozást hozzá mindenkinek!!!
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.