View Full Version : Mosogatás!
Cilla/N!k!
2009 Jul. 20., 18:26
Írjátok le nekem, hogy lehet a leggyorsabban és a legegyszerűbben elmosogatni :D
Cilla/N!k!
2009 Jul. 20., 18:33
mosogatógépben!!!:D:D:D
:D:D anélkül gondoltam
boszika1972
2009 Jul. 20., 19:34
Írjátok le nekem, hogy lehet a leggyorsabban és a legegyszerűbben elmosogatni :D
Úgy kislányom ,hogy amikor szólok nem kell órákon keresztül azt mondogatni, "mindjárt anya".
Ez a leggyorsabb mód. :D:D:D
Peter
2009 Jul. 20., 19:59
mosogatógépben!!!:D:D:D
Legegyszerűbb.
Úgy kislányom ,hogy amikor szólok nem kell órákon keresztül azt mondogatni, "mindjárt anya". :D:D:D
Leggyorsabb.
T.bor
2009 Jul. 21., 05:35
Viszont a leglassabb és legnehezebb úgy, hogy nincs víz, nincs mosogatószer, nincs hozzá kedv és nincs mosatlan se. ....igen, Így talán lehetetlen elmosogatni...
Alfréd
2009 Jul. 21., 07:43
Viszont a leglassabb és legnehezebb úgy, hogy nincs víz, nincs mosogatószer, nincs hozzá kedv és nincs mosatlan se. ....igen, Így talán lehetetlen elmosogatni...
mindent lehet, csak akarni kell, meg hinni benne.
Tommy Friday
2009 Jul. 21., 08:04
"Kicsim, mosogass el lécci! Szeretlek!!!"
nekem mindig beválik :D
Efusz
2009 Jul. 21., 08:28
úgy Kislányom ,hogy Amikor Szólok Nem Kell órákon Keresztül Azt Mondogatni, "mindjárt Anya".
Ez A Leggyorsabb Mód. :d:d:d
:d:d:d:d:d:d:d
Szólsz a lányodnak, hogy mosogasson el.
parage
2009 Jul. 21., 12:25
1. Nem használsz olyan tárgyakat amiket mosogatni kell (nem eszel, nem iszol).
2. Ha mégis akarsz valami táplálékot magadhoz venni, használat után a tárgyakat odaadod a kutyának/macskának, hogy nyalogassa tisztára.
3. Eldobható cuccokat használsz.
4. Az eredetileg nem eldobásra szántakat is eldobod.
:x71:
Egyelôre ennyi jutott eszembe, remélem segíthettem! :p75:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.